Türkiyede yasamiyorum. Ama nerdeyse sülalemin tamami Türkiyede yasadigi icin ve üstüne ekonomist oldugum icin gayet Türkiyedeki durumlardan haberdarim. Sülalemde doktordan tut esnafa kadar her meslekten insanlar var. Kimisi gayet iyi kazaniyor, kimisi memur, kimisi de asgari ücret aliyor. Ve siz duygu sömürünün dibini yaparken ben adamin gercek durumuna bakiyorum. Adamin elinde bir meslegi yok, hicbir girisiminde basarili olmamis ve üstelik herhangi bir calisma hayati da olmamis dogrudürüst. Planlamasi "polis olmadi, o zaman bankaciligi deneyim". Süper planlama. Böyle bir adamin kusura bakmayin da 30 dan sonra hicbir is veren yüzüne bakmaz, cünkü elde var sifir. Konu sahibini unutun: Ilk önce kendisi icin hayatina acil ceki düzen vermesi gerekir. Siz böyle bir adami senelerce bekleyebilirsiniz. Bana göre bir problem degil. Herkes kendi hayat arkadasini secmekte özgür. Adam evlilige nerden baksan hazir degil. Eziklemeye gerek yok bu yüzden, yol verilmeli. Siz beklersiniz orasini anladik. Ne kadar vefalisiniz, ne güzel. Ama konudaki erkek benim oglum olsa onun da kulagini cekerdim ne halt ediyorsun diye.