Doğuma Hazırlık yüzük ile cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bunu altın zincirle yapıyoruz biz.Benden 5 yaş büyük kuzenlerim ve annem ile arkadaşlarında dediğin gibi döndü ve doğru çıktı.Ben ve benimle aynı yaştaki(28) hamile arkadaşıma tam tersi çıktı.Bende ileri geri gitti,erkek dedik ama kızım olacak.Arkadaşımda yuvarlak çizdi,kız dedik.Oğlu olacak.Belli bir yıldan sonra değişti mi nedir..Çok şartlanmayın derim kızlar.

bende yüzük durmuyor kızlar hiç hahahahahaha başlayamadım daha bir tane bile yok ama bir daire çizdi bir düz gitti geldi 4 tane sayabildim sonra durdu.....başlayabilirsem 4 licem galiba ay çok eğlenceli bu yaaaaa .... haydiiiii bakalııımmmmm...

nelkecim oyle degil canimm ilkindee bi sekil aldiktan sonra durdurr sonraa tekrar baslaa oyle oyle durana kadarr yuzukk hic hareket etmiycekk dene bakalimm ama benim amcamin gelinine 4 kiz dedii
gecen hafta oglu olduuu

nelkecim oyle degil canimm ilkindee bi sekil aldiktan sonra durdurr sonraa tekrar baslaa oyle oyle durana kadarr yuzukk hic hareket etmiycekk dene bakalimm ama benim amcamin gelinine 4 kiz dedii
gecen hafta oglu olduuu

ehheeee yine aynı oldu....ilk sefer yuvarlak durdurdum düz gitti geldi sonra yine yuvarlak sonra yine düz....iki kız iki oğlan sonra 5.cide hakikaten hareket etmediii...
yani ciddi 4 licem ben

hadi hayirlisi canimm
ama bisey diyimmi
ben taa ilk karnimda olen bebegime hamileyken yapmistimm
uc tane cikiyorduuu ama altin ben igne iplikle yapmistimm
ilki erkek ikinci kiz ucuncu yine erkek cikmistii
ilk bebgimi
kaybettim
suan ikinciye hamileyim ve kizzz :dance:
tesadufmuu bi sirri varmi bilemiycemm

canım allah tamamına erdirsin inşallah sorunsuz bebeğine kavuşursun.darısı bizlerin başına.:CüvCüv::Saruboceq:
ne kadar doğrudur bende bilmiyorum ama eğlenceli işte bu tür şeylerde olmasa neyle ovuncaz.laelaelaelaelaesositososito

dün okudum ve yaptım. düşünce gücüyle bir ilgisi yoksa ki inşallah yoktur.ilk iki sağa sola sonra yuvarlak oley kızım geliyor inşallah.sonra da durdu yani üç tane .benim 2 oğlum var ve 3. ye hamişim inşallah kızdır rabbim.

canim ipe gecirecez de ipin uzunlugu onemli mi? biraz karisik yazmissin. ya da konuyu kendon bildiginden herkes biliyor gibi bir takim ayrintilari atlamissin.

simdi altin yuzugu ipe gecirdik. kolye gibi degil mi? sonra ipin iki ucunu birlestirdik degil mio? ve karnimizdan yukarida tuttuk. altin yusuk bebegin kalbinin yakinina gelecek sekilde hizalandi degil mi? sonra salinim yapacak, dairesel olursa hareket kiz bebek, saga sola sallanirsa erkek bebek.
dogru ise bildir deneyelim de benim melegmin kalbi minnacik daha:) ultrasonu bile etkilemiyor ustten:) altin yuzuge nasil ulasacak bilmiyroum.

Canim simdi denedim. demissin ya eli titremeyen bir arkadasiniza da tutturabuilirsiniz. daha objektif olsu diye lambaya bagladim.
tam kalbimin hizasina gelecek sekilde ayarladim ipin boyunu.
uzaklastim once iyice durunce ip.
iyice yaklastim dibine kadar. 2 cm demissin ya. ama ip hic oynamadi. yuzuk oldugu yerde kaldi yani.Bende tutmadi.

Baska tecrube eden arkadaslar varsa onlari da dinleyelim.

evet aynen öyle canım anlamışsın ama elini sabit tutmaya çalışmalısın ve kalbine yada karnının tam üstünde çok yakında olmalı

herkes tuttu diyince bi denemek istedim merak tamamen

valla yazdıklarınızı okumadan önce görümcem aradı bana bunu söledi yaptık benimki daireler çizdi.buna göre kız yanii :)) çin takvimine göre erkek umarım perşembe günü doktorumuz söylerde size gerçeği iletirim.ama yüzük testi doğru çıkar derler hayırlısı bakalım

bencede saçma bu gibi şeyler
yorum yapmaya bile gerek yok
o kadar gelişmiş cihazlar var onlar bile bilemezken
yüzük bilsin
Allahın istediği olur
az daha bekleyip görmek en iyisi

ah canımya böyle şeylere inanmayın bunu anca bir deli tımarhanede zaman öldürmek için yapar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…