Yüz Yogası yapanlar buraya

• Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi
Ca
Evet düzenli yapmak gerek. Yukarıda yazdığım gibi haftanın 6 günü yapıyorum. Mutlaka kişisel farklılıklar olacaktır. Bende etkisi 2-3 ay sonra ortaya çıktı. Cerrahiden başka şansın yok denilen derdimden daha acısız, daha ucuza kurtulamazdım.
Canim cok sevindim adina. Ins.Bendede olumlu gelismeler olur bende haftada 6gün yapiyorum.Sen hangi hareketleri uyguladin??ben Lourdes cabuk un kitabini aldim. Onu uygulama yapiyorum.

Evet düzenli yapmak gerek. Yukarıda yazdığım gibi haftanın 6 günü yapıyorum. Mutlaka kişisel farklılıklar olacaktır. Bende etkisi 2-3 ay sonra ortaya çıktı. Cerrahiden başka şansın yok denilen derdimden daha acısız, daha ucuza kurtulamazdım.
Merhaba size birsey sormak istiyorum ben 18 yadindayim ama gorseniz 30 dersiniz.benim yuz hatlarim cokuk ama cidden cokuk.dun ortodontiate gittim belki ceneyle ilgili bir problem vardir diye oda bir sey yom dedi.sizce bu yuz yogasi bende ise yarar mi.yuzum kilolu ama nedense kilolar hep alt yanaklarda kalmis.sanki hic kemik yok gibi böyle böyle gevsek duruyor.sanirim cok uzattim kusura bakmayin.anlatabildim mi bilmiyorum ama cevap verirseniz cik mutlu olurum:cry:

Merhaba size birsey sormak istiyorum ben 18 yadindayim ama gorseniz 30 dersiniz.benim yuz hatlarim cokuk ama cidden cokuk.dun ortodontiate gittim belki ceneyle ilgili bir problem vardir diye oda bir sey yom dedi.sizce bu yuz yogasi bende ise yarar mi.yuzum kilolu ama nedense kilolar hep alt yanaklarda kalmis.sanki hic kemik yok gibi böyle böyle gevsek duruyor.sanirim cok uzattim kusura bakmayin.anlatabildim mi bilmiyorum ama cevap verirseniz cik mutlu olurum:cry:

Yüz yogası bir tür egzersiz gibi. Kaslarınızı çalıştırıyor. Üstelik mimiklerle, çiğnemekle çalıştıramayacağınız kasları. Düzenli spor yapmanın, kola, bacağa, karın kaslarına yaptığı etkiyi yüz kaslarında gösteriyor. Kesinlikle işe yarar. Keşke sizin yaşınızdayken bu bilgiye sahip olsaydım. Düzenli yapmaya, nefes alıp vermeyle ilgili direktiflere uymaya dikkat edin. Gelişmelerdn bizi de haberdar edin olur mu?

Yüz yogası bir tür egzersiz gibi. Kaslarınızı çalıştırıyor. Üstelik mimiklerle, çiğnemekle çalıştıramayacağınız kasları. Düzenli spor yapmanın, kola, bacağa, karın kaslarına yaptığı etkiyi yüz kaslarında gösteriyor. Kesinlikle işe yarar. Keşke sizin yaşınızdayken bu bilgiye sahip olsaydım. Düzenli yapmaya, nefes alıp vermeyle ilgili direktiflere uymaya dikkat edin. Gelişmelerdn bizi de haberdar edin olur mu?
Birsey daha sormak istiyorum
Ayy cok tesekkur ederim :21:ama biraey daha sormak istiyorum ben ortodontiste gittimde doktor bana yuzunun bir tarafindaki kemik daha uzun yada bir dudaginin kaslari daha az geliamia zayif dedi aizce bunada etkisi var mi ki bu arada cevabiniz icin cok teekkur ederim:KK68:

Birsey daha sormak istiyorum

Ayy cok tesekkur ederim :21:ama biraey daha sormak istiyorum ben ortodontiste gittimde doktor bana yuzunun bir tarafindaki kemik daha uzun yada bir dudaginin kaslari daha az geliamia zayif dedi aizce bunada etkisi var mi ki bu arada cevabiniz icin cok teekkur ederim:KK68:
Canim bende yüz yogasi yapiyorum. Yaklasik 4aydir. Bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Yavas yavas toparliyo yüzüm. Yapmaya devam ediyorum. Bence sende basla, kendi tecrübeni kendin edin. Bence ise yariyo. Biraz zaman harciyacaksin ama degecek insallah

Canim bende yüz yogasi yapiyorum. Yaklasik 4aydir. Bende düzensiz kilo verdigim icin yüz sarkmasi oldu. Yavas yavas toparliyo yüzüm. Yapmaya devam ediyorum. Bence sende basla, kendi tecrübeni kendin edin. Bence ise yariyo. Biraz zaman harciyacaksin ama degecek insallah
Ayy cok saolun.deniycem ne olabilirki en fazla cok tesekkur ederim insallah sizde cok yararını görürsmz:KK56:

Ben de gıdık ve alt yanak sarkmasına kafayı taktım. Güzel videolar var ama sürekli yapılır mı bunlar? Bi denemek istiyorum.

hangi hareketleri yapıyorsunuz kızlar. Belli bi video ya da fotoğraf var mı?

Evet buldum.bendeki sorunu buldum.kızlar bende düz kafa sendromu var.galiba bebekken tek yönde yatmısm ve tortikolis denilen seylede yüzüm bir tarafı daha geride gibi.sizce yüz yogası yapsam ayrımı ne kadar ortadan kaldıra bilirim.bilen varsa lütfen yazsın

elmacık kemiklerimi belirgenleştirmek için yapmaya başlıcam ben de inşallah faydasını görürüm.

Sürekli yüz yogasi yapip fark gören oldu mu uzun vadede?

Evet ben de çok merak ediyorum.yanakları, ağız burun arası çizgileri toparlayan yok mu hanımlar? Yapıp fark gören bize de anlatırsa ne kadar iyi olur. Sevgiler herkese.

Yukarida yazmislar okudum bir yil yapan cok faydasini gormus

Bende tvde gormustum ama seneler oncesinde burda konusu acilmis.denicem inaniyorum bakalim nasil olcak.bide aleovera bitkim var evde onuda surcem yuzumde bi kirisiklik yok ama gencken yapmak lazim

yanak sarkmasi icin hangi hareketleri tavsiye edersiniz? yasim 36, haffif baslangici var sanki :KK64:

Ben 1 yıldır düzenli olarak yapıyorum..Ne yazık ki hiç fayda görmedim..Gıdı ve alt yanak sarkması vardı biraz, onlar için yapmaya başlamıştım ama değişen bişey yok..Hala yapıyorum ama artık yapmaktan da sıkıldım fayda görmediğim için..Sanırım bırakıcam..Boşuna vakit harcamışım, ilk zamanlar günde 3 kere yaptım, kitapta yazan her şeyi harfiyen uyguladım ama sonuç sıfır..Ayrıca dudak dolgunlaştırmak için de yapıyordum ama onda da her şey aynı..

ay kızlar şöyle konuları aktif tutalım , yapıp faydasını görenler yorum yapsınlar, üstte hiç bir faydasını görmedigini söylemiş bir üye, baska böyle bosuna zaman kaybı diye düsünen var mı sonuc alamayan? bosu bosuna agız burun yamultmayalım olmuyorsa:110:

Ben bir hafta filan denedim ve gülüş çizgilerimde sanki daha belirginlikler gördüm bıraktım.Zaten takıntım gülüş çizgileri..Hatta o piskolojiyle soluğu bi klinkte aldım düzenli cilt bakımına falan başladım:)

bende boyun ıcın yaptım bır kaç gun ama kasları germekten boynumda sıkışma var sanırım szorladım kafam sersem gıbı ,
çok zorlamadan yapıyorum

Arkadaslar faydasini goren oldu mu ?
Daha cok kirisir mi :/ baslamak istiyorum cesaret edemiyorum.

X