• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide esim ve ben

Bence esini bu konuda dinleme, telefonlari ac soguk soguk cevapla hic boyle tartismaya falan girme. O esinin ailesi iki gun sonra arayi duzeltirler olan sana olur kotu gelin olursun bos tartismalara hic girme soguk ol mesafeli ol yeter, hakkinda bize soyle dedi boyle dedi demesinler soguk desinler daha iyi

Iyi de şimdi kabahatleri aileni arayıp sormamaları mı ya da kaldığınızda salonda yaptırmaları mı

Rahatsız olmuşsunuz gitmemişsiniz tamam makul

Eşimle konuştular telde benimle konuşmadılar diye dert mi olur ya

Ben benimle kimse konuşmasın diye telefon çalınca başka odaya gidiyorum

o sizin mizaciniz bisi diyemem bunlar bardagi tasiran damlalar, soyle soyleyim ki oglundan karici diye bahseden kv benim icinde akrabalarina surtuk diyo

o sizin mizaciniz bisi diyemem bunlar bardagi tasiran damlalar, soyle soyleyim ki oglundan karici diye bahseden kv benim icinde akrabalarina surtuk diyo

Kelimeleri çirkin de diğerlerini dert etmeye gerek yok

Siz rahat olursanız eşiniz de gerilmez konuşmayın olsun bitsin eşiniz ile oyun oynamaya vs gerek yok bence

açıkcası ben ömür boyu görüşmeyi kesecek kadar birşey göremedim nasıl onların bizde yatmadılar diye tavır yapması gereksizse sizin de bizi aramadılar diye tavır yapmanız gereksiz
beklentilerimize göre yaşayamayız herkes ayrı bir birey
eşinize karıcı yorumu agır olmuş ama burda iş eşinize düşüyor annesinin de eşininde arasını bulabilmeli

Plana dahil olma ne olursa olsun burun yüzden kesilmez onlar yarın barışır sen kötü olursun ki zaten kötü biliyorlar, seni görüşmeye zorlamasın yeter bence

Her ne olursa olsun, onlar onun annesi ve babasi... Suan onlara sinirli olabilir ama bi ömür sürcek diye bisey yok... Siz mesafeli olun, size yaptiklarindan sonra buna hakkiniz var tabii ama bence esiniz kendisi ne yapacaksa yapsin... Sonra onlar iyi siz kötü olursunuz.... Evet sizin koynunuza giriyor ama kusura bakmayin yanlis anlamayin koynuna girecek baskalarinida bulabilir ama anne baba bitanedir... Bende kv kpye mesafeliyim, esimde arkamda, herseyin farkinda ama hicbir zaman artik konusmuycaksin yada söyle yapayim konusmasinlar diye biseylere girismem, esim istemis olsa dahil... Onlar arada küser konusurlar sonra yine barisirlar... Bana dokunmasinlarda naparsalar yapsinlar... Yasadiklarida benim yüzümden degil kendi aralarindaki dialoglardan... Esiniz arkanizda diye evet cok sanslisiniz ama gaza gelip onun dedigini yapmayim... Hem ne olursa olsun onu büyüten insanlar kani cani... Bosverin kendi aralarinda halletsinler...:KK14:

Yarın çocuk olur ya da anne babası iyice yaşlandığında hasta olduklarında içi eriyecek o an erimesi anne babasını kaybedince üzülecek görüşmedim diye, kendi desin eşim görüşmek istemiyo diye, kendi niye söylemiyo derlerse anlayın işte o kadar istemiyo sizle konuşmayı desin, ailesiyle görüştüğünde seni kötülerlerse sustursun tamam

Yarın çocuk olur ya da anne babası iyice yaşlandığında hasta olduklarında içi eriyecek o an erimesi anne babasını kaybedince üzülecek görüşmedim diye, kendi desin eşim görüşmek istemiyo diye, kendi niye söylemiyo derlerse anlayın işte o kadar istemiyo sizle konuşmayı desin, ailesiyle görüştüğünde seni kötülerlerse sustursun tamam

bende ayni fikirdeyim dun tum gece bunu konustuk. sen soyle cok istiyosan dedim o da ben dersem kendi konusamiyo mu derler haksiz olurum dedi bende ben diyemem babam bizi dort atanin hakki bir diyerek buyuttu bu bana ters ama konusmak zorunda kalmadikca samimi olmicam sen gorusmek istemiyo demek zorunda degilsin sorarlarsa bahane uydur calisiyo telefonu bozuk vs de dedim

bende ayni fikirdeyim dun tum gece bunu konustuk. sen soyle cok istiyosan dedim o da ben dersem kendi konusamiyo mu derler haksiz olurum dedi bende ben diyemem babam bizi dort atanin hakki bir diyerek buyuttu bu bana ters ama konusmak zorunda kalmadikca samimi olmicam sen gorusmek istemiyo demek zorunda degilsin sorarlarsa bahane uydur calisiyo telefonu bozuk vs de dedim

4 ata anne baba kv kp mi oluyo,e öyleyse evlerinde de kalacaksın aradıklarında konusacaksin da, madem ben böyle yetiştim diyosun başka çare yok, ille care arıyorsan yazdım, esin söylicek sen konu dışı kalacaksın

Her defasında nasıl Baha e bulsun adam, belli bir süre değil ki evlilik boyu görüsmiceksin, tuvalete gitti banyoya gitti şu bu, çıkınca arasın dediler napcan

Kökten çözün

Ayy masallah:nazar:
Allahim nazarlardan korusun ( insallah nisanlim da evlenince boyle devam eder esiniz gibi)

Ben olsam esimin dedigini yapardim.
Ne kadar alttan alirsan o kadar simariyorlar. Bosver inceldigi yerden kopar.

Yarın sizin cocuklarınızda size bunları yapar. Ana baba boyle sudan seylerle atılmamalı...
Ana baba razı olmadan evladin cennete girmesi hayaldir

arkadaşlar ben mi anlayamadım konuyu anlamadım herkes görüşmeyi kes demiş gerçekten görüşmeyi kesecek bir sorun var mı ortada:KK51::KK51:

arkadaşlar ben mi anlayamadım konuyu anlamadım herkes görüşmeyi kes demiş gerçekten görüşmeyi kesecek bir sorun var mı ortada:KK51::KK51:

burada yazmadım bunlar birikenlerin üstüne damlayarak bardağı taşıran sorunlar, fakat merak ediyorsanız kv eşime her boş bulduğu fırsatta benimle ilgili bir yalan sıkıştırır, doldurmaya çalışır örnek veriyorum ben dedesi ameliyat olduğunda gittiğim halde eşime bana geçmiş olsun bile demedi dedi, beni eşimin yanında bi yere davet eder gidilecek gün son dakika da gelmemem için bişi yapar

Ayy masallah:nazar:
Allahim nazarlardan korusun ( insallah nisanlim da evlenince boyle devam eder esiniz gibi)

Ben olsam esimin dedigini yapardim.
Ne kadar alttan alirsan o kadar simariyorlar. Bosver inceldigi yerden kopar.

onun dediğini yapmak çok kolay. tamam belki kafam rahat olacak onun dediğini yaptığım da vs. ama bunun bayramı doğumu bilmem nesi var. ben asla yüz yüze bile gelmek istemem. böyle bişi yaptıktan sonra gidip hiç bişi olmamış gibi davranmam bu nedenle yapmak istemiyorum

burada yazmadım bunlar birikenlerin üstüne damlayarak bardağı taşıran sorunlar, fakat merak ediyorsanız kv eşime her boş bulduğu fırsatta benimle ilgili bir yalan sıkıştırır, doldurmaya çalışır örnek veriyorum ben dedesi ameliyat olduğunda gittiğim halde eşime bana geçmiş olsun bile demedi dedi, beni eşimin yanında bi yere davet eder gidilecek gün son dakika da gelmemem için bişi yapar
aranızdaki sorunları burdan biz bilemeyiz tabiki ama eşinizde bu yalanları görüyor ve size hak veriyor sanırım siz haklısınız ama yinede iletişimi tam koparmak yerine ciddi bir iletişim kurmanızda sorun yok zaten farklı illerdesiniz ayda yılda bir görüşüp yabancı biri gibi konuşmaya devam edebilirsiniz

Sakın arkadaşım sakın ...
Kusura bakma ama eşinin tavırları hiç olgun değil değil. Üstelik ileri görüşlü bir insan hiç değil. Ne yaşandıysa yaşandı ne kadar HAKLI olursan ol küçük bir merhabanız Kalsın . Kıssasa kıssas yapılacak insanlar değildir eşlerin ailesi. Rahatsızsan samimiyetini kes. İçli dışlı olma. Ancak bugün eşinin ağzı ile hareket edersin aradan zAman gecer, senden kötüsü olmaz. Hem eşinin nazarında hem annenin Baba'nın nazarında. Sen mesafeni Koru ama iletişimini kesme. Etrafımda çok Örnekleri oldu. Erkekler yeni evli iken özellikle çok fevri oluyorlar ailelerine karşı ancak 10 sene sonra Değişiyor kafaları. Hem şöyle düşün eğer eşini seviyorsan sana haksızlıkta etmiş olsalar bunca sene eşinin üzerinde hakları var, emekleri var. Bu Emeğin Hatrına aranı düzelt.
Naçizane...

aranızdaki sorunları burdan biz bilemeyiz tabiki ama eşinizde bu yalanları görüyor ve size hak veriyor sanırım siz haklısınız ama yinede iletişimi tam koparmak yerine ciddi bir iletişim kurmanızda sorun yok zaten farklı illerdesiniz ayda yılda bir görüşüp yabancı biri gibi konuşmaya devam edebilirsiniz

benimde tam olarak istediğim bu. illa ki bayramında seyranında bir araya gelincek biz gitmedik diyelim bi yerde karşılaşılacak yani. ben bu zamana kadar onlara hiç soğuk davranmadım hasta olduğunda yemeğini de götürdüm (aynı şehirdeyken) sorunları oldu aradım sordum hediye aldım temizliğine gittim vs vs vs ama karşılığında hep "ay sen şöyle kenarda dur" "bunu x(eşim) hiç sevmez, yapmasaydın" "o çok pahalı niye aldın" gibi kırıcı dökücü laflar duydum ben memur olmadığım için hep ynımda başkalarının gelinlerini anlatır "koskoca doktormuş" "koskoca öğretmenmiş" oymuş buymuş diye bana da radyo tv mezuyum esra erolu gösterip sen bunlar gibi sunabilir misin sanki der küçümseyici bakışlarıyla. ben hep sustum artık taştım. bunun için artık aradıklarında açmayıp yüz yüzeyken merabadan ileri gitmemek istiyorum

benimde tam olarak istediğim bu. illa ki bayramında seyranında bir araya gelincek biz gitmedik diyelim bi yerde karşılaşılacak yani. ben bu zamana kadar onlara hiç soğuk davranmadım hasta olduğunda yemeğini de götürdüm (aynı şehirdeyken) sorunları oldu aradım sordum hediye aldım temizliğine gittim vs vs vs ama karşılığında hep "ay sen şöyle kenarda dur" "bunu x(eşim) hiç sevmez, yapmasaydın" "o çok pahalı niye aldın" gibi kırıcı dökücü laflar duydum ben memur olmadığım için hep ynımda başkalarının gelinlerini anlatır "koskoca doktormuş" "koskoca öğretmenmiş" oymuş buymuş diye bana da radyo tv mezuyum esra erolu gösterip sen bunlar gibi sunabilir misin sanki der küçümseyici bakışlarıyla. ben hep sustum artık taştım. bunun için artık aradıklarında açmayıp yüz yüzeyken merabadan ileri gitmemek istiyorum
tamam o en güzeli işte merhabanı koru ama içniden gelmiyorsada yapmacık davranma
ama aradıklarında mecbur açacaksın cnm herzaman mana uyduramazsın belki ilerde düzelirsiniz başka oğlu varmı

Back