Yüzmeye başlıyorum; paylaşım ve tecrübelerimiz!!

kızlar bende cumartesi günü gittm geldim ama kk da sorun vardı yorum pencresi açılmıyordu
giderken gözlüğümü götürdüm taktım havuza girince havuzun dibinide görünce kendimi dışarıda zannettim nefes almak istedimkaydirigubbakcemile3
haliyle ağzıma burnuma su kaçtı bir kaç defa denedim cıkk olmadı:1no2:
heralde pskolojikkaydirigubbakcemile3
bende çıkardım gözlüğü gözlüksüz yüzüyorum laelaelaelaelae
suya tam olarak alışırsam şansımı tekrar denerimzemuszemus

Bende yüzme kursuna yeni başlıcam kardeşimle birlikte Hamza yerlikaya spor kompleksinde mayo bikini bulamayan varsa internette mayox diye bi site var hem kaliteli hem uygun her şeşit te var biz ordan aldık geldi çok beğendik alacaklar arkadaşlara tavsiye ederim tesettürde var 40 tl ye yarım tesettür falan iyi bi site baya opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım iyi yüzmeler sanaopuyorumnanaktan
steyi bende inceleyim bakayımzemuszemus

kızlar ben salı günü yüzmeye gittim geldim ama moralim çok bozuk:çok üzgünüm:
havuz boyunu sosisle(köpük)yüzdüm 2 kere ama sosissiz yüzemiyorum yamafoldumben
benimle başlayan bazı arkadaşlarım başladılar yüzmeye ben hala sosisle debeleşiyorummafoldumben
sizden ne haber yüzmeyi kıvıran varmı??
inşallah cumartesi günü daha çok zorlıyacağım kendimi şu panik halimi bir aşsam olacakta panik oluyorum:çok üzgünüm:
hepinize başarılar müjdeli haberlerinizi bekliyorumopuyorumnanaktan

ben de başlamak istiyorum ama
domuz gribi etkisi ne olur endişesi var?

canım o tehlike her yerde var gerçi havuzda birebir ten-mas halindeyiz ama hasta olanda gelmesin canım kaydını erteletsin:eek:lmaz: bu güne kadar hasta kimseye rastlamadım ben kursta:1closedeyes:
canım sakın endişelenme endişelenen kişilerin bağşıklığı daha çabuk kapıyormuş gribiopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben bu gün yüzmeye gittim adet oldum havuza giremedimmafoldumben
tam olarak adette değil kavrengi lekelenme şeklinde tabi benim adetim uzun sürdüğü için gittim oradaki yetkli bayana söyledim günlerimi alabilmek için oradaki kızda adetinizi tam olmadıyanız sorun olmaz dedi ama ben genede girmedimmafoldumben
arkadaşlarımda ısrar ettiler gir diye ben genede girmedim kimsenin hakkına girmek istemedim sonradan hastane parası vereceğime burdaki param yansın dedim kimsenin hakkınıda para versem ödeyememde zati
ama eve geldim adetimden tık yok kahverengi lekem bile yok adetimde oyun oynadı bana:gitme:
kızlar sizlerde gelişmeler nasıl yüzmeyi öğrenebilen varmı aranızda :gitme:

Selam cnm nasil gidiyor, nasilsin ??

havuza girememeni cok iyi anliyorum cok dusuncelisin cnm :teselli:

agzima gelmiyor ama havuzun icine cis yapan dusuncesiz pis insanlar var cok kiziyorum yaa:mymeka:

Selam cnm nasil gidiyor, nasilsin ??

havuza girememeni cok iyi anliyorum cok dusuncelisin cnm :teselli:

agzima gelmiyor ama havuzun icine cis yapan dusuncesiz pis insanlar var cok kiziyorum yaa:mymeka:

ay inanmıyorum yaakannehir
varmıdır gerçekten:mymeka:
uff bana herkes gir birşey olmaz girilir dedi bende girmedim ve paşa paşa eve geldim
ohh bir güzel havuza girerdim hasta olursamda verirdim dr parası ama ben kimsenin hakkını para verip alamam o yüzden girmedim giren varsa da hakkımı helal etmiyorum :çok üzgünüm:

canım senin nasıl geçti yüzmen öğrenebildinmiopuyorumnanaktan

papatyanil cim bende pendik te oturuyorum bu kartal bana çok yakın bende başlıyım ne kadar ?

ayyy tanışalımm kısss senle kaydirigubbakcemile2
şimdi haftada 1 gün olursa 60 tl
haftada 2 gün olursa aylık 100 tl
haftada 3 gün olursa aylık 120 tl
haftada 4 gün olursa 130 tl
seanslar 1,30 saat sürüyor canım

arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben en son gittiğimde yüze bildim adetim bitiyor inşallah yarın tekrar başlıyacağım bu sefer haftada 3 gün olarak devam edeceğim şimdiden sabırsızlanıyorum yüzmek için tam öğrendim araya adet girdi sizden yüzmeye başlıyan oldumu??
ben bana sıra gelene kadar havuz kenarlarında ders çalışıyordum
özelliklede su da durma hareketlerini çalışıyordum
ayyyy bir baktımki suda durmayı becerebiliyorum hocada gördü çok şaşırdı sevindi arkadaşlarım felan beni alkışladı çok güzeldi:hulya:
sonra suda durabiliyorum diye kendimi korkmadan bıraktım suya meğerse yüzebiliyormuşum
sadece korktuğum için kendimi sıkıyormuşum
sizlerde yapın havuzun kenarlarında ders çalışın birşey olduğunda hemen tutunursunuz
ben bir arkadaşla çalışıyorduk şimdi herkesi solladık bir üst guruba geçtik kaydirigubbakcemile2

Öncelikle çok tebrik ederim.
Yüzme çok çok güzel bir spor.
Spor yapmak çok güzel
Sporcu olmak dahada güzel :KK70:
Size birkaç önerim olacak :)kaydirigubbakcemile2
1.Yüzme sporunda kol,bacak,göbek,kalça bölgeleriniz mükemmel derecede kaslanmaya başlayacaktır.Bu yüzden C vitamınını ve acıkma hıssını yok saymayın.
2.Suya girmeden kollarınızı,belinizi ve bacaklarınızı esnetin.
3.Normal yaşantınızda da diyafram nefesi almaya dikkat edin.
Diyafram nefesi suda,suyun altında diyafram nefesi almak vurgunu,ve rahat yüzmeye yardım edecektir.:icecream:
bknz:diyafram-nefesi=Nefes aldığınızda akcigerlernizi değil karnınızı şişirin.sengözlerimebaksanab
4.Keyfini çıkarın :)
gamyoncuiremsu

ben geçen yıl haftada 2 günden 1 ay gittim,ayyyy rezil ettim kendimi bi türlü batmadan bile kalamadım.yazın tatile gittim saf saf ayaklarımı suya sokabildim ancak...öğrenemiyorum yaa,sizler yüzebildiniz mi?

X