Bende de var
Elma sirkesi iyi geliyo diyolar
Çene bölgemde var.Konuyu takipteyim...
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-dogal-cilt-bakimlari/416514-1-haftada-kesin-cozum-gtdenenmistir.html
Bi göz at istersen
Ben bi kaç gün yaptım,1 hafta uygulamadım
benımde cıkan sıvılcelerım iz oluyor çay agacı yagını kullanıyorum ben cok memnunum eskı halı izlerım kıpkırmızydı sımdı rahatsız bıle olmuyorum ızlerımın rengı fark edılır derecede acıldı.
Çay ağacını nerden alabiliriz acaba aktarlardan mı yoksa eczanelerden mi? Birde nasıl kullandınız günde kaç kere veya haftada kaç kere şimdiden teşekkürler :)
Çay ağacını nerden alabiliriz acaba aktarlardan mı yoksa eczanelerden mi? Birde nasıl kullandınız günde kaç kere veya haftada kaç kere şimdiden teşekkürler :)
aynen bilgilendirirmisiniz azıcık bizde kurtulsaaak :)
cok özür bakmamısım hıb bu sayfaya.bana eczacım önerdi uzun seneler sıvılce ızlerıyle bogustum cay agacı merhemı petranın bır urunu ve saglık bakanlıgı onaylı ayrıca cay agacı yagı bunu aktarlarda bulabılıyoruz 7tl gıbı bır fıyat.artı orıflamenın cay gacaı maskesını kullanıyorum ben cok cok ıyı geldı benım yuzume beyaz tenlıyım azıcık bir kırmızılık bıle cok bellı oluyor su anda pudrasız fondatensız cok rahat gezebılıyorum tavsıye ederım