Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlık gayet açık ... Yüz güzelliği mi ? Fizik güzelliği mi? Millet 1.80 lik boyundan başlamış, yok slav ırkına benziyormuş, yok topuklu da giyiyormuş , gayet güzelmiş... Boyunuz kaç, kendinizi güzel bulur musunuz diye ? topikler mevcut oraya yazsaydınız keşke.. Bi girip okuyum dedim, başlık almış başını gitmiş...
Bence fizik boy uzunluğu demek değildir sadece... Öyle olsaydı Madonna, Salma Hayek, Shakira, Natalie Portman,Avril Lavigne gibi 1.60 lık bayan kızlarımızın fiziğinin bu kadar beğenilmemesi gerekirdi... Fizik çok önemli, ama bu orantılı vücut hatlarından geçer. Göğüs, bel, kalça...
Yüz güzelliği aslında en önemlisi belki de ama günümüzde makyaj teknolojileri o kadar ilerledi ki, saçın mı az , takma saç takıyosun, göz rengini değiştirmek için renkli lensler var en doğal duranından, kirpiğin mi az takma kirpik, kaşın mı kötü dövme kaş, makyaj ürünleri zaten aldı başını gidiyor... Hiçbir zaman doğal bir güzelin yüzünün , gözünün yerini tutmaz bence ama en azından çaresi çok.. O yüzden fizik önde gibi ama bence en ama en önemlisi mütevaziliktir, bayılıyorum hem güzel hem mütevazi kişilere...
pespembeye katılıyorum..
su slav ırkınıda amma abarttınız neden cogu kadın Turk olmakla mutlu degil acaba hep bi biliyomusun beni turist sandılaaar modu
neyse... ben guzele guzel demem guzel benim olmayınca
boyu posu kası gozu onun olsun erkegin de bayanın da :76:
boy boy boy diyorum takıntılıyım ben ya 168 boyum ama çok kısa görüyorum kendimi
diğerleri zaten estetikle makyajla zayıflamakla çözülür benim için en önemlisi uzunluk
boy boy boy diyorum takıntılıyım ben ya 168 boyum ama çok kısa görüyorum kendimi
diğerleri zaten estetikle makyajla zayıflamakla çözülür benim için en önemlisi uzunluk