Yüzdeki ameliyat izi

Ah ablası benim 17 aylık kızım burnu yarıldı trafik kazası geçirmiş gibiydi çok derindi 6 ay contraxtube krem kullanicak günde 3 kez doktor iz tamamen geçer diyemem ama hayatini etkilemez dedi güzel gozlu kizima nazar deydi burnunda derim bir iz var hala tamamen kaybolmayacak biliyorum izden belli oluyor ama sukutki daha kotusunu yasamadik her gecen gün teknoloji gelişiyor ilerde birşeyler çıkar elbet diyorum

benim ilk günlerim olduğu için heralde etkilendim birde başka planlar yaparken uzun süre planlarımı ertelemek etkiledi beni Allah'ın takdiri tabiki inşallah benimde izlerim geçer çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun. Bende o kremi kullanıyorum günde 3 kez birde cimeosil diye bir krem kullanıyorum günde 2 kere benim izim yüzüm parçalanmış gibi Göz kapağımdan başlıyo Kaş'ımın içinden yukarı doğru çıkıyo alnım ve göz kapağım u şeklinde kesik öylece kopmuş sonra yapıştırmışlar ilk halini görmedim. İnşallah sizin kızınızında hiç izi kalmaz Allah yardımcınız olsun

Kız kardeşimin tüm yanakları yağ ile yandı. Şimdi sıfır iz. Ama ameliyat olmadan önceki gün yüzünde salam var gibiydi
Allah korusun çok şükür geçmiş benimde bir akrabam öyle yandı şimdi yüzünde hiç iz yok Allah beterinden korusun

Benim bi yakinim da kaza gecirmisti.Plasik cerrah yapistirdi yuzunu.Belli belirsiz bi iz var ama hic de goze batmiyor hala eskisi kadar guzel yuzu

Benim bi yakinim da kaza gecirmisti.Plasik cerrah yapistirdi yuzunu.Belli belirsiz bi iz var ama hic de goze batmiyor hala eskisi kadar guzel yuzu
Ne güzel benimde yapıştırma oldu ama doktorum izinin kalacağını söyledi

Benim kızım 4 yaşına daha basmamıştı, düştü çekmecenin sivri yeri çenesini kesti. Kesti diyorum ama bakma öyle dediğime kemiği görünüyodu bildiğin kağıt gibi kesmiş
Hemen plastik cerrahi estetik ameliyata aldı kesik büyük diye.
En az şekilde iz kalmasını Sağlıcaz dedi ama yine de kaldı.
Şu an 6 yaşına yaklaştı ve ben en çok ordan öpmeyi seviyorum :)
Kalıcı hasar kalmasında, izler karakteristik bir özellik bırakır size :)

Ne güzelsiniz . Yüzümün bir kenarında olsaydı belki bende öyle düşünürdüm benim göz kapağımdan başlıyo Kaş'ımın ortasına Kaş'ımın içinden yukarı doğru değişik u şeklinde kesilmiş benimde çok derinmiş dediğiniz gibi kemiğim görünüyormuş şöför yüzümü öyle kemiğe kadar açık ve her yer kan görünce öldüm zannetmiş çok şükür kalıcı bi hasar olmadı şuan çok yeni hala şiş ve mor o yüzden yüzüm ortadan bölünmüş gibi Allah bir daha böyle bir durumda yaşatmasın size sağlıkla yaşayın inşallah

Canım tşkler senin güzelliğin o inşallah bi daha yaşamazsın sende.
Bak mesela benim akrabam Doğum lekesinden dolayı görme sorunu ve yüzü yanmış gibi görünüyo gözleri ameliyatla düzeldi ama kaşında damarları dışarda olduğundan kaşı ve dudağına dokunamıyorlar. Buna şükür en azından gözlerim normale döndü diyor.
Seni öyle seven ordan öpen kalbini gören birini bulucaksındır inşallah üzülme tamammı

Çok şükür çok şükür kalıcı bir hasarı yok sadece yeni olduğundan dolayı can ağrısı benimkisi çok teşekkür ederim Allah bütün sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun inşallah

benim ilk günlerim olduğu için heralde etkilendim birde başka planlar yaparken uzun süre planlarımı ertelemek etkiledi beni Allah'ın takdiri tabiki inşallah benimde izlerim geçer çok teşekkür ederim.
Nasilsin suan

Siz3 ulasmam lazim bu konuda bnmde alnimda iz var ihtiyacm var bndede ayni sekilde 4 dikis var gercekten az mi blli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…