- 20 Mart 2013
- 10
- 0
-
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Canim cok sevindim adina. Ins.Bendede olumlu gelismeler olur bende haftada 6gün yapiyorum.Sen hangi hareketleri uyguladin??ben Lourdes cabuk un kitabini aldim. Onu uygulama yapiyorum.Evet düzenli yapmak gerek. Yukarıda yazdığım gibi haftanın 6 günü yapıyorum. Mutlaka kişisel farklılıklar olacaktır. Bende etkisi 2-3 ay sonra ortaya çıktı. Cerrahiden başka şansın yok denilen derdimden daha acısız, daha ucuza kurtulamazdım.
Merhaba size birsey sormak istiyorum ben 18 yadindayim ama gorseniz 30 dersiniz.benim yuz hatlarim cokuk ama cidden cokuk.dun ortodontiate gittim belki ceneyle ilgili bir problem vardir diye oda bir sey yom dedi.sizce bu yuz yogasi bende ise yarar mi.yuzum kilolu ama nedense kilolar hep alt yanaklarda kalmis.sanki hic kemik yok gibi böyle böyle gevsek duruyor.sanirim cok uzattim kusura bakmayin.anlatabildim mi bilmiyorum ama cevap verirseniz cik mutlu olurumEvet düzenli yapmak gerek. Yukarıda yazdığım gibi haftanın 6 günü yapıyorum. Mutlaka kişisel farklılıklar olacaktır. Bende etkisi 2-3 ay sonra ortaya çıktı. Cerrahiden başka şansın yok denilen derdimden daha acısız, daha ucuza kurtulamazdım.
Merhaba size birsey sormak istiyorum ben 18 yadindayim ama gorseniz 30 dersiniz.benim yuz hatlarim cokuk ama cidden cokuk.dun ortodontiate gittim belki ceneyle ilgili bir problem vardir diye oda bir sey yom dedi.sizce bu yuz yogasi bende ise yarar mi.yuzum kilolu ama nedense kilolar hep alt yanaklarda kalmis.sanki hic kemik yok gibi böyle böyle gevsek duruyor.sanirim cok uzattim kusura bakmayin.anlatabildim mi bilmiyorum ama cevap verirseniz cik mutlu olurum
Birsey daha sormak istiyorumYüz yogası bir tür egzersiz gibi. Kaslarınızı çalıştırıyor. Üstelik mimiklerle, çiğnemekle çalıştıramayacağınız kasları. Düzenli spor yapmanın, kola, bacağa, karın kaslarına yaptığı etkiyi yüz kaslarında gösteriyor. Kesinlikle işe yarar. Keşke sizin yaşınızdayken bu bilgiye sahip olsaydım. Düzenli yapmaya, nefes alıp vermeyle ilgili direktiflere uymaya dikkat edin. Gelişmelerdn bizi de haberdar edin olur mu?
Ayy cok tesekkur ederimYüz yogası bir tür egzersiz gibi. Kaslarınızı çalıştırıyor. Üstelik mimiklerle, çiğnemekle çalıştıramayacağınız kasları. Düzenli spor yapmanın, kola, bacağa, karın kaslarına yaptığı etkiyi yüz kaslarında gösteriyor. Kesinlikle işe yarar. Keşke sizin yaşınızdayken bu bilgiye sahip olsaydım. Düzenli yapmaya, nefes alıp vermeyle ilgili direktiflere uymaya dikkat edin. Gelişmelerdn bizi de haberdar edin olur mu?
Canim bende yüz yogasi yapiyorum. Yaklasik 4aydir. Bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Yavas yavas toparliyo yüzüm. Yapmaya devam ediyorum. Bence sende basla, kendi tecrübeni kendin edin. Bence ise yariyo. Biraz zaman harciyacaksin ama degecek insallahBirsey daha sormak istiyorum
Ayy cok tesekkur ederimama biraey daha sormak istiyorum ben ortodontiste gittimde doktor bana yuzunun bir tarafindaki kemik daha uzun yada bir dudaginin kaslari daha az geliamia zayif dedi aizce bunada etkisi var mi ki bu arada cevabiniz icin cok teekkur ederim
Ayy cok saolun.deniycem ne olabilirki en fazla cok tesekkur ederim insallah sizde cok yararını görürsmzCanim bende yüz yogasi yapiyorum. Yaklasik 4aydir. Bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Yavas yavas toparliyo yüzüm. Yapmaya devam ediyorum. Bence sende basla, kendi tecrübeni kendin edin. Bence ise yariyo. Biraz zaman harciyacaksin ama degecek insallah