Yüzüm için ne yapabilirim ?

yakan kuaför hangisi çok merak ettim... native base aslında düzleştirmek için yapılan brazilya fönü uygulaması
saf keratin farklı birşey ... brazilya fönüne de keratin diyorlar açıkcası , tülerikliği gitsin yumuşasın diye yapıyorlar size de ondan yapmışlar
kalıcı olmaz tabiki ama 5-6 ay daha sürebilir ...
saf keratin yapsalardı buklelerde değişim olmazdı kaybolan keratini yüklememiş brazilya fönü uygulaması için yapılan içeriği sakinlesin diye kullanmış uyanıklar, parlama ve yumuşaklığa alışacaksınız o geçince konforu yeniden isteyip tekrar gidip yaptıracaksınız ya ondan yapıyorlar bunu
Kuaför erhan 😀 ki daha önce memnun kaldığım yerdi ibrahimlideki meşhur bikac yeri de denemiştim.erhan küllü kumral yapıyım derken yaktı fazla bekletti bence.

Keratine gelince kuaförüm kandıracak biri degil hatta elemana press yapma onun dalgalı demiş. Yumuşaklık güzel de ben tercih etmem bidaha saf keratin bulursam döner mi sence? Kısacık kestirsem diyorum ama önümde katılmak zorunda olduğum düğün kına etkinlikleri var :KK43:(

5/6 ay çok uzun ya

Evde kendim yapamam ben ama korkarım

Bu arada konu sahibi cilt icin zanan ve deneme yanılma doğru ürünleri bulmak ve özellikle cvit güneş kremi gibi demirbaş ürünlerde en iyi içeriği olanları kullanmak lazım ben 3 yıldır hiç ihmal etmem düzeldiğini görüyorum

Kuaför erhan 😀 ki daha önce memnun kaldığım yerdi ibrahimlideki meşhur bikac yeri de denemiştim.erhan küllü kumral yapıyım derken yaktı fazla bekletti bence.

Keratine gelince kuaförüm kandıracak biri degil hatta elemana press yapma onun dalgalı demiş. Yumuşaklık güzel de ben tercih etmem bidaha saf keratin bulursam döner mi sence? Kısacık kestirsem diyorum ama önümde katılmak zorunda olduğum düğün kına etkinlikleri var :KK43:(

5/6 ay çok uzun ya
onu tanımıyorum çok üzüldüm ya saç yandı mı toparlanması çok uzun süre alıyor :KK43: ah ah... aslında 1 yıllık saç bakımınızı karşılaması lazım yanan saç en az 1 yıl ister toparlanmak için
şuan saf keratinde yapsanız bukleler eski formuna dönmez çünkü şuan içinde yükledikleri malzeme var onun azalması 6 ay sürer
4-6 ay böyle idare edeceksiniz mecbur hiç kestirmeyin boşuna nasılsa geçecek düzelecek
Moremo koreci bloglardan duymuştum deneyeyim evde yapılır şeyler mi davinesin curl me serisini de düşünüyorum resmen açıldı sündü ya:KK43:
moremo gerçekten çok iyi oda toparlar davinesi bende kullanıyorum curl me serisi harika bence yapın onu oda çok rahatlatır eski formuna çabuk gelmesini sağlar

Moremo koreci bloglardan duymuştum deneyeyim evde yapılır şeyler mi davinesin curl me serisini de düşünüyorum resmen açıldı sündü ya:KK43:
kıvırcık saç için önerebileceklerim onarımını hızlandırmak ve şekillendirmek adına bunlar olurdu

bu çabuk uzatıyor Swissoderm Dökülme Karşıtı Şampuan – Normal Ve Kuru Saçlar Için (300 ml) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

onu tanımıyorum çok üzüldüm ya saç yandı mı toparlanması çok uzun süre alıyor :KK43: ah ah... aslında 1 yıllık saç bakımınızı karşılaması lazım yanan saç en az 1 yıl ister toparlanmak için
şuan saf keratinde yapsanız bukleler eski formuna dönmez çünkü şuan içinde yükledikleri malzeme var onun azalması 6 ay sürer
4-6 ay böyle idare edeceksiniz mecbur hiç kestirmeyin boşuna nasılsa geçecek düzelecek

moremo gerçekten çok iyi oda toparlar davinesi bende kullanıyorum curl me serisi harika bence yapın onu oda çok rahatlatır eski formuna çabuk gelmesini sağlar
Bilirsiniz ya erhan kaya üniversitenin ordaki sonradan büyüttü hatta ve evet düğünüm öncesiydi mecbur kestirmek zorunda kaldım sonrasında kısacık ensemde eskisinden daha gür ve kıvırcık cıktı ama bu keratin canımı sikti inşallah dediginiz gıbı geçer bidaha yaptirmam cildim gıbı saçıma da hep güzel ürünler kullandım çünkü hep

kıvırcık saç için önerebileceklerim onarımını hızlandırmak ve şekillendirmek adına bunlar olurdu

bu çabuk uzatıyor Swissoderm Dökülme Karşıtı Şampuan – Normal Ve Kuru Saçlar Için (300 ml) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Cok teşekkürler yandığında davines onarıcı serisini kullandım ,hc serumu milkshake şekillendirici falan şimdi ashley joy şampuanina başladım bitince curl me ya da moremo slorim4

Konuyu baltalicam ama bende saçım için ne yapabilirim? 5 yil önce antep te kuaför yakmıştı bayağı gür kıvırcık güzel saçlarım vardı telefi için keratin yapmıştı ama o zaman zaten kötü olduğu için farketmedim.
24 nisanda burdaki kuaförüm kampanya yapmıştı native base keratini düzleştirme istemiyorum dedim zaten seviyorum buklelerimi ama yaptırdıktan sonra evet yumuşadı sakinledi ama hacmi söndü bukleler azaldı açıldı gibi çok üzgünüm geçer mi kalıcı olmaz degil mi? Yaşayanlar bilenler söyler mi

N nscckts C ceycey0406
tuzlu şampuanla yıkayın 1 aya etkisi gider.denizde de bozuluyor keratin.tuzsuz şampuan kullanırsanız da 3 4 o şekilde kalır.

tuzlu şampuanla yıkayın 1 aya etkisi gider.denizde de bozuluyor keratin.tuzsuz şampuan kullanırsanız da 3 4 o şekilde kalır.
tuzlu şampuan daha çok tülerik yapar ya :KK43: evet keratin çabuk akar ama zarar da vererek akar gider :KK43:

tuzlu şampuan daha çok tülerik yapar ya :KK43: evet keratin çabuk akar ama zarar da vererek akar gider :KK43:
keratin gidince tekrar bakıma başlar.tuzlu şampuanlar o kadar da kötü yapmıyor saçları.ben çok ucuz şampuan kullanıp saçları harika duranlar da biliyorum.çok pahalılarını tuzsuzları kullanıp berbat saçlarla dolananları da.saç yıpranmışsa hiç bir işe yaramıyor o ürünler.günü kurtarıyor sadece.tek çaresi saf keratin senin kullandığın

keratin gidince tekrar bakıma başlar.tuzlu şampuanlar o kadar da kötü yapmıyor saçları.ben çok ucuz şampuan kullanıp saçları harika duranlar da biliyorum.çok pahalılarını tuzsuzları kullanıp berbat saçlarla dolananları da.saç yıpranmışsa hiç bir işe yaramıyor o ürünler.günü kurtarıyor sadece.tek çaresi saf keratin senin kullandığın
Saçın ozyspisi da çok önemli dirençli kuvvetli vs olması ay bu dönsün de bebek gibi bakarım onlara eger iyi gelecekse bimde satılan bilmediğim şampuanı da kullanırım 😀

Sülfatsız şampuanlar en güzeli heralde
şampuanda ilk bakılması gereken şey dimetikon ve türevleri asla ama asla olmamalı ilk kullandığında güzel gelir yumuşak parlak sonra saç incelir zayıflar azalır matlaşır gücünü alır... boyalı ve yıpranmış saçlar özellikle ,kesinlikle ona göre şampuan kullanmalı. bir saçın en kaliteli halini istiyorsak beslenme+yıkama şekli +şampuan +destekleyici ürünlere bakmak gerek

mesela asla sıcak suyla yıkanmaz saç, köpürtüp foşur foşur yıkayıp kopararak tarıyorlar inanılmaz,
ıslakken asla taranmamalı asla, tarayacaksanız ona özel tarak ve serumlarla önce uçtan çok nazikce yavaşca başlanmalı ,sadece saç dipleri şampuanlanır saç uçlarına şampuan sürülmez kurutur ,dipleri köpürtürken ve durularken uçlara doğru köpüğü elle çekmek yeterlidir, en son soğuya yakın su tutulmalı saça , silikon parapen sülfat olmamalı hem tülertir hem inceltir hem zayıflatır

babam imaalatçı ya nasıl yapılır şampuan çok iyi biliyorum o market şampuanlarıyla biz halı yıkardık size öyle söyleyeyim çok güzel halı yıkanır onlarla saç yıkanmaz

evet o şampuanı kullanıp hayatına devam edenler var kel kalmıyorlar sonuçta ama saçından şikayet eden daha fazla kişi var sebepleride yazdıklarıma dikkat etmedikleri için maalesef :KK43:

şampuan gerçeklerini aktarayım

marketlerde bir şampuan ortalama 15-20 tl
5 tl içerik maliyeti :KK70: kostik silikon petrol ürünleri acayip içerikler olur ancak , çünkü işletmelin maliyeti üretimin maliyetini de düşünün pazarlama ve reklamda hepsi o ücretin içinde ...
5 tl den saça ne gibi fayda bekleyebilirsiniz mesela :) geri kalan hepsi ambalaj ve diğer maliyetler

Ne güzel yazmışsın
şampuanda ilk bakılması gereken şey dimetikon ve türevleri asla ama asla olmamalı ilk kullandığında güzel gelir yumuşak parlak sonra saç incelir zayıflar azalır matlaşır gücünü alır... boyalı ve yıpranmış saçlar özellikle ,kesinlikle ona göre şampuan kullanmalı. bir saçın en kaliteli halini istiyorsak beslenme+yıkama şekli +şampuan +destekleyici ürünlere bakmak gerek

mesela asla sıcak suyla yıkanmaz saç, köpürtüp foşur foşur yıkayıp kopararak tarıyorlar inanılmaz,
ıslakken asla taranmamalı asla, tarayacaksanız ona özel tarak ve serumlarla önce uçtan çok nazikce yavaşca başlanmalı ,sadece saç dipleri şampuanlanır saç uçlarına şampuan sürülmez kurutur ,dipleri köpürtürken ve durularken uçlara doğru köpüğü elle çekmek yeterlidir, en son soğuya yakın su tutulmalı saça , silikon parapen sülfat olmamalı hem tülertir hem inceltir hem zayıflatır

babam imaalatçı ya nasıl yapılır şampuan çok iyi biliyorum o market şampuanlarıyla biz halı yıkardık size öyle söyleyeyim çok güzel halı yıkanır onlarla saç yıkanmaz

evet o şampuanı kullanıp hayatına devam edenler var kel kalmıyorlar sonuçta ama saçından şikayet eden daha fazla kişi var sebepleride yazdıklarıma dikkat etmedikleri için maalesef :KK43:

Ne güzel yazmışsınız ya teşekkür ederim ben şimdiye kadar sınırlı sayıda market şampuanı kullanmışımdır hatta hep neden bu kadar ucuz diye düşünmusumdur tarama konusunda yanlış yapıyormusum şampuan konusunda da ögrendigim çok ıyi oldu dikkat ederim artık 💐

Ne güzel yazmışsın

Ne güzel yazmışsınız ya teşekkür ederim ben şimdiye kadar sınırlı sayıda market şampuanı kullanmışımdır hatta hep neden bu kadar ucuz diye düşünmusumdur tarama konusunda yanlış yapıyormusum şampuan konusunda da ögrendigim çok ıyi oldu dikkat ederim artık 💐
eklemeyi unutmuşum onu da yazayım bari :KK70: bazı saçlar kuru taranması imkansız gibi oluyor sadece ıslakken tarayabiliyorum diyor
onlara da tavsiyem duşa girmeden önce bakım yağı serum bolca sürüp saçı tarayıp ondan sonra duşa girmeleri ve duşta karıştırmadan yıkayıp çıkmaları
ıslakken tarandığında saç kopuyor kopan saçın bağıda zarar görüyor kırılanın telafisi daha kolay da kopanınki daha da zor

Evet maalesef hayatım boyunca güzel bi cildim ve saçım olmadı. Sebebi ise pko. Pko bildiğiniz gibi kronik yüksek androjen ve düşük östrojen sorunu. Uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım östrojen dengesi için fakat çok yan etkisini gördüm. Gidip tahlil veriyorum sonuçlar hep sınırda normal fakat o tahlilde çıkan östrojen benim vücudumun sağlıklı çalışmasına yetmiyor. Hormon replasman tedavileri de çok zararlı. O yüzden ben de günlük keten tohumu ve haftada birkaç gün de aslan pençesi çayı kullanıyorum çok daha iyiyim.
Cok geçmiş olsun, kullandıklarınız da şifa olsun inşallah 🙏

Cilt işlemlerle pürüzsüz oluyor dermokozmetik sadece nem verir. Somon dna ,Paris ışıltısı veya prp olabilir ihtiyacınıza göre

güneş kremi olarakda bunlar
Eki Görüntüle 3067919

birkere cildinizin güzel olmasını istiyorsanız hergün evde bile olsanız güneş kremi kullanmak zorundasınız ...
Merhaba. Benim de cildim çok yağlı ve özellikle yaz aylarında daha beter oluyor. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir güneş kremi beni memnun etmedi. Siz bu üç üründen en çok hangisini beğeniyorsunuz? Üçünü de alıp deneme şansım yok.

X