- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 399
-
- Konu Sahibi papatyanil
Yaa bu mevsimde havuz nasıl oluyor.Sıcak havuzları mı var.Bende gitmek istiyodum ama kış geldi diye araştırmıyorum.
bidenem sen zaten yüzme bilmiyor muydun. denize gittiğimizde gayet iyi yüzüyordun diye hatırlıyorum. havalar soğumaya başladı. dışarda fazla durma hemen arabaya atla, seni birden çarpmasın tamam mı çiçeem a.s.
Yüzme havuzuna kayıt olurken kan testi sarılık testi vs gibi bir sürü şey istiyorlarmış araştırdığım kadarıyla,sizlerden istediler mi acaba?
Bir bakıma bu havuzun hijyenik olduğunun kantıdır,güzel bir durum.fakat diğer yandan uğraştırıcı olduğu için hoşlanmadım
Hayırlı olsunn yüzmeye başlıyormuşsunuzz
Bende 4 sene yüzdüm burhan felek yüzme salonunda.
çok eğlenceli ben çok seviyorum yüzmeyi hemde spor açısından çok sağlıklı bi branş
bebek konusunda bi sorun olacağını zannetmiyorum
hatta belki daha hayırlısı bile olurr
ben yüzmeye giderken gözlük,havlu,mayo,bone,temiz iç çamaşırı şampuan ve kurutma makinesi götürüyordum unuttuğum bişeylerde olabililr bukadar aklıma geliyorr
özel duş yerlerinde rahatça duş alıp giyinme yerlerinin oralarda prizler falan oluyor.
benim paylaşıcaklarım bu kadar iyi şanslar size opuyorumnanaktan
En ama en çok pişman olduğum şey yüzmedir. 11 sene yüzdüm, yüzerken çok inceydim gerçekten de 1.70 boy 47 kilo ile bıraktım. Bıraktıktan sonra tabii kilo aldım ama asıl sorun havaalanı gibi omuzlarım oldu. Şimdi 45 kilo olsam bile minyon olamıyorum rahatça giyemiyorum çünkü geniş omuzluyum. Çok iyi bir spor olabilir, vücudun her yerini çalıştırabilir ama bayanlar için hiç uygun dğeil bence. İri ve atletik olmak isterseniz o ayrı tabii ama bence çocuklarınızı küçük yaşta göndermeyin
canım yapma ya akannehir
bende yüzmeyi bırakınca kilo alırmıyım diyorsun:gitme:
maşallah ama siz 11 sene yüzmüşsünüz
yüzücümüydünüz niye bıraktınız yüzmeyi
kilo almamak senin elinde dikkat etmen gerekir ama hiçbir zaman o zamanlardaki gibi fit olamıyorsun. 8 ay kapalı havuza gidiyordum, 4 ayda yazlıkta yüzüyordum yarı olimpikti havuz. 11 sene sonunda lisede falan vakit bulamamaya başladım ve omuzlarımın genişliği ergenlik dönemi sonlarında daha çok belli olmaya başladı. O yüzden bıraktım. Ama 11 sene hiç ara vermedim.
En ama en çok pişman olduğum şey yüzmedir. 11 sene yüzdüm, yüzerken çok inceydim gerçekten de 1.70 boy 47 kilo ile bıraktım. Bıraktıktan sonra tabii kilo aldım ama asıl sorun havaalanı gibi omuzlarım oldu. Şimdi 45 kilo olsam bile minyon olamıyorum rahatça giyemiyorum çünkü geniş omuzluyum. Çok iyi bir spor olabilir, vücudun her yerini çalıştırabilir ama bayanlar için hiç uygun dğeil bence. İri ve atletik olmak isterseniz o ayrı tabii ama bence çocuklarınızı küçük yaşta göndermeyin
Canım 2 kız kardeşim ve ben de senin gibiyiz. Denizde büyüdük, bütün yazlarımız yüzmekle geçti ve şimdi çok geniş omuzlarımız var. Zayıfken çok güzel görünüyor, bel ölçülerimiz kalındır aslında ama incecik durur, ama kilo aldığın zaman çok iri duruyosun tabii. Ama ben ergenlikten sonra yüzmeyle omuz genişleyeceğini sanmıyorum, yada çok fazla yüzmek gerekir heralde, abartılmadığı sürece güzel bir görüntü oluşuyor bence yerimseniben
canım hiç korkma hocalar seninle ilgileniyor ve öğretiyor mutlaka git derim ben 1 haftada 2 kilo bile verdimkaydirigubbakcemile2Bende cok korkuyorum bi turlu alisamiyorum..cok istiyorum ama yuzmeyi yaaa :gitme:
bende havuza yazılcam
aslında yüzmeyi çok iiyi biliorm ama spor olsun hemde stres atarım farklı bi aktivite olsun die
inş olimpik bi havuz bulursam uygun bi fiyata başlicam hemenkaydirigubbakcemile2