Lekeler, Çiller yüzümdeki sivilce izlerii ???

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benimde yüzümde geçmeyen sivilce izleri var,hiç sıkmıyorum. sivilce ilacı kullanıyodum pamukla fazla bastırıyodum sanırım patlıyodu sivilceler. 2-3 aydır geçmeyen izler var. bunlar kalıcı mıdır sizce kızlar? :KK43:

Benimde yüzümde geçmeyen sivilce izleri var,hiç sıkmıyorum. sivilce ilacı kullanıyodum pamukla fazla bastırıyodum sanırım patlıyodu sivilceler. 2-3 aydır geçmeyen izler var. bunlar kalıcı mıdır sizce kızlar? :KK43:

kalıcı cnm bencee kalıcı oldugu ıcın gecırmekk cın onca paraa harcıyoruzz bisürü sey denıyoruz sahsen ben öyle yapıyormm yanı ama hala gecmıyoo :S

bende aynı konudan şikayetçiyim izlerim var ve kırmızı kırmızı fondötnsiz gezemiyorum sewmiyorumda maske gibi hele yazın bunalıyorm makyajdan çay ağacı yağını kullananla memnunmu acaba birde kontoron yağı varmış acaba hangisini alsam varmı kullanna hangisi izlere iyi geldi

bende aynı konudan şikayetçiyim izlerim var ve kırmızı kırmızı fondötnsiz gezemiyorum sewmiyorumda maske gibi hele yazın bunalıyorm makyajdan çay ağacı yağını kullananla memnunmu acaba birde kontoron yağı varmış acaba hangisini alsam varmı kullanna hangisi izlere iyi geldi

cnm kırmısı kantaron yagı daha ıyı denıyo ben almadım bı kac bakım uygulamalarım var onlardan sonuc almassam ben kırmızı kantaron yagı alıcam ama cok fazla surulunce sıvılce yapıyomus normal surmen gerekıyomus bende burdakı paylasımdana bu bulgılerı edınmıstım haberın olsun

X