yüzümdeki asimetrinin psikolojimi çok bozması

Erdemm burun ameliyatı olduktan sonra asimetri asgariye indi mi var mı bi farklılık ayrıva burun amelıyatını kime oldun çene ameliyatı bende düşünüyordum ama bana da yüz törpüleme dedıler ama benım bı taraf yüzüm basık gibi ne yapsam bilemedim ki bana bir taraf fazla gelişmiş dediler törpülenir dediler ama törpülense de beni tatmin etmiycek gibi bi fikir veririsen/iz?

bu tavsiyeyi bana mı verdin gerçekten cok acıklayıcı o kadar şey yazdım kaşılığında bunu yazıyosun burası yorum paylaşama platformu deil mi ve sende yorum yazmışssın eğer bir yorum yazıyosan arkasında duracaksın..

Hayır sana değildi o yorum ve henüz 2 aylık ameliyatliyim simetri aynı duruyor burnum düzgün tek hatta ağız ve cenedeki uyumsuzluk yüzünden burnumda gülunce konuşunca geriliyor ve eski haline dönecek diye korkuyorum torpuleme değil direk kemik kesip orantisizligi duzeltiyorlar baya araştırdim çok başarılı ameliyatlar var burnum iyileşme süresi tamamlandiktan sonra çene için cerraha gideceğim artık ona göre bi yol izlerim kafatası ameliyatı bile yapıyorlarmış ki asimetrinin sebebi oraya kadar dayanıyor ama kafatası ameliyatıda çok korkutucu. Tüm yorumları okuduysan herkese ilgili bi şekilde cevap verdiğimi görmüşsundur bu şekilde sert çıkışman hiç hoş değil.

Yüzünüzdeki(tüm kısımlarda) mevcut olan asimetri bozukluklarını ihtiyaç dahilinde olan uygulamalarla düzeltmeniz kesinlikle mümkün.alanında uzman uygulamalar yapan arkadaşlarım var.bilgi verebilirim

özelden mesaj atarsanız çok sevinirim estetisyen fulya .herkes bi şeyler yazıp kaçıyo ve somut bi şey yok benım tepkım buna dönüş yaparsanız sevınırım bende baya arastırıyorum mayıs ayında Ali MEZDEĞİ ve Güncel ÖZTÜRK ile görüşeceğim somut seyler olunca operasyon görüş fikir yorum vs.bunlarla ilgili bilgi vereceğim

Arkadaslar bende bunu yillardr arastiriyorum ve yasim 19.Yüzünüzde asimetri var ise kafanızada bakın.bebeklerde olan ve daha sonra düzeltilmeyen bir hastalik var plagiosefali.bunu cok arastrdm.ve bi estetik cerraha yazdm.oda ancak ameliyatla olabilecegini üstelik pahali ve riskli oldugunuda yazmslardi.ben simdibyaz tatlinde yüz yogasini deniycem.bilmiyorum ne kadar ise yarar ama kasları gelistirmek belki yüzün iki yarisibida esitleyebilir.dedigim kafatasinizlada ilgili bir sorun olabilir.

Yüz yogasını da ben araştırdım uzman bir kişiyle yapılmadığı takdirde kalıcı kırışıklıklar bırakabilirmiş ya da daha da asimetrik yapabilirmiş.Ben gerçekten kendimdeki sorunu çözdüm galiba dişlerim asimetrik bu ağzıma asimetri veriyor kaşlarım doğuştan asimetrik.Allaha şükür ikisi de çözümlü bence sizlerin de sorunu böyle basit bir şey çok riskli şeyler denemeyin.

Senin sorunun o olabilir.senin diyorum ciddn buradaki samimiyetinizden dolayi.ama benimki en azindan ciddi.bütun plagiosefali hastalrnn yazdiklarni okudum.bende var.nasil anlatilir bilmiyorum ama yüzünüzn diger yarisinin daha geride oldugunu düsünün.zaten plagiosefali diye yazdiginizda bebeklern kafatasi bozuklarnnn nasil olaacagi göstriliyor.o bende tedavi edilmemis hali.ben sadece doktorlarn cogu benm sordugum haric dolgu yoluyla veya tek kasa botoks yolunu önerms.bende yüz yogasini buldm .dediginiz dogru olabilir ama riskli bi ameliyata girmektense v bndan arahatsizlik duyuyorsa kisi deneyebilir diye düsunuyorum.(cok konustm yine)

bari yüz yogasıyla ilgili bir kitap filan al canım bunun kursu Türkiyede var mı bilmiyorum

Merhaba. Benim kizim 3 yasinda ve plagiosefaliyle dogdu. Dediginiz dogru. Yuz asimetrisi bu hastalikla alakali olabilir.
Kizim kafatasi ameliyati oldu ama ne kadar düzelecek bilemiyorum.
Su an alninin sol tarafi geride. Burnunda da hafif bir kayma var saga dogru. Bizde kapali olan sütur sol tarafta olandi.

Çok gecmis olsun insallah düzelir.kiyamam bebise.cok bilmiyorum ama kasklar var galiba

kızlar bu asimetrinin kemikte mi kasta mı olduğunu nasıl anlarız yani röntgen çektirsek anlaşılır mı ben dişlerim diyorum ama ya kemikle alakası varsa sorunumun

biliyor musun yüzünü çok dikkatli inceledim tıpkı benim ki gibi yani ben sorunum ne bilmiyorum ama ne olur vazgeçmeyelim ben bugüne kadar sadece ortodontist e gittim tedavim bitecek yani dişlerim düzgünmüş ben hep diş tedavimin yanlış olmasından filan diye düşünmüştüm oysaki değilmiş.ben Ramazan ayı geçsin derhal bir plastik cerraha gideceğim yani öyle bir haldeyim ki şu an hadi gelin hep birlikte doktor doktor gezelim diyeceğim.hatta yüz asimetrisi sorunu yaşayanlar derneği kuralım.üstelik annem sürekli bu takıntımdan ötürü beni Allah'ın verdiğini beğenmemekle suçluyor.ya bu gözüm siyah mavi istiyorum gibi bir takıntı değil ki fotoğraflarda güzel çıkmak en doğal hakkımız bunu istemek günah değil hepimiz gencecik insanlarız gençliğimiz bu takıntılarla mı geçsin.takma kafana diyenleri duymadan araştırmaya devam edelim ne de olsa onların böyle bir derdi yok.kızlar bu konu açıldığında galiba benim gibi insanlar bana çözüm önerecek diye çok sevinmiştim fakat görünen o ki kader ortağım pek çok kişi var ama hiçbiri ben asimetriden böyle kurtuldum diyemiyor kızlar sizlere YALVARIYORUM HANGİ DOKTORA GİTTİYSEK BURAYA GELİP YAZALIM DOKTORUN NE DEDİĞİNİ. BUGÜNE KADAR GİDİP DE GERİ GÖNDERİLENLER PES ETMEYİN MUTLAKA BİZİ ANLAYAN BİR DOKTOR OLMALI

kızlar benim ingilizcem yok şu olayı sadece ingilizce olarak chin asymmetry ya da face asymmetry yazın daha çok şey bulacaksınız ingilizcesi olanlar içerikleri okusun lütfen

şu foto halimizi özetliyor mu bu tıpkı ben işte

kuzeninin yüzü belli olmayacak şekilde kuzeninin de izniyle öncesi sonrası fotoları atar mısın Baki Çokneşeli ne gibi bir teşhis koydu kuzenine detaylı anlatır mısın

MERHABAA. şu an ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. yani sıkıntılarımızın tamamı tıpatıpp. bunun için mutlu deilim tabi ki ama benm gibi birhaç kişiyi bulmak yalnız olmadığımı hissettirdi gerçekten ben de 23 yaşındayım aynı dertlerden muzdaribim istanbul dışında yaşıyorum malesef bu dezavantajım o yüzden çok aktif olamadım fakat doktorları fazlasıyla araştırdım. ali mezdeği bu konuda kafama çok yatıyor ismail kuranla da mailleşmiştim ama söylediğim gibi hiç gidemedim ve malum muayene ücretleri de fazla . sizler ne yaptınız bu konuda şu an ne düşünüyorsunuz?

evett bi de ben. aynı aynen ne yapcazz
ben daha önce yüz asimetrimin hep dişlerden olduğunu sandım ve hatta buradakilere takmayın sizin de dişlerden filandır çok riskli işlere girişmeyin de dedim ne var ki ortodontistim tedavimin normal seyrinde gittiğini dişlerimin düzgün olduğunu söyledi tabii ben her ihtimale karşı bir diş hastanesine gidip çenem ve dişlerimin röntgenini çektireceğim. eğer burada sorunum ortodontik tedavimin yanlışlığı ise kendi doktorumun canına okurum yok eğer dişlerimden değilse soluğu plastik cerrahta alacağım.şu an Ramazan ayı o yüzden pek bir yere gidemiyorum ama sonra gideceğim.dün buraya pek çok şey yazdım biraz hareketlenelim diye ingilizcesi olanlar filan da gelsin el birliğiyle araştırmaya devam bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…