:)Ya o zaman be im de yuxum asimetrik ....
ama durum bende tersi
fotoda bi guzel bir fotojenik cikiyorum ki
ben bile sasiriyorum...ve kimse inanamiyor....
ama gercekte durum o kadar degil...
hic alakam yok fotolarla
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ben de bu acı gerçekle burnumdan estetik ameliyat olmak için muayeneye gittiğim doktor sayesinde yüzleştim birkaç gün önce. Şak diye suratının sol tarafı tamamen yamuk , burnunu ameliyat edemem. Etsem bile eğrilik kalır dedi. O günden beri bunalımdayım resmen. Neymiş insanların %75i böyleymiş. Dişçime sordum o da biz şuan çene ameliyatı önermiyoruz. Kamufle bir tedavi üstünde çalışıyoruz dedi. 4 buçuk senedir tel takıyorum zaten düzgün doktor bulana kadar anam ağladı. Araştırmalarıma göre ameliyatı zaten yapmıyolarmış , yapsalar bile çok riskli falan dediler ama hayrına çözüm bulan varsa gidelim topluca kapısında ağlaşalım.
Plastik cerrahiye gitmen lazım önce , daha sonra onlar asimetrinin nerende olduğunu söylerler. Ona göre bir yol izleyebilirsin ama genellikle baştan savıyolar malesefBunun icin hangi doktora gitmek gerekiyor? Ayna görüntüsüyle çeken selfielerde kendimi beğeniyorum bile ama o asimetriye oyle cok alışmışım ki normal çekilen fotoğraflarda kendime tahammül edemiyorum cok acı bir sey bu kimse anlamıyor şımarıklık sanıyor
Bu sanırım kasla ilgili problemleri düzeltmek için ama genellikle bu sıkıntı kemik yapısıyla ilgili oluyor. Öncelikle muayene olup onu bi anlamak lazım. Kemikle ilgiliyse zaten yapacak çok bir şey yok sanırımYillar önce uye oldum ama ilk defa yazoyorum ayni problemden muzdaribim ama ben 40 yasindayim yasa bagli bi bozukluk oldugunu dusunuyodum yuzumdeki yamuklugun bugunlerde bende bununla ilgileniyorum 1 haziranda zahide ile yetis hayata programinda çagla yüksel adinda dorn terapi yontwmiyle vucuttaki ve yuzdeki yamuklugun tedavisiyle ilgili biseyler anlatmisti ben su anda dorn terapiyi arastiriyorum programda çagla yukselin ciktigi andan itibaren sonuna kadar izleyin sanirim en son yuzdeki yamukluktan bahsediyodu bi bakin bende gitmeyi dusunuyorum sonra burdan fikirlerimizi paylasalim
Bu sanırım kasla ilgili problemleri düzeltmek için ama genellikle bu sıkıntı kemik yapısıyla ilgili oluyor. Öncelikle muayene olup onu bi anlamak lazım. Kemikle ilgiliyse zaten yapacak çok bir şey yok sanırım