- 25 Nisan 2018
- 114
- 34
- 52
-
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Bende gülüş cizgilerimden rahatsizim doktor dolgu dedi ama istemiyorum dolgu siz nasıl bie cilt bakımı yaptiriyorsunuz faydasını gördünüz müBen bir hafta filan denedim ve gülüş çizgilerimde sanki daha belirginlikler gördüm bıraktım.Zaten takıntım gülüş çizgileri..Hatta o piskolojiyle soluğu bi klinkte aldım düzenli cilt bakımına falan başladım:)
birazda hareketlere bağlı sanırım eğzersizlerBende gülüş cizgilerimden rahatsizim doktor dolgu dedi ama istemiyorum dolgu siz nasıl bie cilt bakımı yaptiriyorsunuz faydasını gördünüz mü
Selam ben başka birinin yoga videolarıyla yoga yapıyorum yüzüme gıdı için değil ama düzenli yaptım işe yarıyorBen de yogadayoga Zeynep hanimin gıdı videolarına başladım. Daha önce yapan sonuç alan var mı acaba
Merhaba hangi hareketleri yapmistiniz acabaBen 25 yaşımdayım, yüzümdeki asimetriden dolayı yüz yogasına başladım. 2 haftadan fazladır yapıyorum. Asimetri geçmedi malesef ama dudağımın yanındaki 2 çizgi yok oldu. Çenemin altında hafif bir topluluk vardı o inanılmaz azaldı. Ama asiöetri için ne yapacam bilmiyorum