Hanımlar konunun yeri burası mi bilmiyorum belki yanlış açtım ama sizlere sormak istiyorum her ay bakım kremleri ve yüz temizleme ürünlerine çok masraf yapıyorum ama istediğim pürüzsüzlüge ulaşamıyorum ,ben istiyorum yüzüm canlı , temiz görünsün , yağlı cilde sahibim ve bazen küçükte sivilceler çıkıyor , bende artık cilt bakımı seansına girmeyi düşünmeye başladım, bulunduğum şehirde araştırdım bir yer buldum yorumlar gayet güzeldi şubeye gittim konuştuk 7 seans için anlaştık, Haziran ayında başlıcaz , ilk kez yaptıricam endişe ediyorum acaba boşuna vermiş olur muyum o kadar para, Internetten birkaç yorum okudum benim gideceğim yer için yapılmış bir yorum değil ama seansa gerek olmadığını evdede yüze buhar yapılıp daha iyi olucagini yazan birkaç yorum okudum ama ben öyle düşünmüyorum sonuçta profesyonel bir yerde yapılan bakimla evdeki aynı olmaz diye tahmin ediyorum çünkü adını bilmediğim bircok ürün ve cihazlar kullanıyorlar orada yapılınca daha çok memnun kalırım diye düşünüyorum, sizlerin aranızda elbet cilt bakımına gidenler vardır sizce istediğim sonucu alabilir miyim ? Birde ben yüzümde ki tüyleri sır ağdayla yada normal eski usul ağdala alıyorum orada sormayı unuttum seansa gitmeden önce 4 5 gün öncesi ağda yapıp gitsem bir sorunlu mu sizler nasıl yapıyorsunuz ?