Çok teşekkür ederim. Uzun bir süreçten sonra geçer daha az iz kalır dedi ama 6 ay bu halim sürecekmiş 1 sene sonrada lazer uygularız dedi ama zaman böyle nasıl geçer bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım. Doktor geçecek diye bişey söylemedi mı ?
Teşekkür ederim illa ki geçer ama çok zor bir süreçÜzme kendini artık tip çok gelişti izler kaybolur sen yeter ki sukret bu kadar takma kafana tedavini düzenli takip et çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Bir sene sonra lazer yaparız dedi ama ilk 6 ay iyileşme süreciymişÇok geçmiş olsun, öncelikle yara iziyle ilgili plastik cerrah ne diyor ? 1 sene sonrası için yani, konuştunuz mu?
Teşekkür ederim. Yöntemleri var ama süreç uzun bende kısa yolunu bulmaya çalışıyorum ama yok sanırımönemli olan sağlık canım. artık yara izleri içinde binbir türlü tedavi yöntemi var zaten.çok geçmiş olsun
Evet iz için kremler kullanıyorum ama silikon bantları duymamıştım araştırırım çok teşekkür ederim.Silikon kremler ve silikon bantlar var.İzi azaltan.Estetik ameliyatlardan sonra da kullanılır.Estetik cerrahlar bilir.
Devlet karşılamaz ama doktorunuz bilir.
Dikiş yerlerini güneşten koru.
Kafana takma düzelir.
Teşekkür ederim illa ki geçer ama çok zor bir süreç
Çok teşekkür ederimCanım benimçok geçmiş olsun çok şükür sağlığın sıhhatin iyi
Elbet doktorların ayrıntılı bilgiyi verecektir sana
sen üzülme yeterki olur mu
İnşallah geçer benimkideEki Görüntüle 1991001 Eki Görüntüle 1991002 Bak bu kızların güzelliğine hiç gölge düşmemiş. Tatlı canını sıkma teknoloji o kadar ilerledi ki. Biraz sabırlı ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?