• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvamı Yikacak Kv'm

Kv baskın olmaya çalışıyor bende susuyorsam sırf kalp kirmim diyw ne zaman gelse burası niye böyle bu neden burda sıkıldım gerçekten bunaldim çekemiyorum
Kırılıversin kayınvalideniz de eşiniz de onlarınki kalp de sizinki ne Allah askina kalp kırılmasından kimse ölmez. Kimseyi kendinizden ve evladınızdan daha önemli görmeyin bi gün dönüp baktiginizda onlar icin harcadıgınız bir dakikaya bile pisman olursunuz

Bence siz kalp kırılmasından değil de eşiniz ve kayınvalidenizden çekiniyorsunuz. Kimse bu kadar olay sonrasında kalp kırmaktan korkmaz.

Eşinizin “gebersen de gitmeyeceğiz” demesi, bir anahtar meselesini dahi çözememesi, elti yüzünden şiddet uygulaması gibi durumlara bakarak eşinizin bu olayları çözme ihtimalinin sıfır olduğunu düşünüyorum.

Bu yüzden, hala bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız kendinizi siz koruyacaksınız. Kavga ve küslükten çekinmeyin. Net olun. İstemediğiniz şeyleri doğrudan kayınvalideye söyleyin. Hatta ortamda kayınpeder de olsun. Yerinizde olsam asla eltiye hediye almazdım.

Yani işlerin bu boyuta gelmesi sizin de hatanız.

Sizi üzüp,incitmek istemiyorum ama lafı dolandırmadan yazacağım ki belki bir etkisi olur.

Ben ortada bir yuva da göremedim,
sevilmeye layık bir koca da.
Yuvanızı yıkan kv değil,
eşinizin pasifliği ve size değer vermeyişi,
önce bunu iyi anlamak lazım.

Siz de en az eşiniz kadar hatalısınız.
'Kalp kırmak istemiyorum' sadece
savunma mekanizması.
Kv ile başedemediğiniz için buna sığınıp, kendinize,mazeret üretiyorsunuz.

Sorunlarınızı ve kaynağını doğru tespit edemezseniz çözüm üretemezsiniz.
Siz kendinize değer vermez ve sürekli alttan alırsanız,değer görmezsiniz.
Kişiye etrafındaki insanların nasıl davranacağını,
o kişinin kendisi belirler,
bunu unutmayın lütfen.

Yapacak birşey yok. Eşin arkanda değilken burada söylenenlerin hepsi havada kalıyor. Aile apartmanı ve muhtemelen eşinin ailesine ait ev, öyle benim evim, benim anahtarım diyip çekip alamazsın. Ya da alayim vermeyeyim yaparsan eşinin kulağına gider. Kimin evine kimi sokmuyorsun diyebilirler.

Eşin elti yüzünden dayak atan bir insanmiş. Kapı arkasında anahtar bırakmak, kvden anahtar alıp vermemek gibi hareketlerine musade edecegini hiç sanmıyorum ne kadar saf ayağına yarardan yat.
Ya çekeceksin ya çekeceksin.

sanada öneri verıyoarlar eşim öyle dedi müsade etmedi kızıyor eşim böyle mıy mıy az deli ol sende.az bi delir..eşin değer vermıyor sana bellıkı.maddi sıkıntıdan dolayı mı gıtmek ıstemıyor.kıra derdi vs yok dıye mi

Kızlar selamlar, değerli fikirlerinize ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim 8 aylik bir oğlum var.Evlenmeden önce kv analiz ettiğim kadariyla herşeye karışacak bir hal tavır içindeydi.Esime ayni apartmanda yasayacağiz annem karışmaz değil mi diye defalarca sordum hayir evimize kimse karisamaz dedi.Evlendik evlendiğim günden beri karışmadığı yorum yapmadığı birşey kalmadı.Oyle ki ben ben değil ben görünümlü başka biri oldum.Kendimden ödün vermekten, susmaktan ve hep alttan alan olmaktan yoruldum. Bugün kv işi vardı eltimin oglu icin okuldan gelince sana gelsin x dedi.(ELTIMIN OĞLUYLA SÜREKLİ ILGILENIYORUM.ELTIM ÇALIŞIYOR KV BAKIYOR ISI OLUNCA BANA BIRAKIYOR.) Ben de dedimki anne dışarıya çıkacaktık oğlumla vs. Tamam dedim.Sonra kv giderken bana uğradı X le kayinbaban ilgilenecek sen gidersin istediğin yere tavırlı Yüzüme bakmaz bir halde..Yap yap yap yapma trip.Ben dadi degilim 1. 2 benim küçük çocuğum var. Bugün eltimin doğum günüydü kv sabahtan bir hatırlattı.Bikere ben onun doğum günü olduğunu biliyorum ama kutlamak istemiyordum çünkü kv ve o hatırlayıp benimkini kutlamadı diyeceksiniz çokmu önemli değil takmadım ama kv kutlamami bekledi çünkü o biricik gelini.Onun piskolojisi bozulur üzülür.. Sonra hicbir etki altında kalmadan dedimki ınsanlık bende kalsın.Hediye aldim kutladım.Biz aile apartmanında oturuyoruz.Markete gitmiştik bebeğim babaannesinde idi.Kv eşimin telfonunu aradı ben baktım aloo alooo alooo ses yok baba de baba de diye bebeğime söyleniyor.Kapandi saniyesinde aradim telefona bakmadı. Bende kızdım benimle konuşmak istemediğinden trip yapıyor eminim. Benmde moralim bozuldu eşimle tartışmaya başladık dedim oturacaktık ayrı apartmanda haftada 1 gelecektik kıymetimiz olacaktı taşınalım buradan dedim Eşim de geberiyorum desen gitmem dedi.Esomle karikoca ilişkimizde yok.Cocugum olmasa şimdi boşanırdım kocamı seviyorum ama kocam beni hiç savunmuyor kalp mi kırayım diyor beni hicc savunmuyor hiçç ne yapacagimi bilmiyorum.Ozel hayatımız 0. Kv anahtarı takip kafasına gore giriyor evime eşime diyorum uyar girmesin eşim diyor ne diim diyor.Kizkar kendimi çok kötü hissediyorum şu hayatta destek olan kimsem yok.Cekip gitsem yavrum babasız kalacak kalsam ben mutsuzum taşınma ihtimalimiz yok.Gecen uyuyorum gözümü açtım kv karşımda evimegirmiş korkudan çığlık attım...Çok kotuyum çok ağladım eşim çok pasif biri ailesinden çok korkuyor.Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum ama evladıma kıyamıyorum.Kv herseyimze karışıyor eşim susuyor.Eltime hiç böyle davranmıyor Çok kotuyum bana akıl verin dayanamıyorum boşanıp gitsem ailemde sahip çıkmaz çocuğuma bakarim eşime karşı ciddi tavır almayı düşünüyorum aylardır sevişmiyoruz zaten.
Konu çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Sen ve eşin istemedikten sonra yuvayı kimse yıkamaz bide iyi tarafından bakmak bazı olaylara ya kayınvalide değilde sorun 3.bi kadın olsaydı ne olacaktı sabredin dua edin şirin görüneyim diyin tatlı dilli olup uysal görünün Rabbim de yardım eder inşallah düzelir ne yuvalar var alkol ile aldatmayla mücadele eden boşverin tek sorun kv olsun ve canım haklısın de geç dışarda yamyam gibi erkek avcısı kadınlar var sabır kardeşim sabır sabrın sonu selamettir

Herşey kocanda bittiyor mantığı çok saçma
Adam belliki ham, olgunlaşmamış. Ondan annesine karşı çıkmasını beklemek çok komik. Ya kendiniz duruma el atacaksınız, ya sussup devam edeceksiniz yada gideceksiniz.
Başka alternatif yok.
Eşim beni niye ezdiriyora yatmayın.
Eşiniz o olgunlukta olsaydı zaten aile apartmanı istemiyorum dediğinizde başka yerden ev tutardı.
Şimdi bu adamdan sana ve evine sahip çıkmasını, ailesine karşı gelmesini bekliyorsunuz ciddi ciddi.
Ağzınız var, güzellikle anlamiyorsa çatır çatır kavgayla çözün olayı kv ile.
Ha anlamadımı kv ve eş kişisi. Ozaman o evlilik değildir zaten. Sürdürüp sürdürmemek size kalmış.
Çocuğum babasız kalacak muhabbetleride çok bayatladı. Öyle pasif bir babanın yetiştirdiği çocuk nasıl olur gerisinide siz düşünün

madem kocan senı saydırmıyor sen kendı kendını saydıracaksın ,
ilk başta burası benım evim diyerek başla ,
karısını koruyup kollayan laf söyletmeyen erkek sayısı 100 erkete 5 i bulmaz
benım kocamda baktım benı saydırmıyor hee benı eşşek gibi sayacaksınız dedim ve ona göre davrandım ,
bir gün tartışma anında kv bana diyorki ' senın yanında korkumuzdan konuşamıyoruz bilee ' hee şunu bileydiniz dedim
o yuzden once kendıne kıymet ver kimseyi sevmiyorsan seviyor gibi davranmıyacaksın en başta eltinden

Eşinden pasif olmamasini bekliyorsun fakat sende pasif davraniyorsun. Bir çizgin yok. En basit bu elti meselesinde bile gidip istemeyerek hediye aliyorsun. Sana alindimi? Hayir. Sen niye aliyorsun? Eminim kv'de sana yaptiğinin yarisini eltine yapmiyordur, çünkü o senin kadar alttan almiyordur.

Baze şeyler karşilikli alttan alinir. Ancak sen herşeyi alttan alip, sürekli kendini ezdiriyorsun. Boşanmaktan bu kadar korkma, sen değil, eşin kaybeder. O hiside eşine vermelisin.

Gerekirse çilingir çağir ve kilitleri değistir. Eşin tepki verecekse, versin. Tekrar anahtari annesine verirse, resti çek annenlere git ve boşan. Bir çocuğun hakkidir mutlu yuvada büyümek. Yaşadiğin hayat ve evlilik değil. Biraz dişlerini göster.

Sen ve eşin istemedikten sonra yuvayı kimse yıkamaz bide iyi tarafından bakmak bazı olaylara ya kayınvalide değilde sorun 3.bi kadın olsaydı ne olacaktı sabredin dua edin şirin görüneyim diyin tatlı dilli olup uysal görünün Rabbim de yardım eder inşallah düzelir ne yuvalar var alkol ile aldatmayla mücadele eden boşverin tek sorun kv olsun ve canım haklısın de geç dışarda yamyam gibi erkek avcısı kadınlar var sabır kardeşim sabır sabrın sonu selamettir
Yamyam gibi erkek avcisi kadinlar varsa esiniz disari hic cikmasin bence, avlarlar sonra kendi iradesi yok nasilsa erkeklerin. Hop diye kapip kaciriyolar :KK48:

bence öncelikle hatanız kv evinizin anahtarını vermek töbe töbe birgünde salonda sevişseniz sizi basa ne bok yiyecek bunu görmek istiyor sanırımmm?? evinizin klidini değiştirin. ve kocanıza biraz yakınlaşın...

Back