-
- Konu Sahibi papatyanil
oslemmmmm cim
uzun bir araştırmadan sonra da bayanlara özel kurs ve bayan hoca sı olan etlik yüzme kursunu buldum tesisi süpr yeni yapılmış temizliğe çok önem veriliyor 1 adet olimpik havuz dışında 2 adet daha yüzme havuzu var hafta için aylı 75 tl salı perşembe akşam 9 10 arası, hafta sonu 80 tl sabak 9-10 arası ben kız kardeşimle birlikte hafta sonuna yazıldık bu ayın 26 da başlayacağız o yüzden hocalar hakkında bir bilgim yok ama fiziki ve maddi yönden şiddetle tavsiye ediyorum
merhaba zeynnn
etlik yüzme kursu antares alışveriş merkezinin yanında metro alışveriş merkezi var hemen metro avmnin arkasında . şuan kayıtlar dolmuş vaziyette ama istersen sana tel nosu vereyim bilg al. tel no:332 77 96 -322 77 83. umarım tel no vermek yasak değildir :/
papatyanil,
Bu Kartal Hasan Dogan spor tesisi Ahmet Simsek kolejinin arkadasinda olan yer mi?
Ben Kartal'da otururuyordum da, bir kere orda bir havuza gitmistim, acaba orasi mi diye merak ettim.
yaaa ben de yüzme bilmiyorum mafoldumben
öğrenmek de istiyoruumm... gitsem mi diye düşünüyorum... öğrenmenin yaşı olmaz di mi???
ama bayanlara özel, hoş, temiz bir yer istiyorum... burada var bir iki yer ama tam
istediğim gibi değil :kedi:
merhaba zeynnn
etlik yüzme kursu antares alışveriş merkezinin yanında metro alışveriş merkezi var hemen metro avmnin arkasında . şuan kayıtlar dolmuş vaziyette ama istersen sana tel nosu vereyim bilg al. tel no:332 77 96 -322 77 83. umarım tel no vermek yasak değildir :/
akadaşlar cumatrtesi günü kartal hasan doğan spor okulunda yüzme kursuna başlıyorum:)
çok heyecanlıyım yüzme hakkında hiç bir bilgim yokkaydirigubbakcemile3
yüzmeye giden arkadaşlarım burada bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim opuyorumnanaktan
inşallah bende gittiğim zaman başımdan geçenleri ve tecrübelerimi en kısa zamanda paylaşacağımkaydirigubbakcemile3
ilk defa gideceğim için neler götürmem gerekli??
bana söylenenler;
*mayon veya bikini
*terlik
*bone
*havlu getirmem söylendi acaba başka şeylerede ihtiyaç varmıdır??
birde konuyu doğru yeremi açtım acaba kaydirigubbakcemile3
hanımlar bişey sorucamm. ben de yüzmeye yazıldım . olur da hasta olursam bikininin arkasından gözüküyor mu ?? rezil olmimm önceden önlemimi alimm
bn de yüzmeye başlicam.ama birkaç kişi bahsetmiş suda terleme ne oluyoo