• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz Yogası yapanlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tırstımmm!! ben yapıyorm 1buçuk 2haftadır yüzüm toparlandı sanki yanaklarım filan tombişdir benm biraz gerginleşti gibi geldi acaba farklı hareketlerden mi bahsediyoruz:26:

Arkadaşlar ben kitabını almıştım bir aralar :26: ama neler yazmışsınız öyle ,korkmamak elde değil .

yüz yoqa yapanlar resimleri paylaşabilir mi

göz alti icin yapan var mi?

gerçekten işe yarıyo hayatta bırakmam artık :) özellikle kaşıkla yapılan hareket çok faydalı dudak kenarlı ve yanak sarkması için

Bende bugün başladım yapmaya akşamları tv izlerken yapacam inş faydasını görürüz

Bende düşünüyorum yapmayı
Daha önce hiç yapmadım..
Kendime bir plan oluşturuyorum spor üzerine
Bakalım ne zaman başlayacağım :44:

bende yapmayı düşünenlerdenim youtube da bir çok video var, bir uzman, yogaya başlamadan önce yüzün dinlenmiş ve iyi nemlendirilmiş olması gerektiğini söylemişti.

Bende yapmayi düşünüyordum fakat bir yerde okudum yapıp bırakırsan eskisinden çok daha kötü oluyormuş arkadaslar.durum böyle olunca vazgeçtim ....

Yapan arkadaşım var 43 yaşında ama görseniz en fazla otuz dersiniz. Günlük bakımını da aksatmaz ne bulsa suratına sürer meyveleri kanuklarını :)

Arkadaslar bende yapiyorum yüz yogasi, hemde yaklasik 3aydir. Size önce hikayemi anlatayim. Bundan iki yil önce zayiflama karari aldim. Ama hicbirsey yemeyek.basardim tabi. Ama bunun sonucunda yüzümde cok Deforme oldu.yanaklarda cökme, göz altinda sislik falan. Ve 3ay önce Lourdes cabuk un kitabinla karsilastim. Ve ogün karar verdim yapmaya. Ogün bugün yapiyorum. Bilemiyorum bugüne kadar fazla bir fark oldumu... Esim yanak kenarlarinda gelisme var diyo ama ben göremiyorum bu farki fazla. Aranizda gercekten üstünde durup yapanlar varmi??? Yardimci oldumu?? Bende bu yaslanma belirtileri oldugu icin belkide ancak etki eder.Bu arada 32yasindayim.günde 3kezde yapiyorum.yardim ederseniz sevinirim

Yapan arkadaşım var 43 yaşında ama görseniz en fazla otuz dersiniz. Günlük bakımını da aksatmaz ne bulsa suratına sürer meyveleri kanuklarını :)
Canim arkadasin nezamandir yüz yogasi yapiyo?? Nekadar sürede etkili olmus?? Bende 2,5aydir yapiyorum. Bana yardimci olursan sevinirim.

Canim arkadasin nezamandir yüz yogasi yapiyo?? Nekadar sürede etkili olmus?? Bende 2,5aydir yapiyorum. Bana yardimci olursan sevinirim.

Uzun zamandır yapıyor canım detayına çok hakim değilim. Ama bunun yanında cildine sürekli doğal kendi yaptığı ürünleri kulalanıyor cildini tabıdığından ona göre kürler hazırlıyor.

Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Özellikle boynumla ilgili sorunlarım vardı. 10 yıl önce diyet yaptım ve 26 kilo verdim. Uzun bir süreye yaymama rağmen verdiğim 26 kilo etkisini boynumda gösterdi. 10 yıldır cerrahi hariç her pek çok yöntemi denedim. Tek şansın cerrahi diyorlardı. Yogayla öyle toparladı ki.. Dermoroller için gittiğim dermatolog bile kaça patladı sana boynun diye sordu. Evet tabii bir maliyeti var. 20 lira, sadece 20 lira : ))

Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Özellikle boynumla ilgili sorunlarım vardı. 10 yıl önce diyet yaptım ve 26 kilo verdim. Uzun bir süreye yaymama rağmen verdiğim 26 kilo etkisini boynumda gösterdi. 10 yıldır cerrahi hariç her pek çok yöntemi denedim. Tek şansın cerrahi diyorlardı. Yogayla öyle toparladı ki.. Dermoroller için gittiğim dermatolog bile kaça patladı sana boynun diye sordu. Evet tabii bir maliyeti var. 20 lira, sadece 20 lira : ))
nasıl yani hangi hareketleri yazabilirmisiniz,sizin adınıza sevindim

Burdanda anladigim kadar ne kadar düzenli ve uzun zaman uygularsan fayda görüyosun. Bende 3aydir yapiyorum. Ve devam edecemm. Canim bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Sende nezamandan sonra faydasini gördün?? Ins. Bendede tamamen düzelir. Senin yazin beni iyice tesfik etti

nasıl yani hangi hareketleri yazabilirmisiniz,sizin adınıza sevindim

Düzenli yaptığım hareketler
Sayfa 20 kaş kaldırma tekniği
Sayfa 24 gırtlak adalesi
Sayfa 30 Yüz ana adalesi
Sayfa 32 göz ana adalesi
Sayfa 38 kaşık kaldırma
Sayfa 42 ağız ana adalesi
Sayfa 46 alt yüz adeleleri
Sayfa 48 Göz adaleleri

Düzenli yaptığım hareketler bunlar. Bir kaç gün üst üste yapınca akılda kalıyor ve daha az zaman alıyor. Haftada bir gün önerildiği gibi yüzümü dinlendiriyorum. Eğer fırsatım olursa tüm hareketleri yaptığım zamanlar da oluyor.

Burdanda anladigim kadar ne kadar düzenli ve uzun zaman uygularsan fayda görüyosun. Bende 3aydir yapiyorum. Ve devam edecemm. Canim bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Sende nezamandan sonra faydasini gördün?? Ins. Bendede tamamen düzelir. Senin yazin beni iyice tesfik etti

Evet düzenli yapmak gerek. Yukarıda yazdığım gibi haftanın 6 günü yapıyorum. Mutlaka kişisel farklılıklar olacaktır. Bende etkisi 2-3 ay sonra ortaya çıktı. Cerrahiden başka şansın yok denilen derdimden daha acısız, daha ucuza kurtulamazdım.

Back