- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Allah size de nasip etsin inşallah
Zaten tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi rutin yapılması gerekenler arasında. Pıhtılaşma varsa ve önlem alnmazsa(kan sulandırıcı iğneler,coraspin gibi) bebek tutunsa bile düşük ile sonuçlanma ihtimali yüksektir. Çoğu merkez zaten bunu ister ve bu ilaçlardan en az birini kullandırır. Diğeri ise 5yıldır çocuk sahibi olamamanızın belki bir sebebi olabilir rahim bazen bebeği kabul etmiyor yani bağışıklıkla ilgili bir problem..bu da ilaçla serumla çözülebilecek bir sorun ama önce küçük dediğimiz pürüzler halledilme ki sonra tedavi uygulanmalı. Zaten tüp bebek yapılacağı için öncesinde hazırlıklar yapılmalı tüp bebek yapılınca tüm sorunlar yok oluyor diye bir durum yok tüp bebek sadece ilaçlarla yumurtalar uyarılıp toplanıyor ve döllenme işlemi sonrası iyi görüntü verir ise transfer yapılıyor yani bir sorun varsa ve halledilmezse tutma ihtimali düşük..Acikcasi tup bebek yapilacagi icin herhangi bir pihtilasma , bagisikliklq ilgili birsey yapma geregi duymadim. Soylediginiz sorunlar tup bebege engelmi peki ?
Zaten tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi rutin yapılması gerekenler arasında. Pıhtılaşma varsa ve önlem alnmazsa(kan sulandırıcı iğneler,coraspin gibi) bebek tutunsa bile düşük ile sonuçlanma ihtimali yüksektir. Çoğu merkez zaten bunu ister ve bu ilaçlardan en az birini kullandırır. Diğeri ise 5yıldır çocuk sahibi olamamanızın belki bir sebebi olabilir rahim bazen bebeği kabul etmiyor yani bağışıklıkla ilgili bir problem..bu da ilaçla serumla çözülebilecek bir sorun ama önce küçük dediğimiz pürüzler halledilme ki sonra tedavi uygulanmalı. Zaten tüp bebek yapılacağı için öncesinde hazırlıklar yapılmalı tüp bebek yapılınca tüm sorunlar yok oluyor diye bir durum yok tüp bebek sadece ilaçlarla yumurtalar uyarılıp toplanıyor ve döllenme işlemi sonrası iyi görüntü verir ise transfer yapılıyor yani bir sorun varsa ve halledilmezse tutma ihtimali düşük..
Ben seni gayet iyi anladım zaten,senin için çok dua edeceğim canımInsalllaaaahhh canimmmm... Gram icimde kiskanma yok. Ama çok imreniyorum.
Hayir gelmediler. Cok kotu kavga etmisler. Eltim kaynima tokat atmiş laf soylemiş biton.... kaynimda eltimi dövmüş...
Kaynanamda bugun pink bariştir şnlari x ( kaynim) seni dinler dedi. Bende kusura bakma bir igne isteselerde vermem bu saatten sonra ddm bozuldu.
Hayir gelmediler. Cok kotu kavga etmisler. Eltim kaynima tokat atmiş laf soylemiş biton.... kaynimda eltimi dövmüş...
Kaynanamda bugun pink bariştir şnlari x ( kaynim) seni dinler dedi. Bende kusura bakma bir igne isteselerde vermem bu saatten sonra ddm bozuldu.
Umarım en kısa sürede kucağınıza bebeğinizi almayı nasip eder Allah . O eltin ve kaynından uzak durun. Resmen kafayı yemişler. İçimden sanki kızın olacak gibi geçti. İnşallah hayırlı bir evladın olur
ilişkiye bak sen. inanamıyorum nasıl bu hale gelmişler. sizinle ilgisi varmı kavgalarının. Aman ha sakın size ne ne halleri varsa görsünler. bide barıştıracaksın öyle mi. kayınvaliden de az değil. inşallah kalırsın en yakın zamanda. güzel haberlerle gellll
bukadar takmak zorunda mis8n hayat senin hayatin anlamayacaklar lutfen tedavine oddaklan bosver karanlik yirekleriIyi geceler arkadaşlar. Baktim bunlar gelmiyor benim de icimde baya bir birikti. Kaynima mesaj attim. Once cocugu olmayan bir kadinin hissettiklerini kaleme aldigi uzun bir yazi gonderdim... Okurmusun diye sordum. Okurum sen yeterki iste falan dedi. Okuduktan sonra
Gelen cevap ; " Yarisina kadar okudum ama inan bana sanki yaşadım. Seni ve abimin yaşadiklarini resmen hissettim. Çok kotu oldum pink "
Dedi. Bende tamamini okumasini istedim.
" Bana neden bugune kadar hissettiklerini soylemedin " diye sordu
O zaman hersey daha farkli olabilirdi dedi. Bende derdimi herkesle paylasmayacagimi bunun ozel bir konu oldugunu soyledim. Sonra da kendisine " bizi zamn zaman kendi halimize birakmalisin biz yigenimizi cok seviyoruz bize kendimizi eksik hissettirdin " dedim. O da bu konuda artik cok daha duyarli olacagini bizim uzulmemizi istemedigini soyledi.
Sonra bende eltim hakkinda " sana belki kizamam sen erkeksin. Ama karina karssi cok ofkeliyim deyip burda bahsettigim konulardan bahsettim. Tabiki karisini savundu. Bende ona bundan sonra benden hicbirsey istemeyin size bir igne dahi vermeyecegim dedim.
O da bana boyle dusunme beni uzuyorsun biz bir aileyiz suan sacmaliyosun ama seni kirmak istemiyorum. Evet sen kotu donemler geciyorsun abimle , ama x in sucu yok dedi.
Bende son olarak " beni sen anliyosan anla , baskasinin anlamasi da pek umrumda degil , kimseden de bisey istemiyorum. Bundan sonra karinla merhaba merhaba dedim. Eger beni anlamassan ayni muameleyi sana da gosterecegim dedim.
Daha sonra cvp vermesine firsat vermeden uyuyorum iyi geceler yazdim.
Ama o yaziyi gondermem falan ne bilim ajitasyon yapar gibi oldu sanki. Ben oyle hissettim
Iyi geceler arkadaşlar. Baktim bunlar gelmiyor benim de icimde baya bir birikti. Kaynima mesaj attim. Once cocugu olmayan bir kadinin hissettiklerini kaleme aldigi uzun bir yazi gonderdim... Okurmusun diye sordum. Okurum sen yeterki iste falan dedi. Okuduktan sonra
Gelen cevap ; " Yarisina kadar okudum ama inan bana sanki yaşadım. Seni ve abimin yaşadiklarini resmen hissettim. Çok kotu oldum pink "
Dedi. Bende tamamini okumasini istedim.
" Bana neden bugune kadar hissettiklerini soylemedin " diye sordu
O zaman hersey daha farkli olabilirdi dedi. Bende derdimi herkesle paylasmayacagimi bunun ozel bir konu oldugunu soyledim. Sonra da kendisine " bizi zamn zaman kendi halimize birakmalisin biz yigenimizi cok seviyoruz bize kendimizi eksik hissettirdin " dedim. O da bu konuda artik cok daha duyarli olacagini bizim uzulmemizi istemedigini soyledi.
Sonra bende eltim hakkinda " sana belki kizamam sen erkeksin. Ama karina karssi cok ofkeliyim deyip burda bahsettigim konulardan bahsettim. Tabiki karisini savundu. Bende ona bundan sonra benden hicbirsey istemeyin size bir igne dahi vermeyecegim dedim.
O da bana boyle dusunme beni uzuyorsun biz bir aileyiz suan sacmaliyosun ama seni kirmak istemiyorum. Evet sen kotu donemler geciyorsun abimle , ama x in sucu yok dedi.
Bende son olarak " beni sen anliyosan anla , baskasinin anlamasi da pek umrumda degil , kimseden de bisey istemiyorum. Bundan sonra karinla merhaba merhaba dedim. Eger beni anlamassan ayni muameleyi sana da gosterecegim dedim.
Daha sonra cvp vermesine firsat vermeden uyuyorum iyi geceler yazdim.
Ama o yaziyi gondermem falan ne bilim ajitasyon yapar gibi oldu sanki. Ben oyle hissettim
bukadar takmak zorunda mis8n hayat senin hayatin anlamayacaklar lutfen tedavine oddaklan bosver karanlik yirekleri
Kusura bakmayın ama kayninizla ne kadar samimisiniz. Benim kaynimda telefonum bile yoktur. değil ki uzun uzun mesajlarla kendimi anlatmaya çalışmak. Belayı üstünüze üstünüze zorla çekiyorsunuz. O kadar mesaj yazdıktan sonra yeni mi geldi aklınız basınıza?
Tabii ki karısını koruyacaktı. AA Evet sen haklısın, karım haksız mı diyecekti? Çok ama çok tuhaf bir ilişkiniz var.
Kayninizda telefonunuzun olmamasi sizin tercihiniz. Saygi duyarim ama başka erkekle mesajlasmişim gibi konusmaniz biraz agir olmuş.
Kaynimda telefonum yok çünkü sizin kadar olmasa da ağır sorunlar yaşadım. İyi bir insan olsaydı belki olurdu. Ama her ne olursa olsun, bana böyle davranan bir insana, anlatmak.zorunda hissetmezdim kendimi daha fazla. Ne düşünürse düşünsün derdim. Bu kadar sorun yaşamışsiniz, size bu kadar şey yaşatmışlar karıkoca, ama siz hala kayniniza destan yazip kendinizi anlatıp sonra da bunun pişmanlığını yaşıyorsunuz. Bu kadar önemli mi ne düşündüğü? Önemli demek ki ama niye?
Kayniniz, yazdıklarınızı yakın bir zamanda aleyhinize kullanmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Kendi kendinize laf veriyorsunuz ağızlarına.
yanlis degil gereksiz olmus. enerjini bosa harcamissin, onemsemedigini belli etseydin daha iyi olirdu buvtarz insanlar pek degismiyor. sen yiprandiginla kaliyorsun. bence daha fazla uzatma. enerjini harcama. tedavine odaklan pozitif olumlu seyler dusun.Hicbir sey olmamiş gibi davraniyorlar diye icimdekileri soyledim. Tepkimi bilsinler diye. Yanlismi yapmisim
yanlis degil gereksiz olmus. enerjini bosa harcamissin, onemsemedigini belli etseydin daha iyi olirdu buvtarz insanlar pek degismiyor. sen yiprandiginla kaliyorsun. bence daha fazla uzatma. enerjini harcama. tedavine odaklan pozitif olumlu seyler dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?