ama eger devlette tüp bebek yapilacaksa maddi acidan uygun degilse.devlet mecbur 3 asilamayi sart kosuyor.ve tutan bi cok kisi de var.
bence hemen tup bebek deneme
Pink_Butterfly92
biraz asilama dene.acili bi surec degil.5 dk da olup bitiyo.ben aci cektim ama bana idrara sıkısık olmam gerektigi soylenmedi benim uzun surdu.ve tutmadi benim 3 asilamam.
bence sirayla git.yasin kac bilmiyorum 30 un uzerindeyse tabiki hic bekleme tup bebege basla.
ama zaten basinda bi bela var.ondan kuetulmazsan tup bebek de asilama da ise yaramiyo.stresle cok orantili bebek sahibi olmak.birebir yasadim.
ve tup bebek zor ve yipratici bi surec zaten.en azindan asilamayla basla ki belki tutar.ama tup bebek de tutmazsa cok uzulursun.cunku asilamadan daha ugrastirici ve insan son care olarak dusununce tup bebegi haliyle daha cok uzuluyo.ama asilama turmazsa bi alternatifim daha var tup bebek dersin baslarsiniz.kafani dagitmadan baslama ama hic bi tedaviye.
tum testleri oldun varsayarsk yaziyorum bunlari.
ama olmadiysan tabi ki bi rahim filmi cektir.esinin spermlerine bakilsin.hormonlariniza bakilsin.ona gore ilaclar verir doktor belki hic gerek kalmaz asilamaya tup bebege bile.