- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 399
-
- Konu Sahibi papatyanil
canım bende senin gibiydim ama korkunun ecele faydası yok onu anladım suyada bırakmassam yüzemem dedim
mesela ben hoca ders verirken havuzun kenarlarından tutunuyoruz ben o tutunma yerinde kendimi çaktırmadan suya bırakıyordum panik oluncada hemen tutunma yerim yakın ya tutunuyordum
sende benim gibi yap kenarlarda tutunma yerlerine yakın yerlerde kendini suya bırak suda durmasını öğrenirsinyerimseniben
ben bu hafta hocadan birsürü aferin aldım hoca çok beğendikaydirigubbakcemile3
sanada bol şanslar canım hadi sende gel burada yaz bende artık su üzerinde duruyorum en az 4-5 metre yüzüyorum deopuyorumnanaktan
gelismeleri yazarim cnm :icecream:
bende yüzme kursuna gidiyorum bugün 4. seansa gidicem inşhihoyyyt
beyoğlu belediye tesislerine ücretsiz olarak gidiyorum 2.5 ay devam etcez bakalım inş öğrenebilirim bizde suda kayma hareketleri yapıyoruz ben biraz suyun üstünde durabiliyorum terten falanda biliyodum ama teknik hiç bilmiyorum onun için başladım ama o kadar eğlenceli geçiyo ki bende kendime kızanlardanım neden bu kadar geç kaldım diye
bide saati 3 milyona kreşide var 3 yaşındaki oğlumuda oraya bırakıyorum çok rahat oluyo
bende gelişmeleri yazarım burdana.s.
bende profesyonel olarak yuzmek istiyorum daha yeni yeni öğrendim ama daha da geliştirmek istiyorum
eğitmen yardımıyla mı grup olarak mı öğrenmek daha ii sizce???
canım çok şanslısın ne güzel kreşide varmış:hulya:
ne güzel sen yümeyide biliyormuşsunkaydirigubbakcemile2
çok kalablıkmı??
bizim burası salı günleri çok kalabalık oluyor:sinifsinif:
ben son gittiğimde pek birşey anlamadım
öğrendiklerimizi 2 kere yaptık okadar:gitme:
aa bu arada bende diyet yapıyorum ve gitmediğim diğer günler spor yapıyorum bendende 3 kilo çöpe gitmiş zemuszemus
merhaba arkadaşlar
dün akşam 3. dersime gittim 1. ve 2. derste yaptığımız çalışmalara aynen dvm ettik ayak çırpma, nefes alıştırmaları, suda kayma, ve bunlara ek olarak bu sefer suda sırt üstü kayma ve yüzme çalıştık ya sırt üstü yüzme süpermiş hem ayak çırpması daha kolay hem sürekli nefes aldığın için daha rahat ediyosun. dünün bombası dışardan suya dalmak oldu aman allahım ya ne tırstım yok yapamam ben dedim baktım hoca beni suya atıvermiş ben yüzüyorum yok kızlar çözcez biz bu işi. birde dün gözlük kullandım ilk defa ve herkese tavsiye ederim gözlerini açabildinmi suda kendini daha rahat hissediyorsun işte bende ki gelişmeler bu kadar