Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesinlikle, keşke ben senin yaşındayken olsaydı o zamanalardan başalrdım. lütfen şimdiden cildin için nemlendirici kullan, göz çevrene iyi bak. ileride çok büyük faydasını göreceksin...
bende 30 yaşındayım yüz yogası kitabı çıktığında aldım güya başlayacağım ama bir türlü başlayamadım nefes tekniklerini tam anlayamadım... ama bence çok güzel birşey...
ben beli bir zaman ayiramasamda gun icinde krem surerken olsun yada yatagima yatdigimda ne zaman aklima geliyorsa yuzumu abuk subuk sekilere sokuyorum delikafadulden faydasinida goruyorum hic yokdan iyidir bence kaydirigubbakcemile2
ben kalem hareketını yaptım ıkı uc kerede bıle dudaklarımdakı kamasmayı ve dolgunlugu farkettım super :) dıgerlerını de ogrenıcem benım korkum boyun kırısıgı 33 yasıma gırıcem ve ıkı tane kırısık oldu bu sene boynumda ( var mı acaba caresı barı baska olmasını onlesekk
bugün aldım..... bugünden itibaren deneyeceğim...... yani aptal saptal kremlere o kadar para veriyoruz cildimizi gersin düzgün yapsın diye... oysa yüzdeki kaslar ı da bilinçli çalıştırırsak tıpkı vucuttaki gibi o da toparlar yüzü.. sarkmış bir karın nasıl ki toparlanıyorsa kas yaparak... yüzde toparlanır.. inanıyorumm sizle sonuçları paylaşırım..........