Yüzü güzel şişman kız

Ya biliyordum ben böyle olacağını :KK43: sadece 400 gr gitmiş. 77.0. Bari 69.9 olsaydı. Bu hafta sporuda bitki çaylarınıda 6 dan sonra yememeyide esnettim biraz :KK43: neyse artık diğer haftaya daha iyi bişey yaparım

Kızlar benim ki hüsran resmen. 77.9 bir haftada nasıl böyle oldu ya anlamadım. Çok üzgünüm . kaçmak yaptım ama çok abartmadim. İçime öküz oturtu

Kızlar öğlen eve gelince 4 dilim ekmek. Biraz peynir 1 kepçe çorba 5 kaşık bezelye yemeği ve 1 ayran içtim. Sonra birşey yemedim. 1.5 litre su içtim. Geri kalanı tamamlamaya çalışıyorum. 2. gün de bitti. Kaldı 18.

Bugün 5 dilim ekmek yerine saydığım bir küçük ev yapımı pogaca bir çatal patates salatası yedim. Yeşil çay içtim. Öğlen de yine çorba ve sebze yemeği yerim . bir bardak da ayran bitiririm diye düşünüyorum

Kızlar benim ki hüsran resmen. 77.9 bir haftada nasıl böyle oldu ya anlamadım. Çok üzgünüm . kaçmak yaptım ama çok abartmadim. İçime öküz oturtu
Benim içimde de var bi öküz. İnşallah bu hafta öküzle birlikte bi 700 gr vericem :KK70:
Ya şu sıralar ağzım tahin pekmez cevize takıldı. Güzel şeylerde cok kalorili ya

Benim içimde de var bi öküz. İnşallah bu hafta öküzle birlikte bi 700 gr vericem :KK70:
Ya şu sıralar ağzım tahin pekmez cevize takıldı. Güzel şeylerde cok kalorili ya
İnşallah canım ya. Ben sana güveniyorum. Valla maşallah çok iradelisin. arada böyle taktiğimiz şeyler oluyor ışte. Bende bir kaç gündür ekmek yemek istiyoRum ama nasıl. Televizyonda görüyorum başka şeye değil boş büyük fırın ekmeği. Tövbe tövbe. Neredeyse aynı kilolardayız bakalım ne zaman istediğimiz kilolara ulaşacağız. Sen kaç kilo olmak istediğini yazmamişsin ama. yada ben mi görmedim.

Kızlar öğlen eve gelince biraz ekmek:110: biraz kavurma yedim. Ayran içtim. sorun şu ki baya çok meyve yedim ama saat 3 den sonra birşey yemedim. Çünkü yine 5 de uyudum 7de uyandım ve 6 dan sonra birşey yemeyeceğim dediğim için hiç birşey yemedim. 2.5 litre su içtim. 3 e tamamlamaya çalışıyorum.

Günaydın canlarim bugün sabah yarım elma. Küçük yarım domates 4 5 dilim salatalık. 1 k k peynir 2 dilim ekmek.

Ara 1 mandalina ve ayran
Öğlen 6 tane yaprak sarması. 1 dilim ekmek . 4 5 kaşık bezelye yemeği.. bir kase çorba. 1 bardak ayran . Saat 6 ya kadar 2 küçük muz ve bir mandalina yedim.

Meyveyi biraz abarttim ama yine de 6 dan sonra birşey yemedim. Şimdi suyu tamamlamaya çalışıyorum. 4. Günüm de bitti. Kaldı 16. Böyle gün sayarak yapınca ve 20 gün 6 abur cubur yemeyeceğim diye yemin edince yememeyi başardım. Ama bugün yemini unutup süt burger yiyecektim az kalsın. Biryerlerde yanlış yapıyorum sanırım. Sabah kahvaltı yapıyorum okulda ara yapıyorum 1 litre su içiyorum ama öğlen eve gelince açlıktan ölüyorum buna bir çözümünüz var mı. gözüm acikiyor ya resmen. kendimi zor tutuyorum.

Sabah 2 dilim ekmek ve 1 k k peynir 1 yeşil çay

Ara. 1 Mandalina ve ayran.
1 kahve
Öğlen 1 simit

Öğlen 3 gibi bir tabak dolusu bulgur pilavı ve 1 dilin tam buğday ekmeği.
Sonra saat 6 yi geçtiği için biRşey yemedim. Kızlar bu arada neredesiniz.

Kızlarr
Valla kusura bakmayın ya hiç giremedim
Zaten pek fazla kişi girememiş bu hafta
Biliyorsunuz sınava 80 günlerde bir şey kaldı. Bende telefonu elime alınca 1 2 saat çıkamayan biri olduğum için telefonu olabildiğince kısıtladım
Ama diyeti bozmadımm
Nu hafta spor yapmadım ama biraz az yemişim galiba. 76 gösteriyor
-1 kilooo
Kızlar siz naptinız

Kızlar bişey sorucam bugün konuştuğum bir erkek adımı aratırken burayı görmüş
Çok utandım. Üye olmayanların göremeyeceği hala nasıl getiriyoruz?

X