- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
Canım çok teşekkürler,
Benim kesiğimi görseydin keşke.
Doktor bile umutsuzdu sana o kadar diyim sen anla.
Kanamaları oldu, ben ağladıkça gözyaşım alerji yaptı süreç daha da zorlaştı. Ama geçti şükür.. Sen de umutsuz olma geçiyor. Sen elinden geleni ve doktorun dediklerini yap. Geçmiş olsun tekrar.
-
@caytabagi canımsın, çok çok sağol.. Yaşasaydı 25 olacaktı.. Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın.
benim ilk günlerim olduğu için heralde etkilendim birde başka planlar yaparken uzun süre planlarımı ertelemek etkiledi beni Allah'ın takdiri tabiki inşallah benimde izlerim geçer çok teşekkür ederim.tekrar
Çok geçmiş olsun. Bende o kremi kullanıyorum günde 3 kez birde cimeosil diye bir krem kullanıyorum günde 2 kere benim izim yüzüm parçalanmış gibi Göz kapağımdan başlıyo Kaş'ımın içinden yukarı doğru çıkıyo alnım ve göz kapağım u şeklinde kesik öylece kopmuş sonra yapıştırmışlar ilk halini görmedim. İnşallah sizin kızınızında hiç izi kalmaz Allah yardımcınız olsunAh ablası benim 17 aylık kızım burnu yarıldı trafik kazası geçirmiş gibiydi çok derindi 6 ay contraxtube krem kullanicak günde 3 kez doktor iz tamamen geçer diyemem ama hayatini etkilemez dedi güzel gozlu kizima nazar deydi burnunda derim bir iz var hala tamamen kaybolmayacak biliyorum izden belli oluyor ama sukutki daha kotusunu yasamadik her gecen gün teknoloji gelişiyor ilerde birşeyler çıkar elbet diyorum
Allah korusun çok şükür geçmiş benimde bir akrabam öyle yandı şimdi yüzünde hiç iz yok Allah beterinden korusunKız kardeşimin tüm yanakları yağ ile yandı. Şimdi sıfır iz. Ama ameliyat olmadan önceki gün yüzünde salam var gibiydi
Evet öyle dediler bir sene sonra müdahale edebilirlermişKesinlikle izi dert etme ve tedavine bak izi sonra küçük bir lazer yöntemiyle bile yok edebilirsin.
Ne güzel benimde yapıştırma oldu ama doktorum izinin kalacağını söylediBenim bi yakinim da kaza gecirmisti.Plasik cerrah yapistirdi yuzunu.Belli belirsiz bi iz var ama hic de goze batmiyor hala eskisi kadar guzel yuzu
Ne güzelsiniz . Yüzümün bir kenarında olsaydı belki bende öyle düşünürdüm benim göz kapağımdan başlıyo Kaş'ımın ortasına Kaş'ımın içinden yukarı doğru değişik u şeklinde kesilmiş benimde çok derinmiş dediğiniz gibi kemiğim görünüyormuş şöför yüzümü öyle kemiğe kadar açık ve her yer kan görünce öldüm zannetmiş çok şükür kalıcı bi hasar olmadı şuan çok yeni hala şiş ve mor o yüzden yüzüm ortadan bölünmüş gibi Allah bir daha böyle bir durumda yaşatmasın size sağlıkla yaşayın inşallahBenim kızım 4 yaşına daha basmamıştı, düştü çekmecenin sivri yeri çenesini kesti. Kesti diyorum ama bakma öyle dediğime kemiği görünüyodu bildiğin kağıt gibi kesmiş
Hemen plastik cerrahi estetik ameliyata aldı kesik büyük diye.
En az şekilde iz kalmasını Sağlıcaz dedi ama yine de kaldı.
Şu an 6 yaşına yaklaştı ve ben en çok ordan öpmeyi seviyorum :)
Kalıcı hasar kalmasında, izler karakteristik bir özellik bırakır size :)
Canım tşkler senin güzelliğin oNe güzelsiniz . Yüzümün bir kenarında olsaydı belki bende öyle düşünürdüm benim göz kapağımdan başlıyo Kaş'ımın ortasına Kaş'ımın içinden yukarı doğru değişik u şeklinde kesilmiş benimde çok derinmiş dediğiniz gibi kemiğim görünüyormuş şöför yüzümü öyle kemiğe kadar açık ve her yer kan görünce öldüm zannetmiş çok şükür kalıcı bi hasar olmadı şuan çok yeni hala şiş ve mor o yüzden yüzüm ortadan bölünmüş gibi Allah bir daha böyle bir durumda yaşatmasın size sağlıkla yaşayın inşallah
Çok şükür çok şükür kalıcı bir hasarı yok sadece yeni olduğundan dolayı can ağrısı benimkisi çok teşekkür ederim Allah bütün sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun inşallahCanım tşkler senin güzelliğin oinşallah bi daha yaşamazsın sende.
Bak mesela benim akrabam Doğum lekesinden dolayı görme sorunu ve yüzü yanmış gibi görünüyogözleri ameliyatla düzeldi ama kaşında damarları dışarda olduğundan kaşı ve dudağına dokunamıyorlar. Buna şükür en azından gözlerim normale döndü diyor.
Seni öyle seven ordan öpen kalbini gören birini bulucaksındır inşallah üzülme tamammı
Tabi tabi bildiğimiz kızartma yağıÇok geçmiş olsun bizim bildiğimiz ev yağı değil mi ? Eğer onlarsa çok tehlikeli demekki yağ deyip geçmemek lazım
Amin bu bir süreç hayırlısı ile geçiyor hiç endişelenmeyinAllah korusun çok şükür geçmiş benimde bir akrabam öyle yandı şimdi yüzünde hiç iz yok Allah beterinden korusun
Nasilsin suanbenim ilk günlerim olduğu için heralde etkilendim birde başka planlar yaparken uzun süre planlarımı ertelemek etkiledi beni Allah'ın takdiri tabiki inşallah benimde izlerim geçer çok teşekkür ederim.
Siz3 ulasmam lazim bu konuda bnmde alnimda iz var ihtiyacm var bndede ayni sekilde 4 dikis var gercekten az mi blli oluyoMerhaba, oncelikle yaranin iyilesmesi gerekiyor. Doktorun yarinin iyilesmesinin ardindan uygun kremi soyleyecektir(sadece receteyle satilan kremler var). Kiz kardesimde trafik kazasi gecirdi ve alni boydan boya yarikti. Kullandigi krem sonrasi leke cok az kaldi suan alnina baktiginda farketmiyoruz bile ince bi cizik gibi kaldi.. yaran iyilestikten sonra cok iyi bi gunes koruyucu kullanmani oneririm yazin bronzlasinca leke biraz daha belirgin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?