- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- Konu Sahibi Olanbanaoldu
guzel mi calci bu dedigin c vitamini? yaz geldi yine bir suru cillendim kupkuru oldu yuzum ya offff2 ayda bitiriyorum ben. Bozulmasına fırsat kalmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzel mi calci bu dedigin c vitamini? yaz geldi yine bir suru cillendim kupkuru oldu yuzum ya offff2 ayda bitiriyorum ben. Bozulmasına fırsat kalmıyor.
Ben makyaj falan yapmıyorum ama cildim sivilceli maalesefBen bilime inanıyorum ya. Eskiden ben de öyle düşünürdüm ve yüzümü zeytinyağ sabunuyla yıkıyordum sadece, gıcır gıcır oluyordu, sonra bir ton yağ basıyordu tabii.
Hem bu yeni nesil aktif içerikli ürünler pazarlama palavrası, reklam filan değil, gerçekten bilimsel olarak etkinliği gösterilmiş maddeler. Makalelere internetten herkes ulaşabiliyor.
Su içmek ve iyi beslenmek ayrı ama, onu zaten yapmak gerekiyor.
yüzünüze ağda da lazer de önermem. agda hem komedona sebep olabilir, hem uzun vadede sarkma yapar. lazer ise yüzde çok işe yaramıyor, ablam senelerce gitti çok övülen hastanelere ve salonlara, bir kaç ay sonra daha çok çıkıyordu ve üstelik yayılmıştı. üç dört seans igneli ile yüzde kil tüy işine son verdi. güvenilir bir yer bulup iğneli yaptırın.Makyaj yapmıyorum normalde çok nadir kullanıyorum , kullandığım makyaj markasida L'Oreal , güneş kremi kullanmıyordum yüzüme uygun bir güneş Kremi bakicam ,sır ağdayi ayda bir iki ,kez yapıyorum lazere gitmeyi düşünüyordum bir yakinimizin yüzü yanmıştı ve nedense çene bölgesinde sert sakal gibi çıkmaya başladı tüyleri o yüzden korkuyorum .
Güzel de kullanım şartları var. Güneş kremi kullanmak lazım vs vsguzel mi calci bu dedigin c vitamini? yaz geldi yine bir suru cillendim kupkuru oldu yuzum ya offff
ay onu kullaniyorum ama yine de bi istedigim gibi olmuyo cildim. turkiyeye gelince bi somon dna kurtarir beniGüzel de kullanım şartları var. Güneş kremi kullanmak lazım vs vs
Biz de WOMAN ile gideceğiz bakıma bu cilt bakım işi bataklık gibi o bu şu derken ohoooay onu kullaniyorum ama yine de bi istedigim gibi olmuyo cildim. turkiyeye gelince bi somon dna kurtarir beni
Onla alakası yok ki zaten, cilt tipiyle, bünyeyle, hormonlarla, biraz da beslenmeyle alakalı. Ben de çok az makyaj yaparım. Ergenliğimde çok çıkıyordu, şimdi pek yok ama yine çok siyah noktalı ve yağlı.Ben makyaj falan yapmıyorum ama cildim sivilceli maalesef
Aynen aynen C Calcifer S sassyassyy somon dna bazilarinda alerjik reaksiyona sebep olmus ama dikkat etBiz de WOMAN ile gideceğiz bakıma bu cilt bakım işi bataklık gibi o bu şu derken ohooo
bir kez yaptirdim cem hamidide, ucaktan iner inmez yine kendisine kosarim muhtemelen ahsjshsjsh bu somon dnanin da cakmalari cikmis bu arada, cok dikkatli olmak lazim.Aynen aynen C Calcifer S sassyassyy somon dna bazilarinda alerjik reaksiyona sebep olmus ama dikkat et
Yazin yapiliyosa ben de kosayim kendisinebir kez yaptirdim cem hamidide, ucaktan iner inmez yine kendisine kosarim muhtemelen ahsjshsjsh bu somon dnanin da cakmalari cikmis bu arada, cok dikkatli olmak lazim.
güneş kreminin ömrü 6 ay zaman geçtikçe içerik değişir koruması da azalır yani artık çöp oldu geçmiş olsunAlakasız ama ben de bir şey merak ettim, güneş kremini bir yıl önce açıp birkaç kez kullanıp kaldırmıştım, şimdi kullansam etkisi olur mu?
Hadi ya Bir yıl yazıyordu arkasında üzüldüm.güneş kreminin ömrü 6 ay zaman geçtikçe içerik değişir koruması da azalır yani artık çöp oldu geçmiş olsun
nedeninin araştırılması lazım önce bazı ciltler sivilceye meyillidir yastık kılıfının 2. günü yüzünde sivilce yapabilir bazılarının öyle mi yoksa hormonal mi troid sorunu mu var pcos mu var besin alerjisi mi var stres mi var şampuandan mı herşeyden olabilirBen makyaj falan yapmıyorum ama cildim sivilceli maalesef
Teşekkür ederim, çok ayrıntılı anlatmışsınız.Tiroitlerimde sorun yok diye biliyorum ama diğer hormonlarım hakkında fikrim yok, uygun zamanımda test yaptırayım.nedeninin araştırılması lazım önce bazı ciltler sivilceye meyillidir yastık kılıfının 2. günü yüzünde sivilce yapabilir bazılarının öyle mi yoksa hormonal mi troid sorunu mu var pcos mu var besin alerjisi mi var stres mi var şampuandan mı herşeyden olabilir
nedenini bilirseniz tedavisi daha kolaylaşır makyajla ilgili değil aslında ...
Evet.Yüzünüze ağda mı yapıyorsunuz
İnşallah teşekkür ederimyüzünüze ağda da lazer de önermem. agda hem komedona sebep olabilir, hem uzun vadede sarkma yapar. lazer ise yüzde çok işe yaramıyor, ablam senelerce gitti çok övülen hastanelere ve salonlara, bir kaç ay sonra daha çok çıkıyordu ve üstelik yayılmıştı. üç dört seans igneli ile yüzde kil tüy işine son verdi. güvenilir bir yer bulup iğneli yaptırın.
cilt bakımı konusunda uzman degilim ama yazdıklarınizin asla yeterli olmadigini çok iyi biliyorum zaten bilen arkadaşlar yazmışlar, hatta beni de konu açmaya itiyor cevaplari ^^ umarım çare bulur, Bebek gibi olursunuz.
Benler Kremle gitmez diye biliyorum benimde yüzümde ben var hatta bir tanesi dudağımin üstünde o büyük biraz birde yanağımda ama o pek sorun değil küçük çünkü.Yüze bu kadar bakımlar yapıldığını yeni öğreniyor ve şaşkınlıkla okuyorum. Cidden bu devirde para olmadan hiçbir şey yapılmaz, çok pahalı cilt bakım ürünleri.
Benimde yüzüm kuru mesela, nerdeyse 45 tane sadece yüzümde küçük küçük benler var bunları götürecek bir krem bakım ürünü varmıdır sizce
Önerdiğiniz bir güneş kremi markası var mi? Daha önce hiç kullanmadım daah ahh o mavi ışıklar nasıl yaşlandırıyor tv den bilgisayar telefondan yansıyan ah o perdenin arkasından bile gelen güneşin yaptıklarını bilseniz
güneş kreminin en iyi anti aging ürünü olduğunu bilseniz siyah noktayı bile engeller gözenek içi oksite olmadığı için
alır baş ucunuzda taşırdınız vallahi....