Yüzüm için ne yapabilirim ?

o da ürün verip yolluyor mucizeler mi yaratıyor sanıyorsunuz?
Mucizelere inanmam.kimyasal peeling, yağ butonu tedavisi, leke tedavisi vb işlemlerden bahsediyorum. Bunları da olucaksa bir doktorun yapmasını tercih ederm. Ben etrafta pıtırak gibi açılan güzellik salonlarında yapılan buharla yüzü açıp siyah nokta sıkmaktan ve sonrasında bir kaç serum uygulamaktan ibaret işlemlerin faydasızlığından bahsediyorum. Piyasada bulunan ortalama ürünlerle ciltte radikal değişiklik beklememek lazım. Güzel bir temizlik ve nemlendirme belki yine dermotolog tavsiyesiyle alınan vitamin takviyeleri. Bunlar evde de yapılabilir. Konu sahibi değer mi diye soruyor. Ben de önce böyle bir merkez yerine iyi bir dermotolog diyorum. Yanlış birşey söylediğimi sanmıyorum.

yağlı ciltler yağını çok arındıracak sürfektan içerikli ürünler kullanıyorlar mesela yüzünü yıkıyor yüz gerim gerim geriliyor haliyle ph bozuluyor bu sefer yüz daha çok sebum üretmeye başlıyor komedonlar oluşuyor falan...

cildim aşırı aşırı yağlı o yüzden sabah ve akşam nazik yıkama jeliyle yıkarım
sonra niacinamide içeren serum sürer 10 dk bekler güneş kremimi sürerim

gecede uyumadan önce çift aşamalı temizlik yaparım güneş kremini tamamen ancak böyle çıkarabilirsiniz en sağlıklı şekilde
cildime uygun yağ bazlı temizleyici ile temizler sonra yıkama jeli ile yıkar sonra nemlendiricimi sürer yatarım yağlı ciltlerinde cildinin neme doyması lazım nemsiz cilt donuk mat pütürlü cansız görünür çünkü

haftada birde mevsimine göre kışın salisilik asit yazın mandelic asit gibi içerikler olan bir serum ya da tonikle kil maskesi yaparım

alerjiye meyilli aşırı yağlı cildim için şimdilik kullandığım ürünler bunlar mesela ;

Eki Görüntüle 3067918

güneş kremi olarakda bunlar
Eki Görüntüle 3067919

birkere cildinizin güzel olmasını istiyorsanız hergün evde bile olsanız güneş kremi kullanmak zorundasınız ...
Ağda ve çok aşırı yıkama cildinize zarar veriyor olabilir. Benim nacizane tavsiyem bakımı bir klinik ya da hastanede yaptırmanız ancak öncelikle yüzünüzdeki tüyleri epilasyonla temizleseniz ağdaya son verseniz çok daha iyi olacaktır. Ev tipi cihazlarda var çok iyi.
Evde bakım çok önemli iyi de gelir ama iyi bir cilt bakımı kadar iyi sonuç vermez. Bende cilt bakımı yaptırdım. İyi sonuçlar aldım ama güvenilir bir yerdi. Sıradan güzellik merkezi ile anlaştıysanız tedanizi iptal ettirmenizi öneririm.

Öncelikle nasıl bir cilt yapınız var onu öğrenin. Bazı cilt bakım ürünü satan mağazalarda ücretsiz danışma hizmeti veriyorlar sanırım. Yada cilt bakım uzmanına sorabilirsiniz. Cilt bakımı icin tonlarca para harcamanıza gerek yok bir kaç ürün işinizi görecektir

Ağda kıl maskesi bi de şimdi cilt bakımı diyorsunuz, bu kadar uğraşılmak da yorar cildi. Yukarıda bir arkadaş da söylemiş önce hormonlarınıza baktırın. Sonra gizli bir yiyecek alerjiniz olup olmadığına bakın. Ben gluten intölaransım olduğunu farkedip gluteni kestikten sonra cildime de ciddi faydası oldu. Bir arkadaşım laktozsuz beslenmeye geçince cildi düzeldi mesela. Şekeri asitli içecekleri bırakın ce bolca su için. Sonra temizle nemlendir. Gerisi genetik mirasınıza kalmış ki onu da ne yapsanız değiştiremezsiniz

Hanımlar konunun yeri burası mi bilmiyorum belki yanlış açtım ama sizlere sormak istiyorum her ay bakım kremleri ve yüz temizleme ürünlerine çok masraf yapıyorum ama istediğim pürüzsüzlüge ulaşamıyorum ,ben istiyorum yüzüm canlı , temiz görünsün , yağlı cilde sahibim ve bazen küçükte sivilceler çıkıyor , bende artık cilt bakımı seansına girmeyi düşünmeye başladım, bulunduğum şehirde araştırdım bir yer buldum yorumlar gayet güzeldi şubeye gittim konuştuk 7 seans için anlaştık, Haziran ayında başlıcaz , ilk kez yaptıricam endişe ediyorum acaba boşuna vermiş olur muyum o kadar para, Internetten birkaç yorum okudum benim gideceğim yer için yapılmış bir yorum değil ama seansa gerek olmadığını evdede yüze buhar yapılıp daha iyi olucagini yazan birkaç yorum okudum ama ben öyle düşünmüyorum sonuçta profesyonel bir yerde yapılan bakimla evdeki aynı olmaz diye tahmin ediyorum çünkü adını bilmediğim bircok ürün ve cihazlar kullanıyorlar orada yapılınca daha çok memnun kalırım diye düşünüyorum, sizlerin aranızda elbet cilt bakımına gidenler vardır sizce istediğim sonucu alabilir miyim ? Birde ben yüzümde ki tüyleri sır ağdayla yada normal eski usul ağdala alıyorum orada sormayı unuttum seansa gitmeden önce 4 5 gün öncesi ağda yapıp gitsem bir sorunlu mu sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Sir ve ağda yüze sık sık yapıldığında hassasiyet, sivilce ve leke yapıyor. Yüz için lazer gidin , ya da evde kullanılan makinelerden alın. Hergün mutlaka iyi bir güneş kremi sürün, güneş kremi çok ama çok önemli. İyi makyaj malzemesi kullanın.

Hanımlar konunun yeri burası mi bilmiyorum belki yanlış açtım ama sizlere sormak istiyorum her ay bakım kremleri ve yüz temizleme ürünlerine çok masraf yapıyorum ama istediğim pürüzsüzlüge ulaşamıyorum ,ben istiyorum yüzüm canlı , temiz görünsün , yağlı cilde sahibim ve bazen küçükte sivilceler çıkıyor , bende artık cilt bakımı seansına girmeyi düşünmeye başladım, bulunduğum şehirde araştırdım bir yer buldum yorumlar gayet güzeldi şubeye gittim konuştuk 7 seans için anlaştık, Haziran ayında başlıcaz , ilk kez yaptıricam endişe ediyorum acaba boşuna vermiş olur muyum o kadar para, Internetten birkaç yorum okudum benim gideceğim yer için yapılmış bir yorum değil ama seansa gerek olmadığını evdede yüze buhar yapılıp daha iyi olucagini yazan birkaç yorum okudum ama ben öyle düşünmüyorum sonuçta profesyonel bir yerde yapılan bakimla evdeki aynı olmaz diye tahmin ediyorum çünkü adını bilmediğim bircok ürün ve cihazlar kullanıyorlar orada yapılınca daha çok memnun kalırım diye düşünüyorum, sizlerin aranızda elbet cilt bakımına gidenler vardır sizce istediğim sonucu alabilir miyim ? Birde ben yüzümde ki tüyleri sır ağdayla yada normal eski usul ağdala alıyorum orada sormayı unuttum seansa gitmeden önce 4 5 gün öncesi ağda yapıp gitsem bir sorunlu mu sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Şeye takıldım ben yüzünüzdeki tüylerimi alıyorsunuz nasıl yani ? Benim tüylerim sarı misal vücudumda fazla tüy de yok ama ayda bir bıyık kisminda gözle bile zor görülecek sarı tüyler var onları jilet yapıyorum tüm yüze yapsam acaba nasıl olur diye şimdi düşünmedim değil çünkü güneşte alnımda minik sarı tuyler var çok çok minik ..siz onları mı alıyorsunuz bu arada birde kalınlaşma felan olmadı mi

Şeye takıldım ben yüzünüzdeki tüylerimi alıyorsunuz nasıl yani ? Benim tüylerim sarı misal vücudumda fazla tüy de yok ama ayda bir bıyık kisminda gözle bile zor görülecek sarı tüyler var onları jilet yapıyorum tüm yüze yapsam acaba nasıl olur diye şimdi düşünmedim değil çünkü güneşte alnımda minik sarı tuyler var çok çok minik ..siz onları mı alıyorsunuz bu arada birde kalınlaşma felan olmadı mi
Sizin tüyleriniz sariymis vücudunuzda fazlada tüy olmadığını söylüyorsunuz bu sizi rahatsız etmez ki ama isterseniz alnınızada yapabilirsiniz , ben malesef oldukça tüylü bir insanım ve tüylerim koyu renk mecburen tüm yüzüme uyguluyorum :) ayrıca kalınlaşma olmadı çünkü ağda kullanıyorum jilet kalınlaşma yapıyor diye biliyordum bende.

Sir ve ağda yüze sık sık yapıldığında hassasiyet, sivilce ve leke yapıyor. Yüz için lazer gidin , ya da evde kullanılan makinelerden alın. Hergün mutlaka iyi bir güneş kremi sürün, güneş kremi çok ama çok önemli. İyi makyaj malzemesi kullanın.
Makyaj yapmıyorum normalde çok nadir kullanıyorum , kullandığım makyaj markasida L'Oreal , güneş kremi kullanmıyordum yüzüme uygun bir güneş Kremi bakicam ,sır ağdayi ayda bir iki ,kez yapıyorum lazere gitmeyi düşünüyordum bir yakinimizin yüzü yanmıştı ve nedense çene bölgesinde sert sakal gibi çıkmaya başladı tüyleri o yüzden korkuyorum .

Makyaj yapmıyorum normalde çok nadir kullanıyorum , kullandığım makyaj markasida L'Oreal , güneş kremi kullanmıyordum yüzüme uygun bir güneş Kremi bakicam ,sır ağdayi ayda bir iki ,kez yapıyorum lazere gitmeyi düşünüyordum bir yakinimizin yüzü yanmıştı ve nedense çene bölgesinde sert sakal gibi çıkmaya başladı tüyleri o yüzden korkuyorum .
Yüzünüze ağda mı yapıyorsunuz 😱

X