- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Ben.olsam cantasinda alirim sonucta ev benim.anahtar benim
Allah sabır versin kabus gibi bir hayat. Boşandıktan sonraki hayatın bundan daha kötü olur mu sence?
Birşey soracagm ama yanlis anlamayin, siddet durumu oluyor mu esiniz tarafindan ?
Herşey eşlerde bitiyor karı-koca iki ailede karıştırmıycakkk kocan kendi karar almıyorsa nediyim artık azbuçuk benimkindede varda
Saygım sonsuz ailenede ama biz aile nezama olcazde Kvye de bizde aileyiz özelimiz var saygısızlık etmek istemem ama ne olcak böleKv baskın olmaya çalışıyor bende susuyorsam sırf kalp kirmim diyw ne zaman gelse burası niye böyle bu neden burda sıkıldım gerçekten bunaldim çekemiyorum
Asıl sorun eşinizle bunu gerçekten anlayın eşiniz müsade etmese kv ağzını bile açamaz
Aynen öle bende oyuzden saygısızlık etmediğim halde yapıyor bana eşim savunuyor artık kendide suçlu ama o demese zaten böle de gitmez yuva bir yerde bıktırır artıkEmpati yapmasını söylüyorum haklisin annemin yaptığı terbiyesizlik diyor ama usulü erkanınca uyarmıyor.Devreye girmiyor ben konuşsam gelin oluyorum.
Eşinizden çok çekindiğinizi anladım yazınızdan,bunun da arka planında önceden gördüğünüz şiddet var.Eltim yüzünden olmuştu. Daha 1 yıllık evliydim pişmanım o zaman boşanacaktım.Eltimin paranoyaları yüzünden eşimden şiddet gordum.
Şiddet de görmüşsünüz. Aslinda size bosanin diyeceğim de, ama çocuğu bahane edip.bunu yapmayacağınıza göre : ağzınızı açın, kalp kırın, sınırlarınızı çizin. Esiniz sizi korumuyorsa bu iş size düşüyor. Ve lütfen bana "kalp kırmak istemiyorum" demeyin. Elalem yüzünden şiddet görmüşsünüz. Bunun ötesi var mi. Ve şiddet gördüğünüz adamdan. Neden cocuk?
Önce bir sakin ol. Toparlan. Saglikliyiz de. Kv anahtari al. Bir yolunu bul ve al. En basta yapilan bir yanlis bu. Iyi ol ama sinirini ciz. Saglikli iliski kur. Esini degistirmeye calisma. Her gün yürüyüse cik parka git. Herkes kendi cocuguna bakar. Kv bakmak icin eltine söz verdiyse kendisi baksin. Aldirma. Düzenini kur.
Pişmanım çocuğumu dünyaya getirdiğim için değil sırf şiddet gördüğümde boşanmadigim için...Eşimi o çok değer verdiği annesi ile başbaşa birakmadigum için ben de anneyim benimde mi gelinime böyle yapmam lazım anlatamam aile apartmani oldugu icin herseyi gözönünde yaşıyoruz az sesimiz çıksa kv kapıya geliyor hayir ben kocamla tartisadabilirim burası benim evim mahremim
Madem kv eve habersiz giriyor afedersin ama çıplak ol utandır sanki banyodan çıkıyormuş gibi
2. seçenekte sende işe gir kurtulursun
Aynen de öyle söylemelisin. Her kafasina estiginde öyle giremez. Yatak. Odayada gelsin öyleyse tövbe estağfurullah
Geçen yatak odama kadar girdi zaten.
Oğlunun gelinin yatak odasında gizli gizli neler yaptığını ne kadar merak ettiyse artıkGeçen yatak odama kadar girdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?