yüz botoxu

sevgisevda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
9
0
57
botox yaptırmak isteyenler Karşıyaka da dr.öner Özsoyeri var newlife ta kendileri yaptığı dolgu ve botox tan çok memnunum bunu sizle paylaşmak istedim bir çok ünlüyüde orda gördüm botox yaptırıyorlardı.

Önerdiğiniz Doktor bir genç kızın ölümüne neden oldu ve haberlerde ruhsatsız çalıştıkları söyleniyor ne kadar yanlış şu yaptığınız canını seven gitmesin Dr oner ozsoyeri denen adama

Aynen bende onu dicektim doktor olduğu bile meçhul. Bu kadar iyi ama reklam yaptırıyorsa böyle düşünmek lazım zaten

Haberlere çıktı bu adam ruhsatsız çalışıyorlarmış hangi ünlü gider bu adama allah aşkına neden yalan söylüyorsunuz insanları kandırmaya ne hakkınız var bir genç kadının ölümüneneden oldu başka insanlar ölmesin

Dr oner ozsoyeri haberlere çıktı bir genç kızın ölümüne neden oldu haberlerde ruhsatsız çalıştığı söyleniyor ünlülerin bu adama gittiği filan yok yalan söyleme insanları kandirma

9 mesaj yazmışsın. Mesajlarının hepsi adı geçen doktoru övmek için yazılmış. Reklam yaptığın belli !! Burada hiç kimse bu reklam kokan hallere kanacak kadar aptal değil. Bioalcamid dolgu deniliyor. O dolgu dünyadan kalkalı yıllar oldu. Öyle bir dolgu dünyada yok. Adi geçen dolgu BİOALCAMİD TAKLİDİ bir dolgu. Çünkü o firma yıllar önce kapatıldı. Bunu Instagram da sorduğumda Instagram dan aylar önce engelledi doktorunuz. İnsanların sağlığı ile oynamayın !!!!

Bu doktor benimde dudağıma 6 sene önce dolgu yaptı yamuk yumuk dudağım kistler var geçmiyor hiçbir şekilde, birkaç doktorlagörüştüm kalıcı dolgu olduğu ve dolgu maddesini bilemedikşeri için işlemde yapamıyorlar nasıl kurtulucam bu dolgudan bilmiyorum, konuşunca gülünce çok çok belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…