Çok çok geçmiş olsun tedavin bittikten sonra doktoruna danışarak kullabileceğin kremler var cidden çok iyi geliyo bu kremler.. o yüzden hiç üzme kendini[/QUOT.
Çok teşekkür ederim. Evet kremleri kullanıyorum inşallah iyi gelir
Geçer canım moralini yüksek tut canın sağ ya ona şükürler olsun... Benim arkadasmn yüzüne cam patlamıştı şimdi çenesinde iz var baya belirgin ama onu o kdr güzel gösteriyor ki iz :) ama senin kalıcı değilmiş ne güzel işte ! Şu an olayın şoku içindesin zamanla toparlarsnÇok teşekkür ederim. Uzun bir süreçten sonra geçer daha az iz kalır dedi ama 6 ay bu halim sürecekmiş 1 sene sonrada lazer uygularız dedi ama zaman böyle nasıl geçer bilmiyorum
Evet bilgilendirdi teşekkür ederim.çok geçmiş olsun. doktorun muhakkak bilgilendirmiştir iz bırakmayan kremler, bantlar vs konusunda...
Gerçekten mi Çok iyi inşallah benimkide öyle geçer. Ne kadar sürede geçti peki ve kullandığı kremin adını söyleyebilir misiniz ? Biraz içim rahatladı çok saolunMerhaba, oncelikle yaranin iyilesmesi gerekiyor. Doktorun yarinin iyilesmesinin ardindan uygun kremi soyleyecektir(sadece receteyle satilan kremler var). Kiz kardesimde trafik kazasi gecirdi ve alni boydan boya yarikti. Kullandigi krem sonrasi leke cok az kaldi suan alnina baktiginda farketmiyoruz bile ince bi cizik gibi kaldi.. yaran iyilestikten sonra cok iyi bi gunes koruyucu kullanmani oneririm yazin bronzlasinca leke biraz daha belirgin oluyor.
Merhaba arkadaşlar
Bundan 12 gün önce bir kaza geçirdim alnım ve göz kapağımda açılma oldu plastik cerrahide yapıştırdılar dün sargılarım açıldı ve gördüğümde kendimi dayanamıyorum. İçim acıyor sürekli olarak, daha genç bir kızım ve tedavi süreci 1 sene sürecekmiş ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aranızda yüzünde böyle bir sorunla karşılaşan varsa belki bana bir akıl verir diye düşündüm
Evet olayın etkisine yüzümü gördükten sonra girdim. Bu ameliyatımın izi kalıcakmış o yüzden iyileşip bir sonraki operasyonu geçirmem lazım izi kalmaması için.Geçer canım moralini yüksek tut canın sağ ya ona şükürler olsun... Benim arkadasmn yüzüne cam patlamıştı şimdi çenesinde iz var baya belirgin ama onu o kdr güzel gösteriyor ki iz :) ama senin kalıcı değilmiş ne güzel işte ! Şu an olayın şoku içindesin zamanla toparlarsn
Kalmayacaksa sorun yok kendini üzme. Geçer... canın sağ !Evet olayın etkisine yüzümü gördükten sonra girdim. Bu ameliyatımın izi kalıcakmış o yüzden iyileşip bir sonraki operasyonu geçirmem lazım izi kalmaması için.
Basın sağolsun canım. Ve geçmiş olsun.Bilen bilir zaten de sen yeni geldin sana da anlatayım canım.
Öncelikle geçmiş olsun.
Trafik kazası geçirdin anladığım kadarıyla. İşte sana bununla alakalı bir şeylerden bahsedeceğim. Öncelikle psikolojini yüksek tut. Ben yakın arkadaşımla trafik kazası geçirdim ve onu tam yanımda kaybettim. Tam yan koltuğumda. Sonra sonra hastanede kendimi toparladığım zaman sargılarım çözüldü. Yüzümün sağ kısmı cam ile kesilmişti. Kafa derimin hizasından boynumun oraya kadar cam kesmiş. Aynaya baktığımda sadece arkadaşımın da başına gelen bu yüz kesiği olsaydı da şu an yanımda olsaydı dedim. O kesik bana hiç zarar vermedi zaten iyi bir morale sahip değildim. Kardeşimin, arkadaşımın acısı hala içimde. 1,5 senede toparladı yüzüm. İçim ise hala boşluk. Estetik dikiş atıldı, gerçekten en güvenilir dikiş için rahat olsun. Beni annem kremlerdi, ben o kadar boşvermiştim. Yani bakımını ihmal etmediğin sürece hiç sıkıntı yok.
Tek izin bu olsun. Oksijenini çek içine. Bazı insanlar aynı kazalardan canı ile kurtuluyor.. Sayende yine andım Halide'mi. Mekanı cennet olsun..
Basın sağolsun canım. Ve geçmiş olsun.
Konu sahibi geçmiş olsun canım. İllaki geçer inşallah bir süre makyajla vs kapatırsın yasin da gencmis zamanla toparlar inşallah yüzün canim. Şükür daha kötüsü olmamış öyle düşün
Tabiki şükrediyorum beterin beteri var Allah korusun. Ama bir gün yüzünün başka bir hal alarak bölünmüş gibi olduğunu düşün inan ki çok acıyor insanın içi. Görüntüm bozuldu eyvah estetik yaptırayım değil durumum. Anladım sizin demek istediğinizi ama üzücü bir durum.Yanlis anlamazsan eger önce sagligin icin sükür etmen gerekmez mi? Elbette estetiksel acidan kaygi duyabilirsin ancak daha tazecik olay ve ben nedense yara izi gibi seyleri karakteristik buluyorum, hosuma bile gidiyor. Bunu böyle ah vah ederek asamazsiniz.
Oy kiyamam ya ne zor zamanlar gecirmissindir. Bunlar hep ibret aslında bizler için. Gencecik canlar yok oluyor ben gibilerse neleri takiyoruz işte. Tekrar gelmiş geçmiş olsun, mekanı cennet olsun arkadaşının da gerçekten çok üzüldümÇok teşekkür ediyorum canım benim.. Konu başlığını görünce içim bir ürperdi yine, aslında daha uzundu anlatmak istediklerim ama özetle cam kesikleri geçiyor da gidenler dönmüyor..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok zor bir durum atlatmışsınız haklısınız bende zaten şükrediyorum halime içim acıdı bir sürü planlarım varken birden kendimi evde böyle bulmam. Rabbim sabır versin sizeBilen bilir zaten de sen yeni geldin sana da anlatayım canım.
Öncelikle geçmiş olsun.
Trafik kazası geçirdin anladığım kadarıyla. İşte sana bununla alakalı bir şeylerden bahsedeceğim. Öncelikle psikolojini yüksek tut. Ben yakın arkadaşımla trafik kazası geçirdim ve onu tam yanımda kaybettim. Tam yan koltuğumda. Sonra sonra hastanede kendimi toparladığım zaman sargılarım çözüldü. Yüzümün sağ kısmı cam ile kesilmişti. Kafa derimin hizasından boynumun oraya kadar cam kesmiş. Aynaya baktığımda sadece arkadaşımın da başına gelen bu yüz kesiği olsaydı da şu an yanımda olsaydı dedim. O kesik bana hiç zarar vermedi zaten iyi bir morale sahip değildim. Kardeşimin, arkadaşımın acısı hala içimde. 1,5 senede toparladı yüzüm. İçim ise hala boşluk. Estetik dikiş atıldı, gerçekten en güvenilir dikiş için rahat olsun. Beni annem kremlerdi, ben o kadar boşvermiştim. Yani bakımını ihmal etmediğin sürece hiç sıkıntı yok.
Tek izin bu olsun. Oksijenini çek içine. Bazı insanlar aynı kazalardan canı ile kurtuluyor.. Sayende yine andım Halide'mi. Mekanı cennet olsun..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok zor bir durum atlatmışsınız haklısınız bende zaten şükrediyorum halime içim acıdı bir sürü planlarım varken birden kendimi evde böyle bulmam. Rabbim sabır versin size
Aminn kuzumCanım çok teşekkürler,
Benim kesiğimi görseydin keşke.
Doktor bile umutsuzdu sana o kadar diyim sen anla.
Kanamaları oldu, ben ağladıkça gözyaşım alerji yaptı süreç daha da zorlaştı. Ama geçti şükür.. Sen de umutsuz olma geçiyor. Sen elinden geleni ve doktorun dediklerini yap. Geçmiş olsun tekrar.
-
caytabagi canımsın, çok çok sağol.. Yaşasaydı 25 olacaktı.. Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın.
Aa nasıl yandı yağ ile ?Kız kardeşimin tüm yanakları yağ ile yandı. Şimdi sıfır iz. Ama ameliyat olmadan önceki gün yüzünde salam var gibiydi
Yağ yüzüne patladıAa nasıl yandı yağ ile ?
Çok geçmiş olsun bizim bildiğimiz ev yağı değil mi ? Eğer onlarsa çok tehlikeli demekki yağ deyip geçmemek lazımYağ yüzüne patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?