- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
-
- Konu Sahibi papatyanil
Bende yüzmeye gitmeyi düşünüyodum ama şimdi test flan istiyolarmış ya benim hepatit im var hemide C testte pozitif çıkacak kurslar almazlar mı beni :1no2:
Ha deyince tedavi olup bitmiyo işte malesef bende insanlara bulaştırmaktan çok korkuyorumof zaten bende şans olsa
Bende yüzmeye gitmeyi düşünüyodum ama şimdi test flan istiyolarmış ya benim hepatit im var hemide C testte pozitif çıkacak kurslar almazlar mı beni :1no2:
ohh ne güzel canım hem yüzüyoruz hemde kiloları çöpe atıyoruuzkaydirigubbakcemile2günaydın arkadaşlar a.s.
bizde suda ters düz kayma hareketleri yapıyoruz nefe teknikleri vede ayak çırpmada yapıyoruz zemuszemus
bende çarşamba günü kullandım ilk gözlüğümü çok rahat gerçekten suyun içini görebilmek ayrı bi zevk doğrusu sengözlerimebaksanab
benim bugünde 5. seansın var gelince neler yaptığımızı yazarım
hepinize sportif iyi günler kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
canım yüzmeyle birlikte daha güzel zayıflarsın ve vucudunda sıkılaşır bence kilo vermeyi bakleme vucudunu sıklaştırarak zayıflazemuszemushepatit c ye baktım sımdıde kan ıle bulasıyormus almazlar herhalde zaten bence tedavı olmadanda gıtmemelı ınsanlar cunku benım yegenım havuzdan hepatıt b oldu dusuncesız bır ınsanın havuza gırmesı sonucunda uzun bır surede tedavı gordu cocuk bıle dunyaya getıremedıler sakın yanlıs anlama benı tatlım senın ıcın bısey demıyorum ama bence tedavın bıtmeden gıtme tedavısı mumkunmu bır fıkrım yok ama umarım mumkundur gecmıs olsun opuyorumnanaktan
Bende başlıycam ama kendıme odul olarak 7 kılo verdım 10 kılo daha verıyım oyle :)
canım almazlar yaBende yüzmeye gitmeyi düşünüyodum ama şimdi test flan istiyolarmış ya benim hepatit im var hemide C testte pozitif çıkacak kurslar almazlar mı beni :1no2:
öncelikle geçmiş olsun tatlım. bildiğinden eminim ama hepatit-c, hepatit türlerinin en kötüsüdür; virütik bir hastalıktır ve çok uzun bir tedavi süreci vardır (genellikle hastanede yatılır:çok üzgünüm:) tedavi süreci bittikten sonra da hastanını dikkatle izlenmesi gerekir. hastalığı tamamen atlattıktan ve sağlığına kavuştuktan sonra yüzmeye gitmen çok daha iyi olur senin için.
canım sende gidiyormusun yüzmeyeopuyorumnanaktan
ya bende çok istiyorum ama yüzme göğüsleri küçültüyor çok..
yapma yaakannehirya bende çok istiyorum ama yüzme göğüsleri küçültüyor çok..
ben iki senedir, haftada 2-4 saat arası yüzüyorum tatlım. opuyorumnanaktan
göğüsler etkisini bilemem (benimkiler normalde zaten küçük) ama omuzları genişlettiğini ve kolları biçimlendirdiğini söyleyebilirim. aslında tüm vücudu şekillendiriyor.opuyorumnanaktan
Ama terli ve bone bulamadım fikri olan varsa paylaşabilir mi ?
Ama terli ve bone bulamadım fikri olan varsa paylaşabilir mi ?