- 27 Ekim 2022
- 4.718
- 13.575
- 138
Konuyu tam bilmediginiz icin bu yorum bence uzun yorumunuzu tam okumasam da ne anlatmak istediginizi anladim. Sevgili kisisi okumus bir meslek edinmis degil polislik dusunmus sadece o da olmayinca asgari ucret istemedigi icin calismamis ve hala calismaya niyeti yok polislik olmazsa hic calismicak birisi yani. Parasizlik burdaki mesele degil karsidaki kisinin hic calismamis ve sorumsuz biri olmasi. Sanirim yasi da 28 di yani kucuk biri de degil. Belki yorumunuz degisir belki degismez ben yinede yazim istedim.Yorumları okudum da birinin parası yok diye ayrılmak kimse kusura bakmasın da kahpelikten başka bir şey değil.
Bu adamla beraber olmayı siz istediniz sevdiniz sevildiniz aşağı yukarı nasıl bir geleceğe sahip olacağını sizde beraberken biliyordunuz denemiş olmamış denemiş olmamış bu zaten fazlaca onur gurur güven kırıcı şeyler ailesinin yüzüne bakarken yada sizinle olduğunda ki mahçubiyetinden hiç mi anlamadınız psikolojik olarak nasıl bir durumda konu sahibi dahil kimse farkında değil sadece kendinizi düşünüp sizi seven insanları korkmadan kırmaktan terk etmekten bahsedilmesi beni şu yaşadığım ülkenin tabularının insanların üzerinde oluşturdupu bu iğrenç düşünceler(konu yorumları) ciddi anlamda midemi bulandırıyor iğrençsiniz size diyebilecek kelime bulamıyorum.
Konuya gelirsek anlattığınız kadarıyla bir çok kez iş bulma çabası içinde bulunmuş ama başarılı olamamış doğal olarak iyi bir iş istiyor okumuş mesleğini yapamasa da devamlılığı olan bir iş istiyor.
Siz işinizi bulmuş çalışıyorsunuz ve sizin için sıra evliliğe gelmiş ama sevgiliniz sizin bu geçtiğiniz sırada takılı kalmış orayı geçmeden onu evlilikle baskı altında tutmanız ona size iyilik getirmez durumu daha da kötüleştirirsiniz.
Hiç bir şey olmadı hala bulamıyorsa asgari ücretlide olsa iş seçmemesi konusunda ciddi ama onun yanında bir tavırla konuşma yapın onu sevdiğinizi onu yanında istediğinizi söyleyin tabi sevdiğinizi düşünerek yazıyorum tüm bunları.Size düşen çalışıp bir düzen oturtana kadar ona destek olmanız eğer aranızda sevgi varsa bu aşamadan sonra ilişkiniz evliliğe verilecektir. Çalışıp beraber evinizi kurarsınız eşyalarınızı alırsınız ama yok herşeyi 4 4 lük istiyorum derseniz bu konuya yorum yapan sevgi nedir bilmeyen vicdansız yorumları dinleyebilir bu yazıyı da göremezlikten gelebilirsiniz