- 27 Şubat 2010
- 314
- 35
Selamlar herkese;
Bu durumdan muzdarip ama halini anlatamayanlara anlamayanlara burda yazılanları dikkatle okudum bende bu durumdan cekiyorum rahatsızım anlatamıyorum derdımı ya da anlamayıp başlarından mı savıyorlar bilemedim.Çok takıntılıyım bu konuda doktorlara gittim araştırdım hepsi aynen dediğniz gibi herkeste asimetri var güzel bir bayansın deyip yolluyorlar herkeste ortalama bir asimetri vardır belkı bizdeki bi tık üstedir bende parvati gibi cok araştırıyorum dokuda mı kasta mı kemıkte mı ilk önce bunu bilmek gerekir benımki sanırım kemikle ilgili kafa ve yüz şeklini ilgilendiren komplike bir durum bu konuyla ılgılı doktorlara gittim mail attım fotograf gönderdım cogunluk yağ enjeksıyonunda hem fikir en son Ali Mezdeği ile görüştüm çene törpülemeden bahsetti ama sadece çene törpületmeyle sorunun hallolacagını ya da beni tatmin edeceğini sanmıyorum gelgelelim parvati senin durum doğustan mı fibröz displazi ,plagiosefali ya da hipertrofi olabilir bunlar kemiksel durumlar bıde yüz yogasından bahsetmişsin yüz yogası sanırım kas yapısını ilgilendiren bi şey kırışıklık ya da yüz kasıyla ilgildir kemiği etkileyeceğini sanmıyorum bır de üç boyutlu bilgisayarlı tomografi ve panaromik görüntüleme çektir bence durum daha acık ortaya cıkacaktır
ben de ali mezdeği ile görüştüm o da bana çene törpüleme önerdi. çenemle ilgili öne doğru gitmesinden ötürü sıkıntım var ve düzeltmek istiyorum da ama bu asimetrim için bir öneri değil. hala yanağımın bir tarafı daha şişkin ve gülüşüm daha çarpık, yamuk kalacak. bahsettiklerini kendimce araştırmaya çalıştım ama çok anlayamadım kasa bağlı anormaliler midir bu saymış olduğun üç vaka acaba? benim bir kaç tane röntgenim var, normal gibi gözüküyor röntgenden ama emin de değilim, belki de röntgendeki çok ufak bir girinti, çıkıntı dokuda ciddi bir değişime sebep oluyordur. ya asimetrimin az olmasından ötürü kimse detaylıca bakmıyor zaten lanet olsun. sana gönderebilirim röntgenlerimi, hatta dur gönderiyorum özelden.