yüz yogası yapa yapa çene mi oynatamıyorum.esneyemiyorum
yüzde kas tuutlmalarına sebep olup yüz felci geçirebilirsiniz dikkat edin güzelleşeyim diye zarar vermeyin..
Arkadaşlar ben kitabını almıştım bir aralar :26: ama neler yazmışsınız öyle ,korkmamak elde değil .
Yüz yogası yapanlara veya yüz egzersizleri için güzel bir video :) ben yapıyorum..
æ*ªå¼ä¼šç¤¾ãƒ«ãƒŸãƒï¼šãƒ—ãƒæ•´å½¢ã€€ã‚*ュエル フェイスリフトエãƒãƒ«ã‚¸ãƒ§ãƒ³ã€€è£½å“紹介 - YouTube
Canim arkadasin nezamandir yüz yogasi yapiyo?? Nekadar sürede etkili olmus?? Bende 2,5aydir yapiyorum. Bana yardimci olursan sevinirim.Yapan arkadaşım var 43 yaşında ama görseniz en fazla otuz dersiniz. Günlük bakımını da aksatmaz ne bulsa suratına sürer meyveleri kanuklarını :)
Canim arkadasin nezamandir yüz yogasi yapiyo?? Nekadar sürede etkili olmus?? Bende 2,5aydir yapiyorum. Bana yardimci olursan sevinirim.
nasıl yani hangi hareketleri yazabilirmisiniz,sizin adınıza sevindimYaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Özellikle boynumla ilgili sorunlarım vardı. 10 yıl önce diyet yaptım ve 26 kilo verdim. Uzun bir süreye yaymama rağmen verdiğim 26 kilo etkisini boynumda gösterdi. 10 yıldır cerrahi hariç her pek çok yöntemi denedim. Tek şansın cerrahi diyorlardı. Yogayla öyle toparladı ki.. Dermoroller için gittiğim dermatolog bile kaça patladı sana boynun diye sordu. Evet tabii bir maliyeti var. 20 lira, sadece 20 lira : ))
Burdanda anladigim kadar ne kadar düzenli ve uzun zaman uygularsan fayda görüyosun. Bende 3aydir yapiyorum. Ve devam edecemm. Canim bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Sende nezamandan sonra faydasini gördün?? Ins. Bendede tamamen düzelir. Senin yazin beni iyice tesfik ettiYaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Özellikle boynumla ilgili sorunlarım vardı. 10 yıl önce diyet yaptım ve 26 kilo verdim. Uzun bir süreye yaymama rağmen verdiğim 26 kilo etkisini boynumda gösterdi. 10 yıldır cerrahi hariç her pek çok yöntemi denedim. Tek şansın cerrahi diyorlardı. Yogayla öyle toparladı ki.. Dermoroller için gittiğim dermatolog bile kaça patladı sana boynun diye sordu. Evet tabii bir maliyeti var. 20 lira, sadece 20 lira : ))
nasıl yani hangi hareketleri yazabilirmisiniz,sizin adınıza sevindim
Burdanda anladigim kadar ne kadar düzenli ve uzun zaman uygularsan fayda görüyosun. Bende 3aydir yapiyorum. Ve devam edecemm. Canim bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Sende nezamandan sonra faydasini gördün?? Ins. Bendede tamamen düzelir. Senin yazin beni iyice tesfik etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?