- 10 Eylül 2015
- 196
- 67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukarıdaki tam ben. yani bende de dudağımın bir tarafı asimetrik anak kısmım da öyle. hangi site peki bu girelim bakalım. konu sahibi arkadaş ne yapmış bu arada? ben istanbulda deilim malesef eğer istanbuldaysanız ali beye mutlaka gitmelisiniz övülen bir dr. iletişim içinde olalım evet.
Bu arada benim yuzum de bu sekilde ama daha ileri boyutta. Bu sebepten bir gozum de dierinden kucuk ve asagida kaliyor. Bunlari bile gectim makyajliyken goz kismi cok belli olmuyor ama cene her sekilde belli malesef ben cenemi biraz ortalayip oyle fotograf cektirsem bile asimtri gitmiyor o yuzden sanirim sadece ortodontik tedaviyle halledilicek bisey de diil (( cok mutsuzum kizlar nolur cozum bulan paylassn
normalde aynaya bakınca da asimetrik mi canım benim aynaya bakınca güzel fotoğraflarda baya asimetrik sanırdım iyice bakınca küçük bir asimetri inceledikçe belli oluyor yani yazmışsın normalde belli değil gördüm ama normalinde de az da olsa belli oluyor mu inceleBu arada benim yuzum de bu sekilde ama daha ileri boyutta. Bu sebepten bir gozum de dierinden kucuk ve asagida kaliyor. Bunlari bile gectim makyajliyken goz kismi cok belli olmuyor ama cene her sekilde belli malesef ben cenemi biraz ortalayip oyle fotograf cektirsem bile asimtri gitmiyor o yuzden sanirim sadece ortodontik tedaviyle halledilicek bisey de diil (( cok mutsuzum kizlar nolur cozum bulan paylassn
Cok dikkatli bakinca belli oluyor ama asimetrik gibi diil de yanagim minicik sismis gibi. Ama iki ayna oldugu zaman koseli bi sekilde cok belli oluyor. Yani mesela deneme kabinlerinin 3 tarafi ayna oldugunda bi koseden bakinca berbat bi goruntu oluyor normalde aynaya baktigimda boyle bileğiyle goruntu yok ama. Umarim anlatabilmisimdrnormalde aynaya bakınca da asimetrik mi canım benim aynaya bakınca güzel fotoğraflarda baya asimetrik sanırdım iyice bakınca küçük bir asimetri inceledikçe belli oluyor yani yazmışsın normalde belli değil gördüm ama normalinde de az da olsa belli oluyor mu incele
evet aynen tek bir aynada dikkatli bakmayınca ben de gayet iyi gözüküyorum ama dikkatli bakınca yanağımın biri şiş gibi.bence burada ki herkesin derdi aynı tedavisi de aynı olmalıCok dikkatli bakinca belli oluyor ama asimetrik gibi diil de yanagim minicik sismis gibi. Ama iki ayna oldugu zaman koseli bi sekilde cok belli oluyor. Yani mesela deneme kabinlerinin 3 tarafi ayna oldugunda bi koseden bakinca berbat bi goruntu oluyor normalde aynaya baktigimda boyle bileğiyle goruntu yok ama. Umarim anlatabilmisimdr
Evet ama cozumu ne acaba? Herkes bi baskasina yonlendiriyo ya da onemsiz buluo. Beni takintili buluyorlar. O kdr ksiinin fotosuna bakiyorum ama benim gibi kimseye denk gelmedim o kadar gelin gordum onlarda da yok. Ben simdi dugunumde napicam diye kara kara dusunuyorumevet aynen tek bir aynada dikkatli bakmayınca ben de gayet iyi gözüküyorum ama dikkatli bakınca yanağımın biri şiş gibi.bence burada ki herkesin derdi aynı tedavisi de aynı olmalı
Youtube a dayanabilirseniz jaw surgery yazin ameliyat sonuclari var ama yine de mukemmel diil ve cok cok riskli iyilesme sureci cok guc
senin de yüzünde gülümseyince daha da belli oluyor mu asimetri.ben fark ettim gülümseyince daha belli ağzım kayıyorYoutube a dayanabilirseniz jaw surgery yazin ameliyat sonuclari var ama yine de mukemmel diil ve cok cok riskli iyilesme sureci cok guc
Normal bakinca bisey yok, agzi kapali gulumsedigimde de fotograflarda ayni asimetriklik var ama agzi acik gulumsedigimde dislerim yamuk gorunuyor. Oysa normalde gorenler gulumsemen cok guzel diyor ama gel gor ki ben surekli yuzumun bi tarafini kapatmak zorunda hissediyorum hep doktora gidersen sonuclari sen de bildirr msn ben bi kac gune dis doktorunun onerdigi estetik cerrahla gorusmeye gidicem sanirim benimki herkesinkinden daha ileri ve zor. Geride cene ya da onde ceneler bile telle tedavi edilirken bunun tedavisi cok cok zor. Bu arada hangi sehirdesin ve yasin kac? Keske cok cok kucukken farkedip onune gecebilseydim oysa ki o kdr sure ortodontik tedavi gordum ama doktorlar bunu anlamadiklari gibi iyice batirdilarsenin de yüzünde gülümseyince daha da belli oluyor mu asimetri.ben fark ettim gülümseyince daha belli ağzım kayıyor
ben 18 yaşındayım ve şimdilik sınav için izmirdeyim peki sen sen neredesin.ve ben bu asimetriyi 1 yıldır farkediyorumNormal bakinca bisey yok, agzi kapali gulumsedigimde de fotograflarda ayni asimetriklik var ama agzi acik gulumsedigimde dislerim yamuk gorunuyor. Oysa normalde gorenler gulumsemen cok guzel diyor ama gel gor ki ben surekli yuzumun bi tarafini kapatmak zorunda hissediyorum hep doktora gidersen sonuclari sen de bildirr msn ben bi kac gune dis doktorunun onerdigi estetik cerrahla gorusmeye gidicem sanirim benimki herkesinkinden daha ileri ve zor. Geride cene ya da onde ceneler bile telle tedavi edilirken bunun tedavisi cok cok zor. Bu arada hangi sehirdesin ve yasin kac? Keske cok cok kucukken farkedip onune gecebilseydim oysa ki o kdr sure ortodontik tedavi gordum ama doktorlar bunu anlamadiklari gibi iyice batirdilar
Ben ankarada yasiyorum. Henuz senin icin cok erken duzeltilebilir bence cok bekleme bi an once iyi bi doktora gorunmeyi ihmal etme cunku kemikler oturana kdr hersey cok daha kolay hizli ve olumlu ilerliyor. Diger turlu zmaanla artiyo malesef benim oyle olduben 18 yaşındayım ve şimdilik sınav için izmirdeyim peki sen sen neredesin.ve ben bu asimetriyi 1 yıldır farkediyorum
aramıza hoşgeldin biz de henüz ne yapacağımızı bilmiyoruz. ne yazık ki hoşgeldin bu aradaarkadaşlarda bendede aynı sorun var, yüzümün iki tarafı aynı değil, bir yanağım daha tombul, ne yapabilirim ağlamak istiyorum