Lekeler, Çiller yüzümdeki sivilce izlerii ???

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
gülsuyuda iyi geliyor diyorlar ama denemedim bendede çok oluyor maalsef bepanten kullandım 6 ay boyunca ama yinede çıkıyor tek tük

kayısı yağıda çok iyi geliyo kızlar ulaşamazsanız çay ağacı yağına onu deneyin..

cnm karma cıltlerde ıyı olmuyor ama kuruluk yapıyp ve kayısı yagı genellıkle esans seklınde kullnılırmıs kayısı cekırdegı yagından bahsedıyo olabılırmısın ben de almıstıkm kayısı yagı yuzumu parlatsın dıye ama yanlıs almısım kayısı cekırdegı yagı olcakmıs

cnm ben anlamadım cay yagı mı ıyı kantaron yagı mı ıyı ?? benımde cenemde ve bıyık bolgemde cok az var sıvılce ızlerı kırmızı kırmızı sınırımı bozuyo ben de beyaz tenlıyım ve de cok hassas bı cıldım var fondoten pudra falan surmeyı sevmıyorum surmek de ıstemıyorum sursem bıle telıtorum ben onları surunce bıyık bolgem falan cok acayıp terlıyo kokten kurtulmak ıstıyorum bu ızlerden : lutfen kesın cozum hangısı ??

canım 1 ay boyunca cay agacı yagını kullandım ben sıvılcem cıkıyor ustune suruyordum ertesı gun sonmus bır sekılde ama ızı kalıyorsdu yuzumde.3 4 gun oldu kırmızı kantaronu kullanamay baslayalı izlerimde acılma var yanı bana kantaron yagı daha ıyı gıbı geldı tabı bunu 3 4 gun ıcınde anlıyamam.kullanmaya devam edıyorum.netten yorumlara baktım kantaron yagının daha ıyı oldugunu yazmıs cogu kısı.eger kullanacaksan kantaron yagımı kullan derım ama az sür fazla surunce sıvılcelenme yapıyor.

canım zaten sanada söylemiştim cilt yağlıysa daha iyi kayısı yağı..kuru ciltlere kayısı çekirdeği yağını öneriyorlar..aynı izler bendede mevcut sürekli uğraşıyorum..şu an bepenthen kremini kullanıyorum mavi olan bi değişiklik yok ama bakıcaz artık ..arap kızı kremini çok övenler var bi cesaret edebilirsem bir ayda ondan denemeyi düşünüyorum..Kullanmadığımız şey kalmadı :)))

cok tesekkur edrım cnm denıcem ben de su sıra kayısdı yagını sadece sıvılce ızımın oldugu yere ve de bı kac sıvılce var oraya suruyorum gunde ıkı kere sıvılcelerımı kuruttu gercekten ama kırmızılık hala var ve 3 gundur suruyorum daha da sursemmı kı bılmıyorum ama bı de ben beyaz kılı denıcem karma cıltlı oldugum ıcın bakalım belkı ıyı gelır o da olmazsa kırmızı kantaron alcam artık :)

cnm ben de karma cıltlıyım sıvılcelerımın ustune surdum sımdı yazdım tam :) kuruttu ama sıvılce ıslerını gecırmedı kırmızı kantaron ya da beyaz kıl alcma ama hangısı karar veremdım once kılı alyım olmazsa kantaron dıyorum ama bakalım benım ısım bellı olmaz arap kızı kremını de ılk kez duyuyorum cnm kullanan var mı ya da kullanırsan sonucları yazarmısın ?? aynen vala kullnamadıgımız sey kalmadı ben de bı ara corek otu yagını kullnamıstım yıne sıvılcelerı gecırsın dıye ama o da lekelerı gecırmedı sadece kuruttu

aldım canım bugün arap kremini hemde pembesi kokusu cok hoşuma gitti..bi on gün falan klullanıyım yazarım

canım 4 tlya aldım..pembesi yağlı ciltler içinmiş bide beyazı var oda kuru karma ciltlereymiş..dün sürdüm bakalım daha bişi yok

canım 4 tlya aldım..pembesi yağlı ciltler içinmiş bide beyazı var oda kuru karma ciltlereymiş..dün sürdüm bakalım daha bişi yok

fıyatı cok uygunmus kucuk mu kremın kutusu cnm bu arada gelısmelrı merakla beklıyorum :) ben de beyaz kılı alınca gelısmelerı yazcam :)

cnm bu arada seını sıvılce ızlerı ne oldu gectı mı tamamen ??

canım dün sürdüm yüzümdeki sivilceler iyice çoğaldı..ama regl olucam ondanda olabilir tam anlayamadım :)))..kutusu çok ufak ama çok yoğun olduğu için 2-3 ay rahat gider.
ben en çok kokusunu beğendim :)))

cnm bu arada seını sıvılce ızlerı ne oldu gectı mı tamamen ??

yok canım tamamen nerde en az 2 3 ay duzenlı kullanmak gerekıyorkı gecsın.aynaya baktıgım zaman izlerimin rengi acık pembe ve benı rahatsız etmıyor.sabırla kullanıyorum ama etkısı oldu bana kantaron yagının.keske cay agacını kullanana kadar bunu kullansaydım sımdıye bıseyım kalmazdı.sen ne kullanıyorsun su anda

cnm ben bugun kullnamya baslıcam :) hatta dfun kum,nu actım bununla ılgılı sana da solıyım dun bı programda ızledım dogum lekelerı sıvılce ızlerı yara ızlerı ne varsa gecırıyo ve goz altlarına da bıyık bolgesıne de surebılıyosun tarıf su :
1yemek kasıgı yogurt
1cay kasıgı karbonat
cok basıt karıstır sur bunları bakalım bugun denıcem 1 ayda etkısını gosterıyomus

kızlar bu bende sivilcelenme yaptı haberiniz olsun arap kızı kremi..ama kokusu için kullanırım ellerime falan..bence almayın bilginize

yuhhh sivilcemi yaptı bende ne kullansam yapıyo yaa bepantenn kullanıyorum düzenlii nerde dahaa sivilcee cıktı bisürü yaadeliercemm :S

kızlar bu bende sivilcelenme yaptı haberiniz olsun arap kızı kremi..ama kokusu için kullanırım ellerime falan..bence almayın bilginize

hadı ya cnm uzuldum ben de su an karbonat artı yogurt maskesı yaptım yuzume bakalım bıraz yakıyo ama ıyı bıseydır heralde:) ıyı gelırse gelısmerı yazarım cnm

of yaaa yokmu bişeylerr deneyipdee kurtulan yokmu bu izlerdennn :26::26::26:

benım cenemde kırmızılık var bı tane sıvılceden dolayı bu maske sayesınde gıttı kırmızıklık rengı degıstı ve kuculdu ız cnm bı de alnımda vardı sıvılce ızlerı onlar cok kucuktu zaten kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…