Konu sahibi aklı başında kendi ayakları üzerinde duran herhangi birine muhtaç değil verdiğiniz örnekten çok uzak iki kişiler.
Mesajımda da yazmışsın nasıl biri olduğunu bilerek başlanılan bu gibi ilişkilerde işin devamı istediği gibi gitmeyince ayrılmak nr oluyor zaten nasıl biri olduğunu bilerek başlamışsın bunca zaman devam ettirmişsin madem ayrılacaksın neden bu adamın yıllarını duygularını çaldın bu hangi vicdana sığıyor böyle yapıp aldığınız ahlar yediğiniz haklar ile nasıl rahat uyuyorsunuz bunları düşünmüyor musunuz hiç
Sizin için iki gönül bir olunca değil de para olunca samanlık seyran oluyorsa biraz daha para için her şeyi de yapabilirsiniz ayrıca sevgiden uzak bir ilişkiyi mantıklı gördüğünüz için nasıl yapabiliyorsunuz bunu mideniz nasıl kaldırıyor gerçekten anlamak güç sonra çocuklar sevgisiz ailelerde büyüyor psikolojik sorunlu bir geleceği sorunlu biri oluyor.
Konu sahibin sevgilisi elbet bir iş bulup hayatını kuracak beraber devam etsinler yada ayrılsınlar sanki şimdi işi parası yok bundan sonra da olmayacak gibi yazmış var mı böyle dünya.
Vallahi hanımefendi madem benden dem vuracağız vuralım.
1-Ben 35 yaşımı yeni devirdim, hayatım boyunca evlenmeyi düşünmedim ve hayatıma giren hiçbir erkeğe evleniriz diye hayal satmadım.
2-Sevgiden uzak hiçbir ilişkim olmadı (bunu kafanızdan nasıl uydurdunuz bilemiyorum) ama kimseyle evlenmek zorunda hissetmedim kendimi bu evlenmeme isteğimi de ilişki içinde olduğum tüm erkeklere bildirdim, isteyen yanımda kaldı istemeyen ayrılmayı tercih etti.
3-Şükür para için 'her şeyi' yapmaya ihtiyacı olan bir insan da değilim hem ailemin maddi durumu iyi hem de (buna rağmen) kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Hayatımdaki ilk defa gelecek gördüğüm sevgilim de benden küçük olmasına rağmen senelerdir kendi ayaklarının üstünde duran güçlü bir insan, merak ediyorsanız çok seviyoruz birbirmizi.
4-Mantık evliliği yap diye bir beyanım olmadı hanımefendiye fakat siz yine bunu uydurmuşsunuz, eğer ilk mesajımı okursanız orda da belirttim, tabii ki hayatınızda düzeni olan ve işi olan birini istemek en doğal hakkınız diye.
5-Eğer 28 yaşında bir adam bir gelecek kurmak istiyorsa ve bu konuda ciddiyse yok polislik sınavı olmadı ben asgari ücrete çalışmam diyorsa ve kadınla beraber ilişkilerini ciddi bir noktaya götürmek için adım atamıyorsa, pek tabii kadın ve ailesinin kendini ve kendi evladını düşünmek en doğal hakkı, olmadı siz kendi çocuğunuza öyle yapmazsınız ama burada kimseyi fikirleri yüzünden YARGILAYAMAZSINIZ!
6-Herkes hayatında kendine denk birini isteyebilir bu demek değildir ki o ilişkide sevgi yok, sevgisiz çocuklar olacak. Çok sevdiğiniz insan uzunca bir süre bir baltaya sap olamazsa ve ondan olan çocuklarınızı aşkla büyütüyoruz biz aç kalsak da olur derseniz millet bir tarafıyla güler size.
O midesiz lafını size iade ediyorum burada başka şeyler yazıp kendimi aşağıya çekemeyeceğim.