-
- Konu Sahibi papatyanil
arkadaşlar ben yüzmeyi bilmiyorum:84:
ay bu mesajı gördüğüme cok sevindim:sm_cool: ben de ankaradayüzme kursu araştırıodum.. benim için temizlik ve bayanlara özel olması önemliydi çok iyi oldu bu.. bu tesis tam olarak nerede ve tel nosu internet adresi falan var mı bilgi verirsen sevinirim canım...olumunekankayizsmile
evet geçen hafta bitti ve ben yüzmeyi öğrendim. yanlız bizim grupta herkes öğrenemedi hatta 1 kaç kişi öğrendi desem yeridir. diğer gruptakilerin çogu her türlü yüzmeyi öğrendi. tavsiyem eda hocayla çalış ezgi hoca pek ii değil. ama gitmeni tavsiye ederim akşam saatleri de var hafta sonu da var ben bittiğine üzüldüm artık arada bir yüzmeye giderim
Ben de bilmiyorum yüzmeyi yani 5-6 sene önce yüzmüştüm dalaraknasıl diye sormayın onu da bilmiyorum, geçen telefonla yer var mı yüzme havuzlarında diye sorayım dedim, adam tam kapasite doluyuz dedi eeeee Ankarada olmak böyle bişi
7ben de izmir buca tenis kulübüne gittim geçen sene. havuzda öğrendim yüzmeyi. ancak denize gittiğimizde öylece baka kaldım; korktum. nişanlım bana güldükızlar bir debişey soracağım. yazılarınızın sonundaki kilo cetvelini nerden ekliyorsunuz. ben de istiyorum
ben de izmir buca tenis kulübüne gittim geçen sene. havuzda öğrendim yüzmeyi. ancak denize gittiğimizde öylece baka kaldım; korktum. nişanlım bana güldükızlar bir debişey soracağım. yazılarınızın sonundaki kilo cetvelini nerden ekliyorsunuz. ben de istiyorum
İzmirde gidebileceğimiz neresi var kızlar ?
Ben de bilmiyorum yüzmeyi yani 5-6 sene önce yüzmüştüm dalaraknasıl diye sormayın onu da bilmiyorum, geçen telefonla yer var mı yüzme havuzlarında diye sorayım dedim, adam tam kapasite doluyuz dedi eeeee Ankarada olmak böyle bişi