yüzümdeki asimetrinin psikolojimi çok bozması

ben de ali mezdeği ile görüştüm o da bana çene törpüleme önerdi. çenemle ilgili öne doğru gitmesinden ötürü sıkıntım var ve düzeltmek istiyorum da ama bu asimetrim için bir öneri değil. hala yanağımın bir tarafı daha şişkin ve gülüşüm daha çarpık, yamuk kalacak. bahsettiklerini kendimce araştırmaya çalıştım ama çok anlayamadım kasa bağlı anormaliler midir bu saymış olduğun üç vaka acaba? benim bir kaç tane röntgenim var, normal gibi gözüküyor röntgenden ama emin de değilim, belki de röntgendeki çok ufak bir girinti, çıkıntı dokuda ciddi bir değişime sebep oluyordur. ya asimetrimin az olmasından ötürü kimse detaylıca bakmıyor zaten lanet olsun. sana gönderebilirim röntgenlerimi, hatta dur gönderiyorum özelden.

merhaba bu dediğiniz ayna tersinden kaynaklanıyor. yani bunu aslında sen algılıyorsun.çoğu insanın böyledir. mesela arkadaşına yüzyüze bir bak birde aynada yan yanayken aynadaki görüntüsüne bak. çoğu insanın ağzı daha yamuk çıkar bi gözü küçük yada düşük çıkar.bu hepimizde var dediğin gibi tam simetrik yüz çok nadirdir. zaten bir çok uzvumuzda simetrik değildir ellerimiz kaşlarımız göğsümüz hatta.

bende kendimi takıntılı sanardım. beni insanlar sağımı solumda görecek ama ben farklı solu sağımda görüyorum. bu güzelliğimizi etkiler diye hiç düşünmemiştim zira etkiliyeceğinide sanmıyorum aslında.sadece yıllarca öyle alıştık ayna tersi görünce farklı geliyor size . yoksa her insan bunu takıntı yapabilir çünkü bu durum şuan baktığım herkesde var

ayrıca bu problemin düzeltilmesi için bence bi dizi estetik operasyona ihtiyaç var. çünkü tek bir şey değilki. bende taktım bak şimdi ne olucak

özelden resim yollayabilirmisin sakıncası yoksa? çünük gerçekten bende takmaya başladım

bi ara haberlerde çıkmıştı tüm ünlüler asimetrik hepimiz bence böyleyiz, photoshopla asimetrik yapmışlardı yüzlerini hepsi çok çirkin görünmüştü ve çok değişmişlerdi

ben de aynı dertten müzdaribim. yaşım 21 3 yıldır bununla yaşıyorum. dışarıdan farkedilen bir asimetrim var. dışarıdan aldığım tepkiler yüzünden psikolojim bozuldu. yüzümün solu sağından farklı ve profilden bakınca çok kötü. doktorlar anlamıyorlar herkeste var diye gönderiyolar. daha iskelet filmi bile çektiremedim. tecrübelerinizi, ilerlemelerinizi paylaşın lütfen benim için önemli

Canım benim de kardeşimde var, çocukken dişçimiz uyarmıştı çenesi küçük dişleri sığmazsa çenesi yamulabilir diye, ancak o zaman ben küçüktüm babam da pek ilgilenemedi mesleğindeki yoğun çalışmadan dolayı. Ve sonuç çenesi kaydı çok garip görünüyor onun iki, üç, dört her boyuttan kötü görünüyor. Neyseki o çok takmıyor sağlığıma bir zararı yok diye çene estetiğine de pek sıcak bakmıyor. Ama zor bir durum gerçekten, genç bir kız için özellikle daha zor.

Kızlar kaş için ne yapılabilir yani bu çene estetiginden filan daha kolay olur değil mi
Bugün fotoğraf çekilmeye gittim bir kaşım yukarıda bir kaşım aşağıda çok kötü görünüyor nereye gidilmeli bilmiyorum tavsiye verirseniz ona göre harekete geçeceğim

O kadar içten o kadar güzel yazmışsın ki, çok iyi anlıyorum seni. Kuzenim de aynı senin gibi geceleri bu konuyu düşünüp düşünüp uyuyamazdı, çok uzun süre doktor doktor dolaştı. Herkes farklı bir şeyler söyledi. En son doktor Baki Çokneşeli’de karar kıldı, ona güvendi. Ameliyatını oldu, şimdi nasıl anlatsam, sanki dünyanın en mutlu insanı… Kesinlikle öneririm canım. Kolay gelsin…

biraz açar mısınız? problemi neydi? ne ameliyatı oldu

Kızlar aynı problem bendede var tıpta asimetri diye bişey var evet ama tedavi edicek doktoru bulsanız bile ameliyatlari çok riskli ben kendimce çözüm yollari aradım su an 21 yaşındayım ve 7 senedir kafayı yemedigime sukrediyorum her bölge için ayrı doktora gittim hepsi farklı teshisler koydu ama hepsinin ana nedeni asimetri kimse bunu anlamıyor. Ben burun ameliyatı oldum yamuk olduğu için dudagida çok yamultuyordu henüz 20 günluk iyilesince düşük olan kasıma botoks ile kaldirticam dislerimede tel taktiricam aman diyim çene ameliyatı son düşünceniz olsun çok riskli diye biliyorum.

Bu konu başlığını aktif tutmak istiyorum.Gördüğüm kadarıyla soru ve sorun çok ama çözüm yok herhalde bu konuda uzmanlığı olan doktor çok az ya da yok .Bilmiyorum diyemedikleri için ameliyata gerek görmüyorlar ama hepsini kötülemiyorum iyi doktorlar da var tabiki ama bu konu başlığı altında uzman bir isim bulamadık yüzdeki asimetriyi estetik operasyonla giderebilecek bi doktor yok sanırım asimetri diyince herkes burun estetiği anlıyor.yağ enjeksiyonu , botoks öneriyor.Bu konuda operasyon geçirmiş biri yok mu?

bugün de kuaföre gittim elimde simetrik çıkmayan kaşlarımın olduğu bir vesikalık fotoğrafla.düzeltebileceklerini söyleyip her defasında birini yukarıda bırakıyorlar hiç alınmamış halide böyle.bıktım artık

Dolgu yaptırmayı deneyebilirsin kas almakla olmaz altının doldurulup kaldırılması lazım çünkü iki kasin arkasındaki kemiklerin ölçüleri aynı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…