Yüzmeye başlıyorum; paylaşım ve tecrübelerimiz!!

bende düşünüyorum yaza kadar hem spor olmş oluyo hem terapi olmuş oluyo.
eşim beni götürmekten bıkmadığı sürece devam etcem inşallah..:)

evet çalışıyorum 2.5 yaşında bir canavara da sahibim.
anlıcağın cocukta yaparım kariyerde sporda :))

bende eşim bıkmasın beni yollasın diye götürmesini teklif bile etmiyorumkaydirigubbakcemile
ben tek vesaitle 15 dk gidiyorum:)

bakma çok zor oluyor herşey tam olmuyor bazı şeyler yarım kalıyo ama idare etmeya çalııyoz.

canım bende senin gibiydim ama korkunun ecele faydası yok onu anladım suyada bırakmassam yüzemem dedim
mesela ben hoca ders verirken havuzun kenarlarından tutunuyoruz ben o tutunma yerinde kendimi çaktırmadan suya bırakıyordum panik oluncada hemen tutunma yerim yakın ya tutunuyordum
sende benim gibi yap kenarlarda tutunma yerlerine yakın yerlerde kendini suya bırak suda durmasını öğrenirsinyerimseniben
ben bu hafta hocadan birsürü aferin aldım hoca çok beğendikaydirigubbakcemile3
sanada bol şanslar canım hadi sende gel burada yaz bende artık su üzerinde duruyorum en az 4-5 metre yüzüyorum deopuyorumnanaktan

gelismeleri yazarim cnm :icecream:

selam kızlar :sm_cool:
bende bugün yüzmeden geldim ve sosissiz yüzdümdelikafadulden
ama bugün çok kalabalıktı fazla deneme yapamadık her model dalıştan 2şer defa yaptıkbenneyaptımki
tersten de yüzdüm zemuszemus
valla tersten yüğzmek ne kadar kolayzemuszemus
ayy birde çok komik geçti
hoca dediki ben hayatımda bu kadar komik ve eğlenceli ders yapmadım dedikaydirigubbakcemile3
havuzda yaşadığım olaylar milleti kırdı geçirdi:kedi:
bütün hocalar toplandı burda ne oluyor diye onlarda gülmekten kırıldısırnaşık şeysırnaşık şey
öyle güldükki ben gülme krizi bile geçirdimkaydirigubbakcemile2
yeni maceralarınızı bekliyorum kızlar opuyorumnanaktan

bende yüzme kursuna gidiyorum bugün 4. seansa gidicem inşhihoyyyt

beyoğlu belediye tesislerine ücretsiz olarak gidiyorum 2.5 ay devam etcez bakalım inş öğrenebilirim bizde suda kayma hareketleri yapıyoruz ben biraz suyun üstünde durabiliyorum terten falanda biliyodum ama teknik hiç bilmiyorum onun için başladım ama o kadar eğlenceli geçiyo ki bende kendime kızanlardanım neden bu kadar geç kaldım diye

bide saati 3 milyona kreşide var 3 yaşındaki oğlumuda oraya bırakıyorum çok rahat oluyo

bende gelişmeleri yazarım burdana.s.

bende gittim geldim ama bugün hava baya soğuktu grip olucak gibiyim olmam inş

bugün daha iyi yüzdüm köpek yüzüşünü baya iyi yapmaya başladım

gerçekten çok eğlenceli geçiyo hocamızın kolu sakatlanmış suya giremedi bugün dışardan yönett

bende yüzme kursuna gidiyorum bugün 4. seansa gidicem inşhihoyyyt

beyoğlu belediye tesislerine ücretsiz olarak gidiyorum 2.5 ay devam etcez bakalım inş öğrenebilirim bizde suda kayma hareketleri yapıyoruz ben biraz suyun üstünde durabiliyorum terten falanda biliyodum ama teknik hiç bilmiyorum onun için başladım ama o kadar eğlenceli geçiyo ki bende kendime kızanlardanım neden bu kadar geç kaldım diye

bide saati 3 milyona kreşide var 3 yaşındaki oğlumuda oraya bırakıyorum çok rahat oluyo

bende gelişmeleri yazarım burdana.s.

canım çok şanslısın ne güzel kreşide varmış:hulya:
ne güzel sen yümeyide biliyormuşsunkaydirigubbakcemile2
çok kalablıkmı??
bizim burası salı günleri çok kalabalık oluyor:sinifsinif:
ben son gittiğimde pek birşey anlamadım
öğrendiklerimizi 2 kere yaptık okadar:gitme:

bende profesyonel olarak yuzmek istiyorum daha yeni yeni öğrendim ama daha da geliştirmek istiyorum

eğitmen yardımıyla mı grup olarak mı öğrenmek daha ii sizce???

bende profesyonel olarak yuzmek istiyorum daha yeni yeni öğrendim ama daha da geliştirmek istiyorum

eğitmen yardımıyla mı grup olarak mı öğrenmek daha ii sizce???

bencegrupşeklinde öğrenmek daha zevkli kaydirigubbakcemile3
çünkü yüzmebilmeyen biriyleaynışeyleriyaşıyorsun cesaret alıyorsun insanı daha çok motive ediyorkaydirigubbakcemile2
tabi kalabalık olmamak şartıyla şakkıdı
sen nereye gidiyorsun canım:asigim:

canım çok şanslısın ne güzel kreşide varmış:hulya:
ne güzel sen yümeyide biliyormuşsunkaydirigubbakcemile2
çok kalablıkmı??
bizim burası salı günleri çok kalabalık oluyor:sinifsinif:
ben son gittiğimde pek birşey anlamadım
öğrendiklerimizi 2 kere yaptık okadar:gitme:

evet cnm kreşinin olması çok güzel ordaki bayanda çok güzel ilgileniyoo içim rahat bir şekilde bırakıyorum zemuszemus

bizimde belli olmuyo bazen çok kalabalık oluyo bazen sakin pek belli olmuyooo :kahve:

ama sakin olduğu zamanlar daha güzel dün 8 kişiydik daha güzel geçti opuyorumnanaktan

bende pek biliyorum sayılmazda genede gidebiliyorum ama hiç teknik bilmiyorum onun için istiyorum :hulya:

merhaba arkadaşlar
dün akşam 3. dersime gittim 1. ve 2. derste yaptığımız çalışmalara aynen dvm ettik ayak çırpma, nefes alıştırmaları, suda kayma, ve bunlara ek olarak bu sefer suda sırt üstü kayma ve yüzme çalıştık ya sırt üstü yüzme süpermiş hem ayak çırpması daha kolay hem sürekli nefes aldığın için daha rahat ediyosun. dünün bombası dışardan suya dalmak oldu aman allahım ya ne tırstım yok yapamam ben dedim baktım hoca beni suya atıvermiş ben yüzüyorum yok kızlar çözcez biz bu işi. birde dün gözlük kullandım ilk defa ve herkese tavsiye ederim gözlerini açabildinmi suda kendini daha rahat hissediyorsun işte bende ki gelişmeler bu kadar

merhaba arkadaşlar
dün akşam 3. dersime gittim 1. ve 2. derste yaptığımız çalışmalara aynen dvm ettik ayak çırpma, nefes alıştırmaları, suda kayma, ve bunlara ek olarak bu sefer suda sırt üstü kayma ve yüzme çalıştık ya sırt üstü yüzme süpermiş hem ayak çırpması daha kolay hem sürekli nefes aldığın için daha rahat ediyosun. dünün bombası dışardan suya dalmak oldu aman allahım ya ne tırstım yok yapamam ben dedim baktım hoca beni suya atıvermiş ben yüzüyorum yok kızlar çözcez biz bu işi. birde dün gözlük kullandım ilk defa ve herkese tavsiye ederim gözlerini açabildinmi suda kendini daha rahat hissediyorsun işte bende ki gelişmeler bu kadar

evet ya tersten yüzme çok güzel ben geçen hafta kulağıma su kaçıyor diye tısmıştım ama şimdi alıştım tersten çok kolay geliyor
siz havuz içinden mi dalış yaptınız havuz dışından mı??
bizde dalış yaptık ama ben havuz dışından yapmaya tırstım:kedi:
şimdi yapmadığıma çok pişmanım:mymeka:
havuzun içinde dalış yaptım ve sosissiz yüzdüm:hulya:
inşallah kıvıracağız bu işikaydirigubbakcemile2
bende ilk gün gözlüğümü götürdüm ama yüzme bilmediğimden kullanmamıştım ziyan olmasın diye götürmüyordum artık bende gözlüğümü götüreyimzemuszemus
kısss bendende 3 kilo gitmiş çöpezemuszemus

X