Yüz Yogası yapanlar buraya

• Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi
Bende başlamayı düşünüyorum sonucları takip edip paylaşırım sizinle

Ben 25 yaşımdayım, yüzümdeki asimetriden dolayı yüz yogasına başladım. 2 haftadan fazladır yapıyorum. Asimetri geçmedi malesef ama dudağımın yanındaki 2 çizgi yok oldu. Çenemin altında hafif bir topluluk vardı o inanılmaz azaldı. Ama asiöetri için ne yapacam bilmiyorum :KK43:

sonuç alan var mı

Ben bir hafta filan denedim ve gülüş çizgilerimde sanki daha belirginlikler gördüm bıraktım.Zaten takıntım gülüş çizgileri..Hatta o piskolojiyle soluğu bi klinkte aldım düzenli cilt bakımına falan başladım:)
Bende gülüş cizgilerimden rahatsizim doktor dolgu dedi ama istemiyorum dolgu siz nasıl bie cilt bakımı yaptiriyorsunuz faydasını gördünüz mü

Bende gülüş cizgilerimden rahatsizim doktor dolgu dedi ama istemiyorum dolgu siz nasıl bie cilt bakımı yaptiriyorsunuz faydasını gördünüz mü
birazda hareketlere bağlı sanırım eğzersizler

Merhabalar bende bir süre önce Canay Serim Sarıcaoğlu ile online yüz yogası yapmaya başladım yaşım genç fakat bu yaşlarda kırışıklıkların oluşmasını engellemek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben de yogadayoga Zeynep hanimin gıdı videolarına başladım. Daha önce yapan sonuç alan var mı acaba

Ben de yogadayoga Zeynep hanimin gıdı videolarına başladım. Daha önce yapan sonuç alan var mı acaba
Selam ben başka birinin yoga videolarıyla yoga yapıyorum yüzüme gıdı için değil ama düzenli yaptım işe yarıyor

Ben de 1 senedir yapıyorum ama fark var mı bilmiyorum

İsmini bilmesem de bunun için özel masaj teknikleri var. Ayrıca ben yüz masajı icin bir aparat aldım , buzdolabında sogutup uyguluyorum oldukça iyi geliyor kızlar.

Ben 25 yaşımdayım, yüzümdeki asimetriden dolayı yüz yogasına başladım. 2 haftadan fazladır yapıyorum. Asimetri geçmedi malesef ama dudağımın yanındaki 2 çizgi yok oldu. Çenemin altında hafif bir topluluk vardı o inanılmaz azaldı. Ama asiöetri için ne yapacam bilmiyorum :KK43:
Merhaba hangi hareketleri yapmistiniz acaba

X