- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi mervesssss
-
Aaa 0.04 0.05 arası karat mı abağğğ desene daha vasat çıktı yüzük üstüne bir de sakarsın eleştirisi ben sırf o sakarsın lafı için yüzüğü eline tutuştururdumyüzükten çok o sakarsın lafı daha vasat bence
3000 euroyu fazla büyütmeyin diye yazdım büyükNeden büyük harflerle yazdınız ki ne bu hiddet ne bu celalZaten adam alabilecek biriymiş almamış, nesini anlamıyorsunuz.
Boş boş ahkam kesmesi kolay size.
İnce oluyor etli değil bi ara ben şu bagetler moda diye gidip bakmıştım şimdi her bütçeye göre pırlanta var ama gereksiz sadece manevi değeri var ben hiç takmam yüzük çekmece bekçisiZarif parmaklarda şık durur bence ince küçük taşlar. Ay ne bileyim ben hiç o fiyatlar da görmedim şaşırdım.
İnce oluyor etli değil bi ara ben şu bagetler moda diye gidip bakmıştım şimdi her bütçeye göre pırlanta var ama gereksiz sadece manevi değeri var ben hiç takmam yüzük çekmece bekçisi
Konuya en güzel cevapÇeyrek asırdan fazla evleyim. Hiç tek taş yüzüğüm olmadı.
Garip gelebilir ama altın alyansım da yok .
İstesem her ikisinide alabilirm/z
Ama bizi birbirimize bağlayan parmaktaki yüzükler değil kalplerimiz.
Anneniz daha iyisini alsın size o zaman
Çocuğu darlamayın bile isteye olan bir birliktelikse eğer anneniz bir adım geri dursun bi zahmet.
Benim kızımı ne doktorlar ne mühendisler istedi kafasıyla gitmesin çocuğa.
Mühim olan sana neyi ne kadar aldığı değil inanın
size göterdiği değer , saygı , sevgi önemli
Kaldı ki aldığı hiçbir şey bunun değerini kanıtlamaz.
Bugün onu alır yarın daha değerli bir yüzük.
Devran döner o da kalmaz elinizde ihtiyaçtan.
Ya nasip annenize kanacaksanız salın çocuğu gitsin.
Evet sorma çekmece de 5 taş da duruyor5 taş modaydı birara iýkk
Aynen, pirlantanin hicbir ozelligi yok artik, ucuz ve siradan bir tas aslinda. Tam bir pazarlama basarisiArtık doğada madenlerde günlerce kazılıp bulunmuyor, laboratuarlarda yüksek teknoloji kullanılarak üretiliyor o pırlantalar. Fabrikasyon şeklinde kesiliyor ve satılıyor. Manevi değeri falan yok alelade bir taş. Alan takan yine alıp taksın ama gerçeği bu. Bence bunun yerine altın daha makbul.
Yurt dışında 3.000 € yoksulluk sınırındadır, bizim asgari ücretli gibi yani. TL'ye çevirip woow 100 bin kazanıyor demeyin. Onun yarısıyla kira, diğer yarısıyla da yeme içme, fatura aylık toplu taşıma vs ödüyordur. Adam bildiğin garibanmış, yüzüğe para bulabildiğine şükredin siz ve anneniz.
Ben pırlanta açısından zor günde satalım yatarım aracı olsun kafasında değilim ya. Pırlanta olsun daha iyi koca isteyince satılmasın ki hep sende kalsın. Kız ben ne fesatmışım aaaaEvet sorma çekmece de 5 taş da duruyorarada takıyorum genel olarak yüzüksüzüm he manevi değeri var eşim doğum günümde almıştı diyorum şimdi olsa ister miyim hayır boşa verilen para
Yok satmak amaçlı düşünmedim ama bence yine de değer kaybı gözüyle bakıyorum ben de tamtura taktım vallaBen pırlanta açısından zor günde satalım yatarım aracı olsun kafasında değilim ya. Pırlanta olsun daha iyi koca isteyince satılmasın ki hep sende kalsın. Kız ben ne fesatmışım aaaaBen de tam tur istiyorum ya tektaşım var ama aklım tam turda
Ay çok mantıklı kaç para olmuş ki ben de 3 ay alttan alttan bi şey yapıyımYok satmak amaçlı düşünmedim ama bence yine de değer kaybı gözüyle bakıyorum ben de tamtura taktım vallaeşime gösterdim evlilik yıldönümüne önden hazırlık
Hiç haberim yok ben kaç ay önce bakmıştım alyans veya başka bir yüzük takmıyorum çekmecede duruyorlar ama tamtur şuan çok güzel geliyor gözüme çok zarifAy çok mantıklı kaç para olmuş ki ben de 3 ay alttan alttan bi şey yapıyım
Evet aşırı güzel duruyor ya ben de bayılıyorumHiç haberim yok ben kaç ay önce bakmıştım alyans veya başka bir yüzük takmıyorum çekmecede duruyorlar ama tamtur şuan çok güzel geliyor gözüme çok zarif
Bak şimdi baktım en ucuzu karatı düşük 10 bin küçük yani ee elde gözüksün olanı 23 civarı işteEvet aşırı güzel duruyor ya ben de bayılıyorum
Aman bi dyson parası canım nolucakBak şimdi baktım en ucuzu karatı düşük 10 bin küçük yani ee elde gözüksün olanı 23 civarı işte
Pırlanta olmasın dersen Atasayda 6750 ye varAman bi dyson parası canım nolucak
Benim eşim elektroniğe izin versem tonlarca para dökebilir o yüzden ben de bu tarz şeylerde acımıyorum. Gitsin alsın pırlantaPırlanta olmasın dersen Atasayda 6750 ye varyok ben elektronik ürünlere çok para verilmesine karşıyım
Tamtur yüzük de rahatsız ediyorHiç haberim yok ben kaç ay önce bakmıştım alyans veya başka bir yüzük takmıyorum çekmecede duruyorlar ama tamtur şuan çok güzel geliyor gözüme çok zarif
Taşları mı batıyor ince olanlar çok zarifTamtur yüzük de rahatsız ediyor
Benimki de öyle elektronik ürün şunu al desem hemen internetten sipariş verir olmaz şu kadar altın parası deyip aldırmıyorumBenim eşim elektroniğe izin versem tonlarca para dökebilir o yüzden ben de bu tarz şeylerde acımıyorum. Gitsin alsın pırlanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?