N _nilya_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 31 11 3 4 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rahime64 #81 Evlilik yaşımı ve ilk çocuğunun erkek olduğunu bildi fakat 2.ye kız çıkıyordu ama oda erkek :) gerçi bütün cinsiyet belirleme yöntemlerindede kız çıkıyordu tutmadı yani
Evlilik yaşımı ve ilk çocuğunun erkek olduğunu bildi fakat 2.ye kız çıkıyordu ama oda erkek :) gerçi bütün cinsiyet belirleme yöntemlerindede kız çıkıyordu tutmadı yani
G Gamze5672 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2024 6 0 1 18 20 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rahime64 #82 bernur .!.: Ben inanmıyorum bu tür şeylere. Ama eğlencelik diye yapılmasında birşey olmaz. dur yapayım bende nasıl olacak :) Genişletmek için tıkla... Batıl inançlar yaptım kız yüzüğe göre aşırı ekşi aşeriyorum bugün çocuğum erkek olacağını öğrendim
bernur .!.: Ben inanmıyorum bu tür şeylere. Ama eğlencelik diye yapılmasında birşey olmaz. dur yapayım bende nasıl olacak :) Genişletmek için tıkla... Batıl inançlar yaptım kız yüzüğe göre aşırı ekşi aşeriyorum bugün çocuğum erkek olacağını öğrendim