yuzsuz arkadaş 😁

merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesin 😁bu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo 🤣 bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem 😁🤣🤣 simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden 😒gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
Yeni tanıştığınız birine bu kadar müsamaha göstermek neden???
Ne eşinize,ne çocuklarınıza ne de kendinize saygınız yok .Elalemin kadınını hoş tutmak için amma çaba sarf ediyorsunuz.
Gelme demek bile sizin için zor ,o kırılmasın diye aile huzurunuzun içine ediyorsunuz.Sizkerim sert geldiyse gelsin,bu hayat sizi yorar şener vuranda çok olur......

Yeni tanıştığınız birine bu kadar müsamaha göstermek neden???
Ne eşinize,ne çocuklarınıza ne de kendinize saygınız yok .Elalemin kadınını hoş tutmak için amma çaba sarf ediyorsunuz.
Gelme demek bile sizin için zor ,o kırılmasın diye aile huzurunuzun içine ediyorsunuz.Sizkerim sert geldiyse gelsin,bu hayat sizi yorar şener vuranda çok olur......
ama ben onu davet etmedimki kendisi gekmek icinnisrar etdi bende davet etdim bilemedimki gitmeye yer ariyo resmen. gelmesin diyede direk olmasada sonra gel dedim işte faydasiz yuzsuz aşiri

Ben misafiri çok severim bazi sevdigim insanlari kendim çağırırım onlardan hic beni rahatsiz edecek bi davranista bulunmadilar ama haddini bilmeyene haddini bildirmelisiniz

Allah aşkına ben okurken darlandim uzunca bir süre misafir kabul edemiycem eşim evden çalışacak falan de yada direkt ben artık görüşmek istemiyorum de bu ne böyle cekilirmi
kac kere eşim evde şimdi ise ciksin sonra gelirsin dedim cocuklar hasta dedim ne desen tamam diyo yarin yine ariyo 😑

merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesin 😁bu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo 🤣 bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem 😁🤣🤣 simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden 😒gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
Size mi şaşırsam arkadaşınıza mı bilemedim.. İşiniz gücünüz yok mu? Tanımadığınız insanları ne cesaret evinize sokuyorsunuz?

İnsan bazen kendisine, ev halkına hizmet edemiyor 3 bebeyle ne gerek var milletin gönlünü hoş ediyorsunuz?

Kapınıza geldiğinde işim var kabul edemeyeceğim diyeceksiniz oldu bitti..

Sizin yüzünüzden kocanızın, evinizin tadı kaçmış böyle önüne gelenle de arkadaş olunmaz ki!

Çoluğunun çocuğunun rızkını yedi kat yabancıya yedirmeye meraklı kadınlara da hastayım ya
eve gelen musafire yemek ikram etmeyin nesi kotu uc cocugumu evde birakip arkadaslara orda burda yemek ismarlamiyorumki hic evden cikmiyirum cocuklarim rahat etsin diye

Size mi şaşırsam arkadaşınıza mı bilemedim.. İşiniz gücünüz yok mu? Tanımadığınız insanları ne cesaret evinize sokuyorsunuz?

İnsan bazen kendisine, ev halkına hizmet edemiyor 3 bebeyle ne gerek var milletin gönlünü hoş ediyorsunuz?

Kapınıza geldiğinde işim var kabul edemeyeceğim diyeceksiniz oldu bitti..

Sizin yüzünüzden kocanızın, evinizin tadı kaçmış böyle önüne gelenle de arkadaş olunmaz ki!
haklisiniz. ama ben oyle olacagini bilemedimki esimden izinsiz hicbizaman evime arkadas kabul etmem esimede soylemistim gelmek istiyor gelsin dedi ama geldi bi kere ondan sonra inatla her gun gelmeye calişiyo gelme diyirum evde yokum eve gekince haber ver diyo.

Çat kapı misafiri sevmem zaten üç çocukla misafir ağırlayacak durumda da değilim anladığını sanmıştım, müsait olunca ben seni ararım eşimle zaman geçirmek istiyorum. Diyeceksiniz. Böyle yüzsüz ve düşüncesiz insanlar açık sözlü olunmasını hak ediyor.
bende zaten artik oyle soylemeyi dusunuyom valla yani ne desem gelecegim diyo. bi kere babam kardesim falan gelmisti dedimki evde musafir cok gelme sonra gelirsin ertesi gun diyo annende ordaysa geliyim 🤣

X