Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

aslında her ikisi de olunca güzel dimi:) teşekkürler canm.. inşallah hallederiz sorunlarımızı:KK34:

fizik daha önemli herhalde,yüz mü yoksa...ayyy bilemiyorum:KK53:

bence yüzgüzelliği daha önemlı ayrıca her zayıf olanın vicudu orantılı olmuyor ve ayrıca çok zayıflarıda sevmem bana göre bayan biraz dolgun olmalı bence ıdeal olan 38 - 40 bedendır daha üstüne çıktımı vea daha altına ındımmi bu vicut guzellıgınden cıkar ya şişman olursun yada cok zayıf herseyın ortası bence en guzelı yuz guzelliğine gelıncede ılle hokka gıbı burnun dolgun dudakların yay gıbı kaşların olmak zorundada değil herkezın güzellik anlayısı değişiktir ben mesela hokka gıbı burunu sevmem estetıkten bahsedıyrum yay gıbı kaşda sevmem örn egın beren saat burnu hokka gıbı değil kaşlarıda yay gıbı değil doğal dudaklarıda dolgun değil ayrıca boyuda yok fiziğide yok ama bence guzel bir kız ve bir cok ınsana görede guzel mesela aslı tandogan bana göre 10 numara bir kız fızıgıde ıyı suratıda güzel amaboyu yok dedğim gi bi kimsede cıkıp ben kusursuz güzelım dıyemez herkezın mutlaka ufak tefekte olsa kusuru vardır ama bu onun çirkin ıoldugu anlamına gelmez hatta bazen bagzıları kusurlarıyla cok daha guzel olabılıyorlar

ne şişmanlar biliyorum yüzleri çok güzel bakbak doymazsın.ne manken fizikliler biliyorum dillendirmek istemiyorum ama pek güzel olmuyorlar bakımsızlıktan belkide ama kimse fiziği için yan dönüp bakmaz bile

ne şişmanlar biliyorum yüzleri çok güzel bakbak doymazsın.ne manken fizikliler biliyorum dillendirmek istemiyorum ama pek güzel olmuyorlar bakımsızlıktan belkide ama kimse fiziği için yan dönüp bakmaz bile

yoo ben bakıyorum :KK1:
yüzden önce direk fiziğe bakarım hemde fiziği güzel olan kadının yüzü güzel olmasa bile alımlıdır.bir seksapalitesi bir çekiciliği vardır.yüzü güzel fiziği kötü kadın şirin gözükür göze sadece benim görüşüm öyle...

yoo ben bakıyorum :KK1:
yüzden önce direk fiziğe bakarım hemde fiziği güzel olan kadının yüzü güzel olmasa bile alımlıdır.bir seksapalitesi bir çekiciliği vardır.yüzü güzel fiziği kötü kadın şirin gözükür göze sadece benim görüşüm öyle...

bende yüz güzelliği olmazsa fiziğin o kadar etkili olmadığı görüşündeyim..kilo azmedilip istenince verilir sonuçta

bende yüz güzelliği olmazsa fiziğin o kadar etkili olmadığı görüşündeyim..kilo azmedilip istenince verilir sonuçta

ben kilodan bahsetmiyorum ki kilolu olupta fizik yapısı güzel olan kadınlarda var zayıf olupta fiziği kötü olanlarda...
çünkü ne kadar spor yapsa diyet yapsa ideal kilosunda olsa doğustan güzel bacaklara,göüslere,kalçalara ve bele sahip olmak herkese nasip olmaz...

fizik tabiki yüzü bir şekilde makyajla falan düzeltirsinde ,fizik kötü olursa kilodan başka düzeltilemeyecek şeylerde var..yani sorun sadece kilo olsa iyi..fiziği düzeltmek daha zor.

Eskiden belki yüz güzelliğiydi ama şu 5-10 senedir fizik daha ön plana cıkıyo
Sokakta erkeklerinde ilk dikkatlerini ceken sey fizik oluyo yüzüne bakmayı sonraya bırakıyolar
:KK51:
Güzellik yarısmasından 1. cıkan kızları bile beğenmiyorum :KK30::63:

bence iç güzelliği önemli herseyden önce ilk bakışta sana çirkin gelen bi insan daha sonra onu konusmalarıyla hal hareketiyle beğenirsin çünkü iç güzelliği fizikmiş yüz güzelliğiymiş hepisni örter bana göre

öncelikle fizik ama yüz güzelliğide önemli........

Bencede fizik !! Ama inanın erkekler yüzünü sevmeyen kızların fiziğinede bakmıyolar.. Yani erkeklerin ilk baktığı yer fizikya sonra bakıyolar yüzlerine bida o tarafa kafalarını bile çevirmiyolar :) Yüzde önemli yani fizik tek başına pek bi işe yaramaz die düşünüyorum..

ya şimdi kız at gıbı fızıgı var dıyelım yuzu çırkın o da olmaz ,ya da tıknaz bı boy kılolu vucut ama yuzu cok guzel ona hele hıc bakılmıyo ,yanı fızık daha bı onde galıba

ben kilodan bahsetmiyorum ki kilolu olupta fizik yapısı güzel olan kadınlarda var zayıf olupta fiziği kötü olanlarda...
çünkü ne kadar spor yapsa diyet yapsa ideal kilosunda olsa doğustan güzel bacaklara,göüslere,kalçalara ve bele sahip olmak herkese nasip olmaz...

%100 doru cwp bu bence..şişmanlık zayıflık değil konu.güzel vücut ayrı bişi.güzel bi vücudun warsa daha dikkat çekici we alımlısın demektir.

bence en önemli çok uzun olmayan ama orantılı bir fizik ve güzel bir yüz, galiba kendimi tarif ettim:KK1:

X