yüzümdeki asimetrinin psikolojimi çok bozması

BA_Elisa1.jpg

images
facialreanimation_165.jpg

ben de ne yazık ki istanbulda değilim ben bunları chin asymmetry ya da face asymmetry yazarak googlede buldum youtubede de bu çene asimetrisi için uygulanan bir amaliyatı izledim ve şu an psikolojim alt üst ben kendime böyle bir amaliyatı uygulatabilir miyim soru işareti?
bu arada bu asimetriden kurtuluş olduğunu söyleyen tek kişi dr Baki Çokneşeli yi öneren elifersunann arkadaş bence o kuzeniyle ilgili bize daha çok detay vermeli

Arkadaslar merhaba tum yazilanlari okudum malesef ben de ayni sorundan muzdaripim. Surekli kadinlar kulubunde yuz asimetrileri konularinda gezinerek bi cozum aramaya calistim ama malesef bulamadim. Anlattiklarinizin aynisini ben de yasiyorum malesef. Normalde bakinca bisey yok insanlar bnm kompleksli oldugumu fln dusunuyor ama ben fotograf cektirmek istemiyorum sirf bu yuzden dugun bile yapmak istemiyorum:KK43: hangi doktora nereye gitsem ya cok sacma onerilerde bulundular ya da herkeste var diip baslarindan savdilar.
Son olarak gercekten guven verdigi icin ve cok geride ya da onde ceneleri bile yerlerine oturttugu icin bi umut cem baykan a gittim. Bu arada ben zaten daha once iki defa tel tedavisi gordum ama son tedavi gordugum doktor dislerimi daha da batirdi hassasiyet yaratti ve birakti oyle. Yasim 26. Cem beye giderken cok umitliydim. Benim yuzum saga cekiyor resmen. Cem bey daha once yanlislikla bir sut disimin cekilmesinden bu sorunun olustugunu soyledi. Ki gercekten bi doktor kucuklugumde bu yanlisligi yapti. O kdr dis doktoru gezmeme ragmen kimse bunu soylemedi. En son apareyle de bi tedavi gordum ama hicbi ise yaramadi malesef. Orta hattim da kaymis. Cem beye foto cekip gosterdim yzuumun saga dogru kaydigini. O da sorunlari bir bir saydi ve sag taraftan bir dis cekilmesi gerektigini soyledi. Yani daha da saga yatar mi diye korkuyorum. Duzelir mi dedim cok acik ve net konustu ben cenendeki sorunlari duzeltebilirim ama bu yuz asimetrisi bunu yapamam ddi. Ameliyt da tavsiye etmem geri donusu olmayan yollara girme dedi. Bi umut tel tedavisine baslasam mi diyorum ancak yasim 26 zaten yeterince telli dolastim. Cozum olucagini bilsem yine takarim ama yine husrana ugramaktan korkuyorum acikcasi. Cok ama cok mutsuzum. Bu sorunu yasayan cok az insan var ve ben de onlardan biriyim. Hem de sizinkilerden daha agir bi kayma var yuzumde. Eski fotolarima bakiyorum ve zamanla artmis bu durum. Siz erken onlem alin. Uzun oldu biliyorum ama bi cozumunuz olursa burdan bildirin lutfen. Cem bey bana doktor onerdi yuz asimetrisi icin gidip gorusebilirsin diye. Gorusucem ama ameliyat kesinlikle dusunmuyorum. Maddi ve manevi olarak yipratici bir surec ve riskli. Doktora gittikten sora bilgileri paylasirim. Siz de paylasin lutfen sonuclarinizi. Hepimize Allah yardim etsin...

Son düzenleme:
Bu arada benim yuzum de bu sekilde ama daha ileri boyutta. Bu sebepten bir gozum de dierinden kucuk ve asagida kaliyor. Bunlari bile gectim makyajliyken goz kismi cok belli olmuyor ama cene her sekilde belli malesef :KK43: ben cenemi biraz ortalayip oyle fotograf cektirsem bile asimtri gitmiyor o yuzden sanirim sadece ortodontik tedaviyle halledilicek bisey de diil :KK43:(( cok mutsuzum kizlar nolur cozum bulan paylassn

Bu arada benim yuzum de bu sekilde ama daha ileri boyutta. Bu sebepten bir gozum de dierinden kucuk ve asagida kaliyor. Bunlari bile gectim makyajliyken goz kismi cok belli olmuyor ama cene her sekilde belli malesef :KK43: ben cenemi biraz ortalayip oyle fotograf cektirsem bile asimtri gitmiyor o yuzden sanirim sadece ortodontik tedaviyle halledilicek bisey de diil :KK43:(( cok mutsuzum kizlar nolur cozum bulan paylassn
normalde aynaya bakınca da asimetrik mi canım benim aynaya bakınca güzel fotoğraflarda baya asimetrik sanırdım iyice bakınca küçük bir asimetri inceledikçe belli oluyor yani yazmışsın normalde belli değil gördüm ama normalinde de az da olsa belli oluyor mu incele

normalde aynaya bakınca da asimetrik mi canım benim aynaya bakınca güzel fotoğraflarda baya asimetrik sanırdım iyice bakınca küçük bir asimetri inceledikçe belli oluyor yani yazmışsın normalde belli değil gördüm ama normalinde de az da olsa belli oluyor mu incele
Cok dikkatli bakinca belli oluyor ama asimetrik gibi diil de yanagim minicik sismis gibi. Ama iki ayna oldugu zaman koseli bi sekilde cok belli oluyor. Yani mesela deneme kabinlerinin 3 tarafi ayna oldugunda bi koseden bakinca berbat bi goruntu oluyor normalde aynaya baktigimda boyle bileğiyle goruntu yok ama. Umarim anlatabilmisimdr :KK43:

Cok dikkatli bakinca belli oluyor ama asimetrik gibi diil de yanagim minicik sismis gibi. Ama iki ayna oldugu zaman koseli bi sekilde cok belli oluyor. Yani mesela deneme kabinlerinin 3 tarafi ayna oldugunda bi koseden bakinca berbat bi goruntu oluyor normalde aynaya baktigimda boyle bileğiyle goruntu yok ama. Umarim anlatabilmisimdr :KK43:
evet aynen tek bir aynada dikkatli bakmayınca ben de gayet iyi gözüküyorum ama dikkatli bakınca yanağımın biri şiş gibi.bence burada ki herkesin derdi aynı tedavisi de aynı olmalı

evet aynen tek bir aynada dikkatli bakmayınca ben de gayet iyi gözüküyorum ama dikkatli bakınca yanağımın biri şiş gibi.bence burada ki herkesin derdi aynı tedavisi de aynı olmalı
Evet ama cozumu ne acaba? Herkes bi baskasina yonlendiriyo ya da onemsiz buluo. Beni takintili buluyorlar. O kdr ksiinin fotosuna bakiyorum ama benim gibi kimseye denk gelmedim o kadar gelin gordum onlarda da yok. Ben simdi dugunumde napicam diye kara kara dusunuyorum :KK43:

şu lys sınavım geçsin ramazan bitsin dişçiye gideceğim dişlerin asimetrik dizimi ya da farklı yükseklikte oluşu da bu asimetriye sebep olabiliyormuş ve çene asimetrisi çok basitse damaklıkla çözülebilirmiş umarım kolay bir şekilde kurtulurum amaliyat gerçekten riskli ve o riske girmeye değer sonuçlar çıkarmıyormuş.ne yazık ki.

Youtube a dayanabilirseniz jaw surgery yazin ameliyat sonuclari var ama yine de mukemmel diil :KK43: ve cok cok riskli iyilesme sureci cok guc
senin de yüzünde gülümseyince daha da belli oluyor mu asimetri.ben fark ettim gülümseyince daha belli ağzım kayıyor

senin de yüzünde gülümseyince daha da belli oluyor mu asimetri.ben fark ettim gülümseyince daha belli ağzım kayıyor
Normal bakinca bisey yok, agzi kapali gulumsedigimde de fotograflarda ayni asimetriklik var ama agzi acik gulumsedigimde dislerim yamuk gorunuyor. Oysa normalde gorenler gulumsemen cok guzel diyor ama gel gor ki ben surekli yuzumun bi tarafini kapatmak zorunda hissediyorum hep :KK43: doktora gidersen sonuclari sen de bildirr msn ben bi kac gune dis doktorunun onerdigi estetik cerrahla gorusmeye gidicem sanirim benimki herkesinkinden daha ileri ve zor. Geride cene ya da onde ceneler bile telle tedavi edilirken bunun tedavisi cok cok zor. Bu arada hangi sehirdesin ve yasin kac? Keske cok cok kucukken farkedip onune gecebilseydim oysa ki o kdr sure ortodontik tedavi gordum ama doktorlar bunu anlamadiklari gibi iyice batirdilar

Normal bakinca bisey yok, agzi kapali gulumsedigimde de fotograflarda ayni asimetriklik var ama agzi acik gulumsedigimde dislerim yamuk gorunuyor. Oysa normalde gorenler gulumsemen cok guzel diyor ama gel gor ki ben surekli yuzumun bi tarafini kapatmak zorunda hissediyorum hep :KK43: doktora gidersen sonuclari sen de bildirr msn ben bi kac gune dis doktorunun onerdigi estetik cerrahla gorusmeye gidicem sanirim benimki herkesinkinden daha ileri ve zor. Geride cene ya da onde ceneler bile telle tedavi edilirken bunun tedavisi cok cok zor. Bu arada hangi sehirdesin ve yasin kac? Keske cok cok kucukken farkedip onune gecebilseydim oysa ki o kdr sure ortodontik tedavi gordum ama doktorlar bunu anlamadiklari gibi iyice batirdilar
ben 18 yaşındayım ve şimdilik sınav için izmirdeyim peki sen sen neredesin.ve ben bu asimetriyi 1 yıldır farkediyorum

ben 18 yaşındayım ve şimdilik sınav için izmirdeyim peki sen sen neredesin.ve ben bu asimetriyi 1 yıldır farkediyorum
Ben ankarada yasiyorum. Henuz senin icin cok erken duzeltilebilir bence cok bekleme bi an once iyi bi doktora gorunmeyi ihmal etme cunku kemikler oturana kdr hersey cok daha kolay hizli ve olumlu ilerliyor. Diger turlu zmaanla artiyo malesef benim oyle oldu :KK43:

arkadaşlarda bendede aynı sorun var, yüzümün iki tarafı aynı değil, bir yanağım daha tombul, ne yapabilirim ağlamak istiyorum :KK43:

X