yuzsuz arkadaş 😁

Yarın da musaot değilim dersiniz. Misafir çağırmak istediğim zaman ararim genelde müsait olmuyorum. Bu zamana kadar kalbin kirilmasin diye idare ettim ama artık idare edemiyorum diyeceksiniz. Açık olmak her zaman iyidir.
gecen gun annenle gelecegim dedi bende biliyosun cocukluyum eşim evde ayarlamam lazim soylerim ayarlaya bilsem bi gun sessiz yarin yine ariyo. bide evli yani bekar olsa hadi diycem yalniz gitmeye yer ariyo.

Aradığı zaman direk müsait değilim deyin. Sonra arayınca ertesi gün kesin arayacak belli🤣 açmayın. Mesaj atın yalnzica müsait değilim arayamiyorum . Sonra yine arasın yine açmasın. Gelirse de kesin soracak zaten eşimle aramızda sorun oldu bu oturma sürekli oturmasak iyi olacak dersiniz. Konunun sonunu merak ediyorum . Yazın lütfen 🤣

o gibileri soyluyorum zaten o zaman yarin gelicem diyo 😒 kalbini kirmak istemiyorum aslinda gelmeni istemiyorum demem lazim. cunki gelmesini istemedigimi anlasada gelecegini soyluyo
Bu arkadas kav yasinda .tatlim ben evli cocuklu kadinim her gun seninle gorusemem diyeveksiniz .o yarin gelirim dedikce yarinada bir is bulacaksiniz .

kimse icin degmezde işte gelme diyorum soylemeden gelecegim artik diyo 😁eşime dedim zaten bak gelmesini istemedigim halde gelecegim diyo eşimde engelle numarasini diyor ama egellesem onuda sormaya gelecek eve bence 😁
Siz galiba gülerek gelme diyorsunuz, gayet ciddi bir şekilde kusura bakma x eşim senin yüzünden ya evden gitmek zorunda kalıyor ya da çocukların odasında gitmeni bekliyor, geldiğinde de gitmek bilmiyorsun, ne gelmelerin bitiyor ne aramaların bitiyor diyeceksiniz, daha da gelmez.

Siz galiba gülerek gelme diyorsunuz, gayet ciddi bir şekilde kusura bakma x eşim senin yüzünden ya evden gitmek zorunda kalıyor ya da çocukların odasında gitmeni bekliyor, geldiğinde de gitmek bilmiyorsun, ne gelmelerin bitiyor ne aramaların bitiyor diyeceksiniz, daha da gelmez.
evet sert konusamiyorum o yuzden ama anliyo gelmesini istemedigimi bi kere dedimki sende rahatsiz oluyosun esim evden gidiyo sonra gelsen rahat edersin yok anlamiyo yine ariyo yine geliyo.

yabancilar buraya yazamazmi? konumuz benim yazi hatammi yani? hic kimseni kirmadan duramayan insanlar var her konuya gelir bisey bulur bisey soyler aşagilar giderler gerek varmi boyle şeylere?
Siz yabancı değilsiniz ki. Türkiye’de doğup büyüyen birinin ana dilini böyle yazması garip geliyor kusura bakmayın. Daha önce de defalarca hayret etmiştim size ama konusu açılmadığı için bahsetme gereği duymamıştım. Kırılacak bir şey yok bunda. Kötü bir söz etmedik ki size, mevcut durumdan bahsediyoruz. 😐

X