- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
cnm sen de o zmn acik acik dicen oyle yaparlarsa ne yüzsuzsunuz dicen.yoksa baş edemezsinkiKapimi acmasam ararlar. Telefonu acmasam gelirler iki ucu bilmem neli degnek
ama eger devlette tüp bebek yapilacaksa maddi acidan uygun degilse.devlet mecbur 3 asilamayi sart kosuyor.ve tutan bi cok kisi de var.Bütün testleriniz tamam mı? Uyuz oluyorum o 1 sene bekleyin lafına herkes istedikten sonra bikac ay icinde kalıyor hamile. Ovulasyon testi kullanıyorsan, yumurtlama günü takip ediyorsan ve olmuyorsa bir sıkıntı vardır işte. Bize de böyle dediler bende sıkıntı yok, eşimde sperm gayet iyi. Ama meğer sperm morfolojisi bozukmus baş anomalisi varmıs cok yüksek oranda ve mutlaka tüp bebek dediler ondan sonra da. Ee neye yaradı ağladığım aylar? Smdi ilk denemede hamileyim. Aşılama önerirlerse kabul etme hicbir işe yaramıyor. Sat bileziklerini yap tüpbebeği inşallah olur
Bütün testleriniz tamam mı? Uyuz oluyorum o 1 sene bekleyin lafına herkes istedikten sonra bikac ay icinde kalıyor hamile. Ovulasyon testi kullanıyorsan, yumurtlama günü takip ediyorsan ve olmuyorsa bir sıkıntı vardır işte. Bize de böyle dediler bende sıkıntı yok, eşimde sperm gayet iyi. Ama meğer sperm morfolojisi bozukmus baş anomalisi varmıs cok yüksek oranda ve mutlaka tüp bebek dediler ondan sonra da. Ee neye yaradı ağladığım aylar? Smdi ilk denemede hamileyim. Aşılama önerirlerse kabul etme hicbir işe yaramıyor. Sat bileziklerini yap tüpbebeği inşallah olur
cnm sen de o zmn acik acik dicen oyle yaparlarsa ne yüzsuzsunuz dicen.yoksa baş edemezsinki
hani normal insan kapiyi acmayinca teli acmayinca anlar ama bunlar anlamiyosa anladigi dilden konuscan ki defolsunlar
ama eger devlette tüp bebek yapilacaksa maddi acidan uygun degilse.devlet mecbur 3 asilamayi sart kosuyor.ve tutan bi cok kisi de var.
bence hemen tup bebek denemePink_Butterfly92 biraz asilama dene.acili bi surec degil.5 dk da olup bitiyo.ben aci cektim ama bana idrara sıkısık olmam gerektigi soylenmedi benim uzun surdu.ve tutmadi benim 3 asilamam.
bence sirayla git.yasin kac bilmiyorum 30 un uzerindeyse tabiki hic bekleme tup bebege basla.
ama zaten basinda bi bela var.ondan kuetulmazsan tup bebek de asilama da ise yaramiyo.stresle cok orantili bebek sahibi olmak.birebir yasadim.
ve tup bebek zor ve yipratici bi surec zaten.en azindan asilamayla basla ki belki tutar.ama tup bebek de tutmazsa cok uzulursun.cunku asilamadan daha ugrastirici ve insan son care olarak dusununce tup bebegi haliyle daha cok uzuluyo.ama asilama turmazsa bi alternatifim daha var tup bebek dersin baslarsiniz.kafani dagitmadan baslama ama hic bi tedaviye.
tum testleri oldun varsayarsk yaziyorum bunlari.
ama olmadiysan tabi ki bi rahim filmi cektir.esinin spermlerine bakilsin.hormonlariniza bakilsin.ona gore ilaclar verir doktor belki hic gerek kalmaz asilamaya tup bebege bile.
siz bugun mu yuzlescektinizPink_Butterfly92
cnm ne yaparlarsa yaosinlar kendi sagligim ve bebis icin bunlarin sakin yuzune gülme.kapini acma o zmn cnm sakin onlarda zaman gectikce anlar artik.Malesef anlamiyorlar canim. Cunku yuzsuzler. Ve biz büyütmüyoruz diyorlar. Cunku bunun adi yuzsuzluk. Istemiyoruz sizi desek ertesi gun gulerek yanimiza gelip bak siz bizi kirdiniz ama biz buyütmeedik diyecekler bundan emin olabilirsin :)
acik degilmis cnm actimSana ozel mesaj atamiyorum ?
cnm ne yaparlarsa yaosinlar kendi sagligim ve bebis icin bunlarin sakin yuzune gülme.kapini acma o zmn cnm sakin onlarda zaman gectikce anlar artik.
doktor da neye guvenerek 1 yil bekle dedi ki.Benim 5 senedir cocugum olmuyor aşilama dahil her yoldan zorlu koşllarda gectim canim :) senelerdir her yol denendi. Son secenegik tup bebek zaten. Doktor 1 sene dogal dene dedi. Cunku ameliyat oldum. Ama hastaligim hamile kalmama engel degildi. Yani bosuna 1 sene bekledimm...
cnm benim Allah tez zamanda nasip etsin insallah.sakin dert etme.sen bunlarla sakin gorusme.hem bebegi gordukce daha cok uzulursun hem de eltin senin canini cok yakar.tinyrose bebekler hep boyle mi kokar bilmiyorum ama bebekleri miss gibi kokuyoooor allahim nssip et diye dualar ediyorum hep.
oh şükürSimdilik sıkı boxer giyiyor bir nevi cozuldu. Esimde soyledi bol giyerse benimki de oyle oluyo bi denesin doktora goturelim olmassa dedi.
Okuduğum kadarıyla eşinizde de sizde de bir sorun görünmüyor ancak yine de bazı testleri yaptırsanız iyi olabilir örneğin immünoloji den randevu alabilirsiniz bağışıklık ile alakalı bir sorun var mı gibi. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yapıldı mı. Rahim içi kontrol edildi mi. Aşılama denemişsiniz ancak aşılamada herşey yolunda olsa bile şans %10-15 dir. Ben 4 aşılama 5 tüp tedavisi gördüm son denememde gebelik oluştu tabi öncesinde çok sıkıntılar yaşadım eşimde de bende de sorun vardı üst üste bir çok sınavdan geçtik. Sizin tüp bebek ile olma ihtimali yüksek ancak yine de önden tüm araştırmalar tamamlanırsa tedavi olumlu sonuçlanabilir. Rahme çizik atılması iyi olur. Bizim topic sürekli aktiftir tüp bebek ile alakalı bakınmak istersenizBenim 5 senedir cocugum olmuyor aşilama dahil her yoldan zorlu koşllarda gectim canim :) senelerdir her yol denendi. Son secenegik tup bebek zaten. Doktor 1 sene dogal dene dedi. Cunku ameliyat oldum. Ama hastaligim hamile kalmama engel degildi. Yani bosuna 1 sene bekledimm...
Allah size de nasip etsin inşallahtinyrose bebekler hep boyle mi kokar bilmiyorum ama bebekleri miss gibi kokuyoooor allahim nssip et diye dualar ediyorum hep.
Amin ecmainAllah size de nasip etsin inşallah
oh şükür
peki eltilerinizle ne yaptınız
Okuduğum kadarıyla eşinizde de sizde de bir sorun görünmüyor ancak yine de bazı testleri yaptırsanız iyi olabilir örneğin immünoloji den randevu alabilirsiniz bağışıklık ile alakalı bir sorun var mı gibi. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yapıldı mı. Rahim içi kontrol edildi mi. Aşılama denemişsiniz ancak aşılamada herşey yolunda olsa bile şans %10-15 dir. Ben 4 aşılama 5 tüp tedavisi gördüm son denememde gebelik oluştu tabi öncesinde çok sıkıntılar yaşadım eşimde de bende de sorun vardı üst üste bir çok sınavdan geçtik. Sizin tüp bebek ile olma ihtimali yüksek ancak yine de önden tüm araştırmalar tamamlanırsa tedavi olumlu sonuçlanabilir. Rahme çizik atılması iyi olur. Bizim topic sürekli aktiftir tüp bebek ile alakalı bakınmak isterseniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bek-yaptiranlar-yaptiracaklar-buraya.1052959/
Eltiniz konusunu takip ettim ve size hak verdim çok yazık ediyor sizin gibi bir dost edinmek elindeyken nasıl bencilce davranıp bunun kıymetini bilmez..
Siz stresten uzak sadece tedaviye odaklanın kimse için üzülmenin stres yapmanın zerre kadar faydası yok zararı var. Herkes hayatını yaşar yine olan size olur değmez. Bende geçtim bu süreçten ve şunu anladım ki onca çektiğim acı stres başkalarını takıp kendimi üzmek sadece boş yere olumsuz sonuçlar almama neden oldu..İnanın sizi çok çok iyi anlıyorum ama bazı insanlar ne yapsanız değişmez ve göstermek istediğinizi görmez..kendinizi düşünün siz herkesten herşeyden kıymetlisiniz..
yüzleşmeye geldiler mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?