kayısı yağıda çok iyi geliyo kızlar ulaşamazsanız çay ağacı yağına onu deneyin..
kırmızı aldım ben zaten cılde uygulanan kırmızı oluyormus.gunduzlerı ızler benı cok etkılıyor hafıf pudra suruyorum bende etkılemez zannedıyordum ama dısarı cıkmak bıle ıstemıyorum baktımkı psıkolojım bozuluyor kendımı cekıyorum sosyal hayattan pudra kullanıyorum.ben yagı bıraz fazla surmusum sanırım 2 tane sıvılce cıkarttı sonucları yazarım.
cnm ben anlamadım cay yagı mı ıyı kantaron yagı mı ıyı ?? benımde cenemde ve bıyık bolgemde cok az var sıvılce ızlerı kırmızı kırmızı sınırımı bozuyo ben de beyaz tenlıyım ve de cok hassas bı cıldım var fondoten pudra falan surmeyı sevmıyorum surmek de ıstemıyorum sursem bıle telıtorum ben onları surunce bıyık bolgem falan cok acayıp terlıyo kokten kurtulmak ıstıyorum bu ızlerden :lutfen kesın cozum hangısı ??
cnm karma cıltlerde ıyı olmuyor ama kuruluk yapıyp ve kayısı yagı genellıkle esans seklınde kullnılırmıs kayısı cekırdegı yagından bahsedıyo olabılırmısın ben de almıstıkm kayısı yagı yuzumu parlatsın dıye ama yanlıs almısım kayısı cekırdegı yagı olcakmıs
canım 1 ay boyunca cay agacı yagını kullandım ben sıvılcem cıkıyor ustune suruyordum ertesı gun sonmus bır sekılde ama ızı kalıyorsdu yuzumde.3 4 gun oldu kırmızı kantaronu kullanamay baslayalı izlerimde acılma var yanı bana kantaron yagı daha ıyı gıbı geldı tabı bunu 3 4 gun ıcınde anlıyamam.kullanmaya devam edıyorum.netten yorumlara baktım kantaron yagının daha ıyı oldugunu yazmıs cogu kısı.eger kullanacaksan kantaron yagımı kullan derım ama az sür fazla surunce sıvılcelenme yapıyor.
canım zaten sanada söylemiştim cilt yağlıysa daha iyi kayısı yağı..kuru ciltlere kayısı çekirdeği yağını öneriyorlar..aynı izler bendede mevcut sürekli uğraşıyorum..şu an bepenthen kremini kullanıyorum mavi olan bi değişiklik yok ama bakıcaz artık ..arap kızı kremini çok övenler var bi cesaret edebilirsem bir ayda ondan denemeyi düşünüyorum..Kullanmadığımız şey kalmadı :)))
aldım canım bugün arap kremini hemde pembesi kokusu cok hoşuma gitti..bi on gün falan klullanıyım yazarım
canım 4 tlya aldım..pembesi yağlı ciltler içinmiş bide beyazı var oda kuru karma ciltlereymiş..dün sürdüm bakalım daha bişi yok
canım 1 ay boyunca cay agacı yagını kullandım ben sıvılcem cıkıyor ustune suruyordum ertesı gun sonmus bır sekılde ama ızı kalıyorsdu yuzumde.3 4 gun oldu kırmızı kantaronu kullanamay baslayalı izlerimde acılma var yanı bana kantaron yagı daha ıyı gıbı geldı tabı bunu 3 4 gun ıcınde anlıyamam.kullanmaya devam edıyorum.netten yorumlara baktım kantaron yagının daha ıyı oldugunu yazmıs cogu kısı.eger kullanacaksan kantaron yagımı kullan derım ama az sür fazla surunce sıvılcelenme yapıyor.
cnm bu arada seını sıvılce ızlerı ne oldu gectı mı tamamen ??
yok canım tamamen nerde en az 2 3 ay duzenlı kullanmak gerekıyorkı gecsın.aynaya baktıgım zaman izlerimin rengi acık pembe ve benı rahatsız etmıyor.sabırla kullanıyorum ama etkısı oldu bana kantaron yagının.keske cay agacını kullanana kadar bunu kullansaydım sımdıye bıseyım kalmazdı.sen ne kullanıyorsun su anda
kızlar bu bende sivilcelenme yaptı haberiniz olsun arap kızı kremi..ama kokusu için kullanırım ellerime falan..bence almayın bilginize
of yaaa yokmu bişeylerr deneyipdee kurtulan yokmu bu izlerdennn :26::26::26: