arkadaşlar bunu yapanınız varmı anneannem yapar hep tutuyor kime yaptıysa oldu.Düz nakışsız bir yüzüğe ip geçiriyor sol elinizi kaldırıyorsunuz diğer elinizle yüzüğütutuyorsunuz yüzük daireler çizerse kız ileri geri giderse erkek oluyor eğer çocuğunuz varsa çocuk sayısını ve cinsiyetlerini veriyor daire çizerse ilk çoçuğunuz kızdır gibi bunu kendi kendinize yapın yüzük bileğinizde kaç defa hareket ederse şekline bakın olacağınız yada olduğunuz çocuk sayısıdır yüzük sabit kalırsa bitmiştir ayrıca bu ölü doğum ve düşükleride haber veriyor isteyen arkadaşlar yapsın bakalım sizde ne olacak
nelkecim oyle degil canimm ilkindee bi sekil aldiktan sonra durdurr sonraa tekrar baslaa oyle oyle durana kadarr yuzukk hic hareket etmiycekk dene bakalimm ama benim amcamin gelinine 4 kiz dedii
gecen hafta oglu olduuu
hadi hayirlisi canimm
ama bisey diyimmi
ben taa ilk karnimda olen bebegime hamileyken yapmistimm
uc tane cikiyorduuu ama altin ben igne iplikle yapmistimm
ilki erkek ikinci kiz ucuncu yine erkek cikmistii
ilk bebgimi
kaybettim
suan ikinciye hamileyim ve kizzz :dance:
tesadufmuu bi sirri varmi bilemiycemm
ayyy ya nasıl yapılıyo buu anlamadım hiçççççç
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=207881
Buradan da bir oku istersen.Belki daha iyi anlarsın.
canim ipe gecirecez de ipin uzunlugu onemli mi? biraz karisik yazmissin. ya da konuyu kendon bildiginden herkes biliyor gibi bir takim ayrintilari atlamissin.
simdi altin yuzugu ipe gecirdik. kolye gibi degil mi? sonra ipin iki ucunu birlestirdik degil mio? ve karnimizdan yukarida tuttuk. altin yusuk bebegin kalbinin yakinina gelecek sekilde hizalandi degil mi? sonra salinim yapacak, dairesel olursa hareket kiz bebek, saga sola sallanirsa erkek bebek.
dogru ise bildir deneyelim de benim melegmin kalbi minnacik daha:) ultrasonu bile etkilemiyor ustten:) altin yuzuge nasil ulasacak bilmiyroum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?