• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide esim ve ben

tamam o en güzeli işte merhabanı koru ama içniden gelmiyorsada yapmacık davranma
ama aradıklarında mecbur açacaksın cnm herzaman mana uyduramazsın belki ilerde düzelirsiniz başka oğlu varmı

bu arada aradıklarında açmıcam dyorum çünkü kendisi 3 ayda bir iki kere çaldırarak arıyo beni :)

iki oğlu daha var biri 18 diğeri de daha 7 yaşında
ilk gelinlerde acemilik çıkıyor cnm sabret sen uzaktasın illa can ciğer olmaya gerek yok oda daha olgunlaştıkça eminim hatasını anlayacak eşinin hatrı için
hem eşin sana bunları yaptıkları halde sen onlarla konuşursan eşinin gözünde dahada büyüceksin

Annesiyle babasıyla konuşamayan evlat ve evladı ile konuşamayan anne Babaları hiç anlamıyorum, bazı ebeveynlerde oğlundan korkar gelini araya sokarlar şunu de bunu yap diye, konu şu eşin evlendikten sonra ailesi ile arası açılmış sebep ilk bakışta bu bence o da ailesi ile barışmak istiyor ama olay sende başlasın bitsin istiyor , eşin şuan ne kadar sana bu şekilde davransada yarın o benim annem canım der, ayrıca itici olabilirler ama silecek bir durumda yok zaten çocuk olunca eşin daha çok ailesini ister yanında

bakma sen eşinin '' gerekırse ben de görüşmem '' tarzı konustuguna. sen aradıklarında açma, açarsan kavga cıkar, 1 anlatırsın kayınvalıden bin anlar ve iftira bile atar.
şuan eşinin alınganlıgı tamamen onun yanında olmadıklarından gelıyor, ama zamanla siniri gececk.
sonucta ailesi onlar.

eşinin arkanda olması güzel, ama hiçbir zaman emin olma ailesi hakkında söyledıklerınden

Yaptıkları ne olursa olsun ben yine de ailesi ile görüşmesini isterdim. Üzülürdüm tamamen ilişkiyi kesse. Konuşmak istemiyorsa sizi bahane ederek değil kendi istemediği için görüşmeyeceği kararını versin bence. Ölümlü dünya yarına çıkacakları belli değil o vicdan azabını yaşamayı istemem ben olsam.

Ailesinin yaptıklarını söylediklerini de duymamazlığa veriyorum geldiklerinde el üstünde tutuyorum kıracak laf ederlerse şakaya vurup gülüyorum çünkü senin eşin gibi benim eşimde ben uzaklaşırsam ailesinden kopacak biri. Ben de o vicdan azabına dayanamam yarın birgün bişey olursa Allah korusun

eşinizden ailesinden vazgeçemesini istemeyiniz. olurda eder ve oda bunu kabul ederse bilinki yeri geldiğinde sizdende vaz geçecektir . çünkü anne _babsından vazgeçecek kadar merhametini kaybeden biri gün gelir eşindende zorlanmadan vaz geçer .bünye alışmıştır bir kere (serhat yabancı ) bu sözü facede okumuştum bence doğruluk payı var

Et tirnaktan ayrilmaz .. Anladigim kadariyla yeni evlisin cicim aylari bitince sen kotu olursun ... Karisma kendileri cozsunler sorunlarini .. Sen tepkini koru..

Back