• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki ve göbekteki tüyleri sarartmak için oksijenli su?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
merhaba herkese. tatile gideceğim bol bol güneşte kalacağım bu nedenle yüzümdeki tüyleri ve de göbeğimdeki tüyleri oksijenli suyla sarartmak istiyorum. sizce bir zararı olur mu? turuncu mu yapar sarı mı yapar acaba?

ben beyaz tenliyim. peki bu oksijenli su tüyleri kalınlaştırır mı? öyle şeyler duymuştum da...:26:

canım kalınlaştırmaz rengi sarı olur ben saçıma yapıyorum daha saçlarımı boyatmadım oksijenli suyu döküon güneşe çıkıon sararsın ben saçlarıma her yaz yapıyorum çok güzel oluyo

Oksijen suyu tuyleri cok uzatiyor. ben birkac sene once kollarimda denedim. tuyler sararmasina sarardi ama felaket uzamisti. onun icin dikkatli ol, yuzune surmeden once baska yerinde dene bence.

bende deniycem kızlar
oksijeni nerden alıyorsunuz
nasıl sürüyorsunuz ve sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsunuz?

sakın oksijeni denemeyin derim ben her yerime sürdüm göbek ,kol vs. üstelik sararsın die güneşlendim banamısın dmedi üstelik tahriş etti.en güzeli alın bi sesu marka tüy sarartucı 15 dk. birtirin işi ben öle yaptım

Tüy sarartıcı krem baya etkili ben sürekli kullanıyorum bi zararını görmedim.

Merhaba arkadaşlar. tatilde sürdüm göbeğime oksijenli suyu. gerçekten güzel bir şekilde sarattı. neredeyse belli olmuyor bile tüyler. ben memnun kaldım. tüy sarartıcılar çok pahalı. oksijenli su ise ucuz, eczanelerde satılıyor, kullanımı da pratik...tüy sarartıcılar gibi malddeleri birbirine karıştırma olayı yok. tavsiye ederim. bıyığıma da sürdüm, ama hergün sürüp güneşe çıkmadığım için biraz sarardı orası. hergün sürsem bayağı sararırdı herhalde. benim cildim çok hassastır ayrıca, cildim olumsuz bir reaksiyon göstermedi.

bende deniycem kızlar
oksijeni nerden alıyorsunuz
nasıl sürüyorsunuz ve sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsunuz?

eczanelerde satılıyor. tüylerin üzerine damlatıp iyice ıslatıyorsunuz sonra güneşe çıkıyorsunuz.

bende tüyleri uzatma gibi bir problem olmadı. o bence uzama sürecindeki tüylerin uzamaya devam etmesinden kaynaklı. sarartınca göze batıyor o nedenle.

bu arada ben bu konuyu açalı 3 yıl olmuş. :)

ya kızlar bn unı okuyorum yediğim şaplı yemeklerden dolayı bende de yuzumde tuyler cıktı bunlar gecer mı bılmıyorum ama hıc gececek gbı durmuyor alsammı bılmıyorum lazer epilasyon yapamam şimdi. sarartmak nasıl oluyo uzatırmı hangı markaları önerirsiniz bide papatya suyuyla sarartan varmı yardım edın ltfennnnnnnnnnnnnnnnn:2::2::5::5::5::5::5:

Back