kızında kaldığıda 6günü geçti işte. Önce beni bıktırana kadar durup kızına hiç gitmediler ama şimdi de bazen gerçekten geçerli sebeplerden bazen de biz gitmek istemediğimizden gitmeye gitmeye o kadar oldu. Artık yeterli diye düşünüyorum. Haa başta 2-3 gün ben de tekrar 2-3 gün görümcede olsalardı, tüüüüüm misafirleri benim üstümden ağırlamasalardı ben yine giderdim de işte yapabildiğim ancak bu kadar.
Yoo gerçekten çıkışta gideriz alırız diye düşündüm ondan dedim, beklentiye sokmak için değil. Ama arkadaşımda 11buçuğa kadar oturunca da gitmedik kaldı. Yoksa ben öyle demesemde farketmezdi, her akşam arayıp çağırarak beklenti de olduğu belli değil mi zaten? Son dediğinizde de güzel bir noktaya değinmişsiniz arkadaşıma gittiğimi de söylemek zorunda değilim ki, neden açıklama yapıyorum? Çünkü soruyor da ondan. "Yemeğe buraya gelin sonra gidersiniz" dedi mesela. Mantığa bak orada yemek yeyip o saatten sonra arkadaşamı gidilir? Sonra sabah için de "aradım tel.n kapalıydı, ben de seni iş görüşmesine gitti sandım" dedi ondan uyuyordum açıklaması yaptım. Yani yüz verdiğimden herşeyi soruyor, açıklamak zorunda kalıyorum ama neden böyle olsun ki? Herşeyi sormasını normal karşılamam ne saçma, bunun da önüne geçmeli...